Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. december 20. 20:58

Jaj, Pál! Nem, hogy tolatás nem volt, de két nagyon jó vendég délután. Az elsőtől szinte meghatódtam. Fiatal srác, huszonéves. Mindig kezet fogok bemutatkozáskor, így vele is. Felemelte a kezem és megcsókolta. Esküszöm, nagyon jól esett.

Nagyon Nőnek éreztem magam, ilyet már rég nem kaptam. Igen, van még igazi úriember fiatalban is. Nem érdekelte egyik vendégemet sem a homlokom, kiélveztek mindent, még jót beszélgettünk is. Minden napom ilyen legyen!

Törölt felhasználó · 2010. december 20. 20:52

Szép estét Pálunk! Én is láttam, hogy csődbe mentek, de az nem egy-két nap alatt történik, tudhatták. Igen, sajnos sokan vagyunk így, hogy valaha elképzelni se tudtuk volna, hogy elmenjünk akár a szülővárosunkból (én sem!), most meg elvágyódunk valami biztonságra vágyva. De hova csak úgy? Szégyen! Kiknek is a szégyene?! Azért csak maradj még! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 20. 20:48

Szia drága papi! Előkerültél? Mi van Veled? Már gyógyulok, csak ezek a kiütések!

Törölt felhasználó · 2010. december 20. 20:47

Szia!

Attól függ, hogy használod! XD Nem éntőlem kaptad el a bacit, itt ragaszkodik még mindig a mandulámhoz az az egyetlem böszme nagy megmaradt tüsző. Nem hagy el!! Bélapapi jó fej, majd megismered, bár mostanában nagyon hallgat, de érző szíve van! Én tudom.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 20. 20:33

Remélem semmiféle "tolatás" nem fordult elő! Minden biztosabb ma, mint egy munkahely!? Ma az Aeroviva jelentett csődöt, nem is oly' rég még velük utaztam. Nem érzem jól magam itthon, pedig örök életemben elítéltem aki elhagyja az országot. Mára megváltozott a véleményem, sajnos!?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 20. 20:23

Nem volt itt ma nagy forgalom!? :)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. december 20. 13:02

Használ, ha megfelel a baci ellen.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 20. 12:24

Mit gondoltok,a  pezsgőtabletta, használna a bacik ellen:)):))?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 20. 12:23

Majd itt megismerjük,  akkor lehet  csak  egy vendég hozta a bacit...

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. december 20. 12:20

Szia!

Nem ismerjük még egymást, de a Katónéni nem olyan!!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 20. 11:05

Szia!!Te  nem ismersz  még engem, igy elnézést a tolakodó  irásomér...Képzeld a Katónéni, ragasztotta  rám   a nyavaját,de  nem ismeri be:))))

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. december 20. 10:50

Szép napot mindenkinek!

Mi ez a betegeskedés?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 20. 10:08

Puszi,,,Nem virasztok, muszály kelnem, a munkám miatt,   gyógyszer allergiád van valoszinü....de örülök,hogy te már jobban vagy.

Törölt felhasználó · 2010. december 20. 09:43

Szia!

Már megint hajnalban virrasztasz! Nem szándékosan küldtem neked betegséget, mindenfelé ilyenek vannak, meg tele a rendelők. Jobbulást neked is!Én már gyógyulok, csak tele vagyok kiütéssel, nagyon szép. Így fogadjak vendéget! Kitolat, ha meglát. Na, mindegy, azért próbálkozunk.

Sajnálom, hogy nem lesz munkahelyed, ilyen világot élünk most, senki se lehet biztos a holnapban. Nagyon gáz!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 20. 05:08

Sziasztok..

Most olvasgatam, mit irkáltatok itt, én bealudtam, nem voltam jól, most még rosszabb...mond Katókám, az éteren keresztül elkaphatam a tüszöidet..tudtam szabadulni akarsz,,, nesze Pircsi ajándék:))))))félre a tréfával,valamit összeszedtem,elég komolynak tünik, és  e za köhögés, jön a vendég leköhögöm...fujjjjjjj.

Most  megyek, mert vár  a melo, még  van 5 napom,összesen,ebben az évben,  aztán megszünik a munkám,nincs pótolhatatlan ember,  most a  közszférában...délelőtt valoszinü leszek,  Csókollak benneteket!!!!

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 21:27

Jó éjt Neked is! Pircsivel majd holnap dumcsizunk. Jó éjt mindenkinek!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 21:27

Az jó dolog, sírni kell!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 21:27

Elálmosodtam egy kicsit, lefekszem aludni! Jó éjt Mindenkinek! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 21:26

Hát, nem, de én drukkolok nekik! Az első koncertjükön biztos elsírom magam.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 21:25

Értem! Nem egyszerű eset azért a művészvilág!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen