Szia!
Ezek szerint minden rendben! :) Csak így tovább! :)
Szia!
Ezek szerint minden rendben! :) Csak így tovább! :)
Szia!
Az ágyban mindig hülye pofát vágok. :) Mi történt 5 éve? Mindent én se tudhatok. Én is jól jártam azzal, hogy "nekimentem az alexnek", sokat tanultam főleg a mai napon. Mostantól már tényleg lazán élem a kis életem és csak röhögök az egészen. Vicc, ami ebben az országban megy, mehet, de ez nekem is jó. Az interneten bármit megtehetsz, én is és mindenki más. Megjött a lelet :) (ha érted)
Üdvözöllek! :)
Látom, csak vissza-visszatérsz, de legalább most nem veszekszel. Lehet egy kérdésem? A fotóimmal, amiket elmentettél, mi a szándékod? Vannak elképzeléseim :)))
Szia!
Röjtökmuzsaj lett a nóta vége, Szidónia Kastélyszállóban. Inkább nem taglalnám, minden igényt kielégítő szolgáltatásait. Az a kávé és sütemény kompzíciók? Nem volt tömeg, az idő is jó volt.
Szia!
Van néhány ötletem, csak nem tudom, most merre vagy :) Sárvár, Pápán is van (egész közel lennél hozzám :)), de a kedvenc Hévíz, messze veri az összeset, ahol jártam. 33 m mélység alattad, én az úszógumit hagyni szoktam másoknak, kb. frászt kaptak tőlem, pedig a melegviz különösebb úszástudás nélkül is fenntart. Kellemes kénszagod lesz tőle, mármint a víztől. Le se tudod mosni. Én is ellubickolnék, úszkálnék (nem szabad) most ott.
Hajdúszoboszló is kellemes, ha épp az Alföldön vagy fellelhető.
Szép estét Mindenkinek!
Valami fürdős helyre kellene mennem a hétvégén. Időnként rámtör ez az érzés, akkor órákig nem lehet kicibálni a melegvízből! :)
Szép napot!
Nemsokára újra látod a hirdetésem :) Én 18 évesen lakásra gyűjtögettem, de inkább nem mesélem el, hogy mire mentem vele.
Akkor még nem gondoltam a nyugdíjas évekre, talán érthető, viszont bulizások helyett dolgoztam, spóroltam, meg is lett az eredménye!! Nálunk aki nem ügyeskedik, semmire se viszi, vagy épp, hogy valamire. Kitermelt az ország egy csomó szorongó, depressziós embert. Gratulálok nekik!
Minden szavad igaz és én is hasonlóan érzek. Az eltérés az, hogy 18 éves korom óta teszek félre, mert sohasem bíztam a nyugdíjban. Emlékszem, Nagymamám nyugdíja 228 Ft volt. Később kapott 200 Ft földmegváltást. Ennyiből kellett megélnie!
Igen, pontosan, de nézzék hülyének, aki hagyja!! Én is kiviszem a pénzem. Ami az ország szégyene: én végiggondoltam, mit kaptam 18 éves koromtól fogva az államtól. Csak, ami alanyi jogon járt, GYED (utána már dolgoznom kellett!), családi pótlék slussz. És mennyit fizettem márbe?! Ne az én keservesen befizetett pénzemből garázdálkodjanak! Magamnak gyűjtenék vénségemre, hogy 80 évesen ne kelljen dolgoznom a megélhetésért és szerintem sokan érzünk így. Menjenek a fenébe a hazaszeretettel! Magyarország úgyis már csak a térképen létezik. Ezért nézem én már kívülről a világot, ezt is meg kellett tanulnom, kényelmesebb, mint benne élni.
Ne csodálkozz azon,hogy tőlünk nyugatabbara mennyi a nyugdij,ott már kb 60 éve müködik a magán nyugdij rendszer,amit nálunk most pártunk és kormányunk megpróbál démonizálni és az átkos kapitalistákra pórátz tenni---valahonnan ismerős ez a retorika---- .
Különben bekaphatják mivel ha annyir akar valaki magán nyugdijpéztárat nyitni nyudodtan mehet külföldre is és ott is megkötheti ,és ez után mindenki bek@phatttttya.
Igen csak már hallom erre a a nemzeti odalt---haza áruló ki viszi a magyarok pénzét---ja csak én az onnan visza is kapom és biztos nem fogják lenyulni a keservesen megtakarított pénzemet mindenféle pénzügyi zsonglőrködésekkel,mondva csinált indokokkal,parasztvakítással.
De ha már itt tartunk a magán nyugdijpénztárak vagyonának --több ezer milliárd forinról van szó---NEM AZÉRT AKARJÁK FŐKÉPPEN LENYULNI MERT AZ NEKIK ANNYIRA KELL,--hanem mert ezek a pénzek főképp magyar államkötvényekben vannak amiből az államháztartást finanszírozták-finanszíroztuk- és ezek a kötvények lassan lejárnak és fisszafizetésük esedékessé válik.
Teszem a dolgom! :)
Ha így rohan az idő, nincs olyan messze a nyugdíj. Fiam most született, aztán már 20 éves! Viszont tényleg magunknak kell gondoskodnunk a jövőnkről. Austriában a minimum nyugdíj 800 euro, az átlag persze ennél többet kap, a többi szociális támogatásról már nem is beszélek, pl. betegápolás 7 fokozatban plusz a nyugdíjra, összegeket inkább nem írok, mert égnek állna a haja mindenkinek. Egye azért mégis: a 7-es fokozat, mikor már teljes gondozásra szorul az öreg nyugdíjas +1500 EUR.
Szép, nem? Bezzeg nálunk! Dögöljön meg! Csúnyán hangzik, de így van.
Na pusz, hamarosan újra láttok, most dolgozom. :)
Csak egy észrevétel volt, csináld csak a dolgod! :)
Ha nem gondoskodunk magunkrók, más nem fog rólunk. Most jön majd az igazi feketeleves. Nincs mese, félre kell tenni, hogy ne haljunk éhen pár év múlva. Te még fiatal Vagy, van időd félretenni. Arra vigyázz, ne dőlj be mindenféle "csábító" ajánlatnak.
Szia! Majd fent leszek megint :) Most más dolgom volt, mint ezzel foglalkozni. Mondtam már, hogy sokan megfordultak nálam, számom elmentve. Én még semmit nem léptem karácsony ügyben, korai, meg kicsi a család, két fő maradt. Akik számítottak, 19-26 éves koromig eltemettük. Nekem is osztott az élet, fiatalon már. A többiek szanaszét, nem is tartjuk a kapcsolatot. De legalább békés szokott lenni a karácsony és nem színjáték.
Hali!
Mit láttál, vagy hallottál, amitől így kivagy? Sokunknak tele. Tegnap néztem a Naplót, én jövőbeli nyugdíjam érdekében igyekszem valamit tenni. Ez már vicc!! Keres valaki netto 100 ezret és 30-32000 Ft nyugdíjra számíthat. A legjobban a vállalkozónőn akadtam ki, aki brutto 300 után rendesen fizeti a járulékokat és 6 éve van vissza a nyugdíjig... Talán láttad te is.
19 millát kéne félretennie 6 év alatt, hogy 200 ezer nyugdíja legyen!! Csodálkoznak, hogy a vállalkozók többsége minimálbérre jelenti le magát. Fizessen ezért a hóhér járulékokat!
Csá Katró és mindenki,komolyan tele a t@k@m már ezzel az országgal.
Pedig én azt szoktam mondani,hogy senki ne vezényeljen kintről,ithon bodoguljon és adjon tanácsokat.
De már kezd a véleményem megváltozni,úgy látom ez lassan egy élhetetlen ország lessz.
Kezd ez az egész ahoz hasonló lennin amit M.l King egykori fekete polgárjogi harcos irt a néger nép lelkéről,
ami úgy látom ránk magyarora is vonatkozik--sajnos--,az az ő egy kosár rákhoz hasonlította a néger nép
mentalitását amikor egy rák ki akar másznin a kosárból a többi bele kapaszkodik és vissza húzza őt.
Gondolom ebbe a hasonlatba sokmindent bele lehet magyarázni, vagy értelmezze mindenki a belátása szerint.
Amúgy szép az élet még jó hogy van egy kis dugi moszkovszkaja vizecske :)
Neked is minden jót kívánok! :) Az hirdetésed tényleg nincs fenn, már reggel sem láttam. Én már tettem lépéseket karácsony ügyben, de vannak még megoldásra váró feladatok! :)
Szép hetet!
Bizony a vonalaidra nem árt vigyázni :))) Ma új hét kezdődik. Remélem, mindenki vidáman ébredt és élvezi ezt a szép tavaszias időt. Én is sétálok egyet, van egy kis dolgom a városban, még hiányolnák a hirdetésemet. Hétvégén kipihentem magam, várom szeretettel a masszázsra, kényeztetésre vágyókat :) Jézusom! Mindjárt itt a karácsony!
Ma is szép idő volt, libaebéden voltam. Tegnap pedig libavacsorán. Elteltem ezekkel, pihentetnem kell a gyomromat, na meg a vonalaim sem engedhetik meg ezt a folyamatos zabálást. :)
Jó reggelt! Megnéztem, hát igen :) Azért ez a nóta inkább altató, mint ébresztő, reggel Gop, gop, jump, jump kell! :D
Az nagyon bejön, de az öreglány tényleg jól tartja magát.