Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 27. 00:22

A képválasztásban egyetértünk. Ezért is jó, hogy a többi kép nincs fenn fedetlen. Ami nem látszik mindig izgatóbb, érdekesebb.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 26. 22:22

Így már mindent értek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,megyek legurítok pár kori sört,:):):):):):):):):):):

Ajjjajjj,,,,,,,,,

de szerintem a sör nem komptibilis a gazzal.

Így már megint csak elbeszélünk egymás mellett..

Kellene keresni valami közös töbszöröst.....................

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 26. 21:58

Bakker gróf úr ,valamit nem értek--végül is sok mindent nem-- olvasom az irásaidat és a szemem néha már befordul az agyam felé mert nem értelek ,nem találok a sorok között összefüggést,,,, vagy csak nekem sötétedik????????????

maradok öszinte híve bádog ember

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 26. 20:30

A Napsütés a tűz látványa a Boldogság és az öröm alapja. Felhős, nyálkás időben alábbhagy mindez.

Törölt felhasználó · 2010. október 26. 09:37

Jó reggelt!

Az semmi, itt fúj a szél, esik az eső, fűtésszámla van, fűtés nem annyira, de ez a távfűtés előnye. Kényelmes, viszont megfagysz. Nem álmodtam semmit :( És nekem se sok kedvem van semmihez, de muszáj.

Törölt felhasználó · 2010. október 26. 09:35

Igaz, nem Te írtad, de nem baj. Fáradt voltam tegnap, meg nyűgös. Melyik farmeros?! Egy van, amin az ábrázatom is látszik. Ha nem tetszik, tehetek fel még aztán válassz! Egyik jobb, mint a másik, nyúzott, kialvatlan pofával :D

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 26. 08:21

Agggggy isten,katókám mitszólsz ehez a búval b@szott időhöz.

nekem még az élettől is elment a kedvem.

A radiátorok is hidegek,mint a béka segge,valami gáz van a kazánnal,nagy nincs gáz?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 26. 00:48

Ezt a kezes dolgot nem én írtam! :)  A csalódás hiszékenységünk miatt van, ez benne van a pakliban. A farmeros gút! :)  Melyik farmeros?  :)

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 21:58

Akkor pá mindenkinek! Remélem. holnap reggel is valami hasonlóra ébredek :)))

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 21:42

Hol van Gróf?

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 21:25

A dac meg a harag nem jár kéz a kézben, egyszerűen leírtam vakakiket és nincs szükség rájuk. Sosem voltak.

A farmeros Kató bejön? Kicsit fáradt voltam, de én. :)

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 21:23

Szia,

semmi harag nincs bennem, de dac igen és nekem eddig csak segített. Amúgy már nem érdekel annyira, holnapra meg elfelejtem. A dac nem bosszú, ne keverjük. Valaminek egyszerűen örökre vége lett, ennyi.

Viszont féltékeny lehetsz! Ritkán emlékszem az álmaimra, ma reggel arra ébredtem, hogy Csernussal voltam kettesben, fogta a kezem, beszélgettünk és egyszer csak megcsókolt. Mért kellett felébrednem??? :D

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 25. 20:20

Na csá gyerekek.

Pp-nek igaza van a dac és a harag kéz a kézben jár,és mint tudjuk a harag rossz tanácsadó.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 25. 19:04

A dac nem jó tanácsadó, bár nehéz legyőzni. Ha különbnek mutatkozunk és azok is vagyunk, többre vihetjük és célhoz is érünk. Fel a fejjel. :)

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 13:58

Tudod mi a baj? Már magam se tudom, ki vagyok, egy káosz van a fejemben. Hogy nem ez, az biztos. Ráadásul ma elég érzékeny napom van, tegnap akkora pofont kaptam, hogy a másikat a fal adta, de talán erre volt szükségem (átvitt értelemben, nem fizikailag). Először a gyomrom fordult meg, aztán a sírás folytogatott, de sikerült végleg pontot tennem valamire, ami régóta húzódott, évtizedek óta. Szerencsére ez nálam egy-két napig tart. Boldogok a lelki szegények! Köze nincs az itteni stand-upolásomhoz, még csak a munkámhoz se, de kihat rá. Úgyhogy ma ne is bánts, légyszi. Én is tudom, amit mondanál. Holnapra elmúlik, de még friss. Aztán jön a dac, ami mindig vitt előre. Jó fej vagy, Pálom! :)

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 13:41

Finom voltál, de megértettem. Igazad van.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 25. 12:54

Próbáltam nagyon "finom" lenni. Az életben ennél határozottabban nyilvánítok véleményt.  :)

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 12:08

Katasztrófa engem fotózni, de csak Neked Pál: a farmeros kép az igazi, a civil Linda :)

Törölt felhasználó · 2010. október 25. 09:30

Szia!

Kösz a véleményt, de a varázslattal kitörölhettem eddig... Nem az kell a népnek, én ezt tapasztalom naponta szinte.

Egyet letörlök azért, azt én is nézegettem.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 25. 00:18

Szia Katónéni!

A nyitóképed jó! A többi között is van még jó! Az újak nekem nem jönnek be. Nem látszik rajta a "varázslat", nem illenek hozzád, nem Te vagy rajta. Ezt látom, nekem ez jön le! Baj?

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen