Békés, boldog karácsonyt kívánok mimdenkinek!
Bélapapa
Békés, boldog karácsonyt kívánok mimdenkinek!
Bélapapa
Rénszarvasszáncsilingelős szép estét Mindenkinek! :) *
Minden időben készen lett. Temetőben szeretteim megajándékozása. 26'C mutatott délután a hőmérő, sötétedésig rövidnadrágban voltam. 5-kor gyertyagyújtás, ajándékosztás, majd a vacsora következett. Vendégek elmentek, ideültem egy kis időre. Hamarosan indulok éjféli misére. Ilyenkor felmegyeka karzatra, az orgona mellől figyelem a Szentmisét. Holnap ebédre megyünk, Jönnek Pestről rokonok, majd vasárnap nálunk ebédel Mindenki. Közben szülök, testvérek, rokonok és barátok látogatásával telik az idő. Jó éjt, szép álmokat, békés-boldog estéket és nappalokat kívánok Mindenkinek sok szeretettel. ¤
Szép estét kedves Pál..Hogy telnek a napjaid?? és mik a terveid az ünnepekre??
Bordó Madárcsont Mindenkinek! :)
Szellemes Karácsonyt! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort, búzát, békességet, porszívót meg turmixgépet, tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!
Pircsi...
Szép napot Neked is!
Akkor mozgalmas éjszakád volt? :) Kell az! Én fodrászhoz nem kell, hogy menjel kb. fél évig, a fazonját megcsináltattam néhány hete, hadd nőjön. Igen, készülődök én is, ma csak ketten vagyunk, béke, nyugalom, szeretet... Ma nem akarok semmi másról hallani. A Szenteste a mienk, nincs munka, nincs pénz, nincsenek csekkek, semmi, ami elronthatná. :)
Itt nem esik, csak köd van, de enyhe az idő. Hát, a hó hiányzik, mégis csak illene karácsonykor! Holle anyó elaludt :)
Pál nem tudom merre van, a diót már megtörte, szerintem a fát faragja bele a tartóba, meg díszíti, de lehet, hogy nem.
Biztos dolga van, náluk is karácsony. Ilyenkor mindenki a szeretteivel van elfoglalva, meg az ünnepi készülődéssel. Sajnálom, akik egyedül vannak!
SZÉP NAPSÜTÉSES REGGELT KIVÁNÉK, DE SAJNA ESIK ITT!!!
Itt vagyunk, karácsony küszöbén ,szeretem ezt az ünnepet, de lassan elvesziti a varázsát, utálom, hogy mindenki mormogja, irja, Kellemes karácsony...... személytelen, és nem is igazi, azért teszi,mert illik, igy szokták, én ha valakinak kivánom, az abban biztos lehet hogy ugy is gondolom..
Most értem haza, a Drágámmal töltöttem az éjszakát, igaz, nem vagyok jól, de közöttünk már nem is a szex a legfontosabbb.. most reggelit készitek,aztán fodrász. és jó lenne aludni egy kicsit, mert az kevés volt az éjjel:))))Fenyőfadiszités, stb... Hát ennyi nagyvonalakban...Neked Kató,hogy alakul a napod??Készülődöl??A Pál merre van vajon??
Puszi nektek!!
Hát, ha eltűnt mindenki, akkor
Békés, boldog karácsonyt kívánok! :)
Én masszőr vagyok tényleg, a többi plusz, tehát nekem se fél órás vendégeim vannak, csak a masszázs minimum 1 óra...
Ami furcsa, hogy össze-vissza keresnek, hol a hétköznapok az erősek, hol a hétvége, van, amikor senki, máskor tumultus.
Az időpontokat nem én adom, hanem vagy ráérek akkor rögtön, vagy majd egyszer máskor megkeres a vendég. A telefonom kikapcsolom, amikor vendégem van, ne zavarjanak minket, ez érthető. Persze, hogy közben keresnek, de később meg lehet próbálni újra. A másik véglet, amikor másfél óra leforgása alatt 17-szer próbál elérni valaki. Szóval kész káosz. Egy fodrásznál mindenki tudomásul veszi, hogy mikor szabad, ugyanúgy ebben a szakmában is működhetne. Na, mindegy, tudnám ragozni tovább, de értelme semmi.
Én már teljesen jól vagyok, drága whiskys barátom haldoklik, mint Te. Ő is volt már dokinál, egy halom gyógyszert kapott. Úgy látszik valami takonykór van, meg élik világukat a bacik, persze karácsonykor.
Szia Drága...
Nekem eddig volt munkahelyem időm csak korlátozott,igy nem is vállaltam mindennap, az,hogy mit hoz a jövö nme tudom...Tudod aki hozzám jön, az nem az az átlag, aki üriteni jár..nálam félorás vendég nem is nagyon van,és nem is szeretem....
Fáradtnak érzem magam, akkora adag gyógyszeren élek,hogy egy lonak is sok lenne, érzem mert remegek tőle... és még sem vagyok jobban, már a hangom is elment, te jól vagy már???
Hali!
A nyugalom, béke csak Rajtad múlik, gondolom, a gyerekeiddel nincs gond. Pál félreértett, meg nem is ismer annyira, csak kicsit szekáltam viccesen, de majd rájön.
Végre bevásároltunk. Ma meg holnap szabadnapot tartok, 25-én már ketten jönni akarnak, őket bevállalom, ha komolyan gondolták, de addig karácsonyi készülődés, meg egy kis kikapcs. Nem lehet ezt szünet nélkül csinálni, legalábbis nekem egy idő után muszáj szünnapot tartani, ami csak az enyém és úgy garázdálkodom az időmmel, ahogy akarok. Egy munkahelyre se kell minden nap bejárni, általában a hétvége szabad. Milyen más az! Kevesen értik/érzik a különbséget. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel? Minden nap készenlétben, vagy tartasz szabadnapot?
Legyen szép az ünneped és mindenkié!
Sziasztok,...
Gyerekek, mindjárt jön a jézuska...én csak egy kis nyugalmat, és békét szeretnék.. és ti??
Jó reggelt! Jobban vagy már? Hogy akarsz Te így dolgozni? Pihizni kell, szedni az orvosságot, ami vagy használ, vagy nem, de előbb-utóbb magától is elmúlik.
Az estém jól telt, de ez várható volt. Igen, van ilyen, hogy vendégből barát és ez jó, nem üzletről szól, kikapcsol... :)
Szia! Nem kell megsértődni, viccelődni szándékoztam. Csalánra pisiltél? :) Tudod, hogy bírlak!
Jut eszembe, milyen sütit kértek??Csak nektek, csak most sütök bármit!!!
Szia Pál!!
Szerintem nem ugy értette Kató,hogy veled kell vigyázzni,hanem általánoságban,én mindig bizom az emberekben, azt hiszem mindenki olyan mint én, kis naiv vagyok.. lehet behuzodok a csigaházamba,,egyébként, azt hiszem itt az ironikus,olykor bántonak tünő mondatok, nem biztos ,hogy annak is vannak szánva,, ez a baj ezzel a személytelen kommunikációval, ha nem látjuk egymás ,mozdulatait, mimikáit, kacsintását,mosolyát, nem jól értelmezük,a viccnek szánt mondatokat....Tudom az ördög nem alszik.. de milyen fáradt is lehet már:)))))))))))))
Puszi neketek!!
Nekem ne törj diót, az az én feladatom. Te megtisztíthatod, kiválogathatod a csonthéjból és valami süleményt készíthetsz nekünk! :)
Ugyan mire kellene vigyázni velem kapcsolatban!? Tettem ellened valaha is valamit? Akkor mondj ilyet, ha van erre bármilyen okod. Az azomban biztos, túl sok információt adtál ki Magadról Pircsi. Erre jobban kellene figyelned és vigyáznod a késöbbiekben. Az utólsó mondatban viszont nagyon igaza van Katónéninek! Erre tényleg komolyabban figyelj! Az ördög nem alszik!
Kezdődik ismét, vagy folytatódik az összeesküvéselmélet!? Szerinted? Én is őrzöm. Ne is folytaasuk a dolgot, én nem veszek részt céltalan és kreált vitákban. Van erre megfelelő ember, hagyjuk meg ezt az örömöt!
Jó éjt!!
Megyek kurálom magam!!!