Te komolyan azt hiszed, emberek azért jönnek ide, hogy Veled szórakozzanak?
Aki itt van, valamilyen szinten "beteg", hogy mennyire azt nem mi döntjük el. (elfogultak vagyunk)
Persze mindennek megvan az oka, férfiaknál és nőknél is.
Valakit elhagyott a felesége, vagy a férje, vagy még nem de jó úton jár, hogy megvalósuljon.
Sok más egyébb oka is van ennek, de ezt tudja Mindenki, csak van aki nem valja be még Önmagának sem.
Én is átestem ezeken a dolgokon, de már nem tud bosszantani semmi, nem kapom fel a vizet ilyen lényegtelen dolgokon.
Persze nagy árat kellett ezért fizetnem, de megráztam magam. Megpróbálok és egyre jobban sikerül élvezni az életet, meglátni mindenben a jót.
Élvezni a mindennapokat, a NAP-sütést mindent. Az élet meghagyott egy lehetőséget, amit ki szeretnék használni és ténylegesen élvezni az életet.
Ameddig lehet. Kaptam egy újabb esélyt, hogy a hátralévő életemet boldogabban és kicsit jobban átgondolva éljem.
Felneveltem négy gyermeket akik már talán "egyenesben". Eltemettem Édesapámat és két testvéremet. A már egyedüli nővérem daganatos beteg.
Édesanyám 85-éves, még lekopogom ellátja Magát, de sokat járok hozzá. Most temettük el a testvérét.
Mindenkienek van keresztje, amit cipel. De mégis boldog vagyok ha reggel kinyitom a szemem, mosolygok ha süt a NAP és ha nem akkor is.... :)