Ennyit a titokról! :)
Beszélgessünk...
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 17:47
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 16:00
Sziasztok...
Itt vagyok, látom hiányoltatok, minek örülök, sajna nem vittek el az ufók, bár hátha jobb dolgom lenne. a köhögéstől, már lassan bepisilek, igy lehet vállalok a pisiszexet,mást most ugy sem tudok:))))
Pál rájöttél a pezsgőtabletta alkalmazására???Akkor ujabb feladat, robbanócukorka...:)):)))
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 22. 15:48
De tudom mert megírta nekem Pircsi, de a neten meg is találtam, de annyi fantáziával meg is áldott az ég! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 14:58
Pircsi!
Bealudtál, vagy dolgozgatsz? Semmi cseverészés, felháborító! :) Este programom van, kérem!
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 09:45
Pál, hogy mik nem jutnak eszedbe? Meg nem is tudod a pezsgőtabletta használati utasítását, csak langyos! :)
Az idő szép Veszprémben, a ködtől semmit se látni, egy tejfölben megyünk vásárolni. Nyirkos hideg van, nem szép ez karácsony előtt! Nekem az az egy db. tüszőm megvan, úgy látszik, hozzám nőtt, de semmi bajom tőle, a torkomba úgyse szoktak belenézni. Bár! Egy-két beszámolót olvasva, a fogsorát megnézik a hölgyeknek, mint a lóvásáron. Azért a vendégek közül is néhány felkereshetne valami fogorvost, de persze a beszámolók nem róluk szólnak. :)
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 09:39
Jó reggelt! Kitartás, egyszer minden elmúlik. Mi is :) Ufók márpedig vannak, Pált is elvitték és még ismerek néhány embert, akiknek volt szerencséjük találkozni velük, azóta kezelik őket. :)))
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 22. 08:36
Ha elvisznek, meg fogod tudni! :) Havas-ködös reggel van, arrafelé milyen az idő? Köhögésre...Robituszin? :) Pezsgőtabletta...fogamzásgátlásra is jó! :) Most jutott eszembe, nem az, hogy hátulról teszem be? :) Hanem! Nem a pezsgőtabletta az oka a betegségednek? Pircsi? :) Nagyon lehűtötted és ezért fáztál meg és töhögsz! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 21. 22:53
SZIASZTOK..
Most ébredtem, ma ki tudja hanyadjára, de igen kaptam a köhögésre gyógyit, és jó is,3.-4 órahosszig, aztán kezdődik előlről, és csak 2 szemet vehetek be naponta...de biztos csalni fogok...3vendéget mondtam már vissza a héten, pedig haj, de kellenne dolgozni..irigy vagyok, de örülök,hogy te már jobban vagy....Valoban vannak ufók:?)))) Engem is elvihetnének,de vajon hogyan szaporodnak:?:)))
Holnap csak du..leszek..Készüljetek, jön a jézuska, már csak órák kérdése...Ennyi jutott eszembe..Csokolllak beneteket....
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 21:31
Jó éjt, kedves Pál! Jó éjt mindenki!
Majd holnap délelőtt fél 10 után jövök, aztán megyek, aztán megint jövök, este tuti (majdnem, lehet, randim lesz) :)
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 21:25
Ma már sokat nem maradok. Pircsi haldoklik, itt öreg este van, hátam mögött fiam, várja, hogy húzzak már innen... :)
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 21:23
Én mindent elhiszek, tudod! :) Tényleg! Mikor látogatsz meg? Szenteste nem vagyok. :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 21. 21:06
Az ufókkal nem tudok mit tenni. :) Elvittek a nagy fekete lyukat megnézni! Majdnem odavesztem! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 20:54
Persze! Én meg itt vártalak hiába! :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 21. 20:45
Elvittek az ufók! :) Még az is lehet, zaklattak szexuálisan!? :)
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 19:23
Hali! Én már jól vagyok, egy-két napot bírj ki és pihenj!! A köhögésre nem kaptál valamit?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 21. 16:45
Szia Drága!!
Itt vagyok,most rosszabul, fárdt vagyok,de nem tudok piheni a köhögéstől... Te hogy vagy??
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 14:56
Hol vagy már? Lefeküdtél? Gyógyulgass, ne bánd a csendet most, pihenned kell, hamarabb múlik!
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 14:52
Pál egyszer azt írta, járt nálam, én csak tippelni tudok, de, ha itt maradt és jól érezte magát, jó fejnek kell lennie!
Törölt felhasználó · 2010. december 21. 14:51
Dehogynem :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 21. 14:47
Nekem is laza,bár reggel még nem igy nézett ki..Nem ismered a Pált? Csak itt beszélgetek??