és kb mi az az alsó és középhatár kb? (kiváncsiság).
Beszélgessünk...
steve18 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:02
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 17:00
Szia Steve! Szerintem itt is vannak kategóriák, határ a csillagos ég :)
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:59
Maximálisan igazad van, erről magam is tudnék regélni. Ha most annyi ezresem volna, ahány lánytól kifordultam az elmúlt években, mert a hirdetéshez csatolt képek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal, akkor most a válságot lazábban venném.
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:58
A koromra gondoltam, én már megértem ennyit. Szép kor, a fenébe is!
steve18 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:57
sziasztok
Teljesen új nekem ez a honlap és nagyon bejön de 1 kérdésem van a lányokkal kapcsolatba hogy mennyi ft-ba van kb 1 lány? és bocsi ha hülyeséget írtam . lécci valaki ezt magyarázza el.előre is köszi
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:57
Nekem is tiszta, ápolt vendégeim vannak, de tegnap kifogtam valakit. Itt "tusolt", de hogy mit találtam utána! Inkább priviben, mert többen rosszul lennének és még szex-szelni is lett volna kedve, inkább kihagytam. Pircsi, ez leírhatatlan volt!! :(
Szerencsére nem jellemző. De ő pfuuujjj!
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:57
Én kinevetni? Eszemben sem volt. Elárulom Neked, hogy még soha életemben nem masszíroztak, de Neked megengedném. Ha még táncolnál is előtte egy kicsit, az maga volna a gyönyör! Várlak!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:55
Ha az a lényeg ,hogy diáklány legyen..én még tanulok:))))) srácok))))))))n
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:52
Most olvasgatoka msik oldalon a higániával kapcsolatos hozzászólásokat, nekem még nem volt olyan vendégem akit elutasitottam volna a tisztaság hiánya miatt..Volt egy vendégem akinak mikor felajánlottam a zuhanyzást, döbbenten rámnézet, és megkérdezte, büdösnek érzel, drága volt, imádtam
azota is imádom...Lehet azért is mert másik réteg az aki engem keres, és másik akinek csak az ürités számit...
Hu ezzel nem sérettem meg senki??
Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:49
Szeva Jampi, "az egyik legjobb projekt, ha ötvenesként ki tudsz kapni egy ilyen lányt" -ezt kire értetted? Magadra,a Grófra vagy rám? Csak érdekel... egyébként meg Ti ismeritek egymást? Már komolyan olyan érzésem van mintha az uccáról estem volna be karácsony este valahova, itt mindenki volt már mindenkivel, csak én vagyok outsider?!
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:45
Majd visszajön. :)))
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:44
Pál azota nem is járt erre??
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:42
Nem akarom, Isten látja lelkemet! Jó leszek. :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:39
Te Katoka kinyirod a pasikat innen??:))))
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:33
Elüldöztelek innen már? Nem emlékszem. Akkor bocsi, légy üdvözölve!! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:33
Üdv Jampec!!!
Örülök,hogy hozzámszoltál, vagy hozzászóltál...szerintem a hirdetők felét meglehet nézni képen,és valoságban, én ugy gondolom,a külső egy máz,ápoltság igényeség maxra, és szeresd a vendéget, tiszteld, és visszakapod..Inkább egy visszatérő,mint 5 csalódott...
Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:30
Nem kell kinevetni az öreglányt! :D Amúgy tényleg tanult masszőr vagyok, kiélveznéd. Táncolnék a masszázságy körül erotikusan :)))
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:14
Gratulálok! Igazán meglephetnéd magad egy debreceni wellness héttel és akkor mi is élvezhetnénk masszőrtechnikádat. Tudod, két legyet egy csapásra! Viszont az osztrák feltételeket nem tudjuk biztosítani, de sem táncolni, sem inni nem kell.
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:09
Bocs, de csak most olvasom az eseményeket. Való igaz, aki régi helyi motoros és nem csak a benzinkútnál tankol, az elég jól ismeri a helyi viszonyokat. Ahogy mondani szokták Debrecen egy nagy falu, ahol mindenki ismer mindenkit, így nem kell az éjszakában élned, hogy jól tájékozott legyél, elég, ha úriember vagy. Egyébként hidd el az egyik legjobb projekt, ha ötvenesként ki tudsz kapni egy ilyen lányt.
Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:05
Szia Pircsi! Bár nem valószínű, hogy valaha is találkozunk, de maximálisan egyetértek Veled és minden tiszteletem és elismerésem a Tiéd a vállalt fotók miatt. Szerintem így kellene működnie a dolgoknak és akkor nem születnének negatív beszámolók és vélemények. Tudomásul kell venni, hogy ízlések és pofonok nagyon is különböznek és minden hirdetőnek meg van az iránta érdeklődők köre. Ezt kellene tiszteletben tartania minden mt-nek, ha olyan hirdetést lát, ami nem illik az ő ízlésvilágába.