Beszélgessünk...

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:01

Hódolatom Katónéni! Bízhatok benne, hogy az idén nem üldözöl el a fórumból?

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:00

Üdv Gróf Uram! Most már tudom miért volt ismerős a telefonszám!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 15:57

Üdv! Kapcsolódnék a témához. Az esetek többségében a tanulmányi háttér említése egyszerű marketingfogás. Azonban tény és való, hogy van egy a felsőoktatásban valóban érdekelt és anyagi támogatásban részesülő réteg, de ők sohasem hirdetnek, kéz alatt megtalálják a támogatókat. Viszont az is igaz, hogy nem filléres Jóskáknak való, de nem is idő alapú az együttlét, csak bekerülni a körbe irtózatosan nehéz.

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 13:55

Most meg hová mész megint? ejjaj!

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 13:54

Mit gondolsz, miért nem hívom? :) Én se ma csúsztam le a falvédőről.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:53

SZIASZTOK..

Ez az én formám mikor itt vagytok, nekem mennem kel megint... hajjrá..mész táncolni  Katoka,,  valoban vigyázz,  18 alatt  tilos a szeszesital....:))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:51

Háát Kató, már bocsi, de ez a go-go duma nagyon szagos - semmi közöm hozzá és megint bocsi, de nagyon gejl a szöveg, rizikósnak hangzik de nagyon.

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 13:42

Hali Gróf!

Képzeld, újabb meghívót kaptam Ausztriába, most egy go-goba!! XD Tulajnak bejöttek a fotóim, azért nagyon meg lehet szorulva, ha pont nekem ír! Emilt küldött, hogy van egy szép bárja, szeretettel várna, csak táncikálnom, meg innom kéne, jól lehet keresni. Udvariasan válaszoltam neki. Megkérdeztem, hogy nem vagyok-e túl fiatal ehhez, még csak eltáncolgatnék, de a piálással gondjaim lennének, nincs táncos ruhám, mert én igazából masszőr vagyok. Semmi gond, megadta a telefonszámát, hogy hívjam és mindent elmond. Eddig nem hívtam, gátlásos vagyok :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 13:11

Március 18-tól már 45! Jaaaj! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 13:09

Pircsi, még elpirulok. :) Ezzel Pál pl. nem értene egyet, de csak, mert nem ismer!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:09

Szia Pircsi,

minden OK, egy szavam sincs, mások is lehetnének tényleg őszintébbek. Katónénit is megnéztem, tök jó fej, hogy bevállalja a korát, mert simán írhatna kevesebbet is, szóval sok barátot!

Bush

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:07

Szia Gróf, az eszem megáll, hogy mennyi embert ismersz! OK, hogy nem vagyok debreceni, de sztem ez a helyiek között sem gyenge. Meg ez a duma, hogy "odamentem hozzá az utcán" aztán párszor akcióztunk, elég vagány, de abban igazad van, hogy itt is van egy III.Világ, ami ellentétben a lepukkant III. Világgal, pont egy jobbik válogatást jelent: azoknak a csajoknak a csoportja, akiknek a telszámát kézen-közön adják-veszik, gyakorlatilag csak ajánlással találod meg őket - és nem is tuti, hogy bevállalnak. Viszont meglepő, hogy ez nem tükröződik feltétlenül az árban, sőt a több nap vagy egy hosszú sem lehetetlen, és több a szabadúszó is.

Kicsit visszakanyarodva Rád: azt veszem észre, hogy a Fórumozók többsége is ismer. Így aztán gondolom moderálod magad mielőtt mások is (úgyis) moderálnak, szóval nem könnyebb meg szabadabb anonym maradni? (Vagy már más néven is írsz? Nagy show lenne! Úristen, csak nem Te vagy Bush?!?!?! Bakker, mire ezt kibogozná mongyuk egy jegesagyú, belepustulna ~~~~~~~~ most röhögök és remeg a kezem ~~~~~~~ Csá!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:03

Szia Bush!

Köszi ,hogy rámkerestél, és  teljesen igazad is van, hisz  nekem is  van szemem és látok,:))tudom ,hogy nem a  legjobb a  kép, de az én vagyok,  isten őriz,hogy valaki eljöjjön és  azt mondja,hogy  nem ezt vártam, hiába turbozuk fel magunkat, ha a valoság mást mutatt, aki  bevállal eljön  tudja mit kap,milyet, tudod  hiába jó a dekoltázs, ha melltartó nélkül  már  gravitálnak a cicik.. egyik legfontosabb őszinteség,

Katónéni,   egy aranyos  nő, akinek  hatalmas  a szive...

Puszi

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 10:04

Jó reggelt drágám! Itt nem dalolnak a madarak, csak a felső szomszéd kopácsol, de legalább most nem fúr, az a hobbyja :)))

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 10:03

Szia!

Kattints a nevemre itt és megmutatja a hirdetésem. Én már régóta cseverészek itt, Veszprémben nem ír senki semmit, nem mintha hiányozna :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 09:24

Sziasztok, köszi a válaszokat. Katónéni, rendes Tőled, hogy Veszprémből is ide írogatsz (ha jól vettem ki), meg is akartalak nézni, de a keresőben nem találtalak. Pircsi Neked is jó reggelt, Téged is megnéztelek, szép napot kívánok, a dekoltásos fotód jó, de a másik helyére is vmii hasonlót javasolnék, de nem akarok beleszólni, nem kritizálni akarok! És köszi Gróf, hogy tudsz egy "privát" számot, a szomorú az, hogy csak eggyet... de még így is észben tartom. Viszont megkérdezném, hogy mi a véleményed azokról, akik "egyetemista" jelzővel hirdetnek? Egyet ismerek, hát nem találtam volna ki...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 05:59

Madárdalos szép reggel!!

ÜDV Katoka, és  mindenkinek aki erre jár..

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:55

Szia, megyek. Jó éjt! (Bizony, szerintem nyár volt :))

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:51

Már? Nem másfél?

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:48

Történelem?! Te miről beszélsz? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen