Helyes! Kell az önbizalom! Ezt szeretem...!:)
Beszélgessünk...
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 20:18
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 20:16
Azért segíthetnél puculni! :D
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 20:16
Szia!
Kösz, jobban, egy tüsző ragaszkodik hozzám, gyógyszert abbahagytam, mert holnapra az egész arcom kiütéses lesz. Úgy látszik, nem jó nekem ez, majd elmúlik mostmár magától.
Milyen napod volt? Én holnaptól ezerrel pörgök, be kell pótolni a kiesett napokat. Képzeld, már 25-re van bejelentett vendégem! Karácsony délutánra!!
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 20:12
Jó voltam! :)))
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 20:09
Jelentem most fejeztem be, nincs több egész dió a lakásunkban! :) Az asszony még most is puculja! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 19. 18:42
Sziasztok.....
Megjöttem én is, jól vagy Kató?? Pál a dió megtörve???
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:33
Akkor csak ügyesen! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:29
Csók drágám, mentem, majd este visszajövök. Készülnöm kell!
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:27
Régebben írtam, mikor még a piszkálásom ment és valaki nagyon sajnáltatta magát, hogy az életéért kűzdöttek... bla-bla..
Biztos nem olvastad. Akkor az én életemért kűzdöttek, csak kicsit komolyabb volt a dolog, minthogy gúnyolódni kellett volna rajta. Múlt idő. Már jobb így, nincs Mikulás sose :)
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:24
Már életképes vagyok, nem voltam lázas, mióta eszem az Augmentint, azóta nőttek rám ezek a piros borzalmak. A tájékoztatón olvastam, hogy, ha ilyen van, azonnal abbahagyni, allergia. Nem veszek be többet, majd meglátom, holnap milyen leszek.
Nemsokára megyek tusizni, átöltözni, sminkelni, nehogy a kedves vendég kitolasson :) Kívánatosnak kéne lennem.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:22
Én ezt nem tudtam, nem vagyok képben a múltaddal kapcsolatban. Elnézést, nem megbántani akartalak, csupán egy szóviccnek gondoltam.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:20
Mondtam, hogy hétfőre leszel viszonylag "életképes"! :) A kiütés a láztól is lehet, de nem árt azért megnézni, mik is azok. A neten keresgélhetsz is ezután!
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:17
Drágám, nekem már nincs repedésem, mint írtam volt a piroskán, tavaly mindent kidobáltak belőlem.
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:16
Már ritkán nézek TV-t, esténként csak. A nappalok úgy elrohannak egyik a másik után. Találok más elfoglaltságot, meg a lakás kicsit hideg üldögélni, fekve meg elalszom :) Lehet, hogy elmesélem Neked, hogy jót szexeltem, vagy rosszat ma, de nem biztos még. Kúrálni kellmég magam! :D Képzeld, a torkom nem fáj, viszont kiütéseim lettek a gyógyszertől, tele a homlokom, nagyon csúf. Azt írják, hogy ilyenkor azonnal abbahagyni, ha meg abbahagyom, akkor annyi, mintha nem szedtem volna. Most mit tegyek? Én vissza nem megyek a dokihoz, még képes lenne szúrkálni!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:12
Hogy áll a tüsződ? Nem a repedésre gondoltam most! :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:11
Ott nem voltam, de sok olyan helyen igen, ami negatívnak van itt beállítva.
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:10
Ne mondd, hogy a busmanok között is jártál!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:09
Ebben igazad van, illetve amit megmutat nekünk a tv és a mozi, a média. Sajnos mi csak annak hiszünk. Úgy vezetnek minket, mint az óvodásokat a madzaggal! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:08
Persze. Én is, amíg csak vendég voltam itt. Költözz ide, lakva mindenkit(hol)!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:07
Minden helynek van varázsa, csak észre kell venni a szépet és a jót. Veszprémben jól éreztem magam, kivéve a közlekedést, na az nem tetszett! :)