Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 15. 21:42

Szép estét!

Mi van, ma "nem érdekel" napod van? :) Otthon voltam töltődni Fehérváron, most jöttem meg. Ez érdekel?

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 15. 10:04

Azt tudod, hogy Veszprémben (csak Veszprémben, ahol Katónéni van) probléma most újra a hívószámkijelzéssel telefonálás! :)

Baromság az egész, kinek érdeke hívogatni vissza bárkit? Mennyi pénz az egyáltalán, meg milyen apropóból? "Drágám, beléd szerettem, szeretném, ha elválnál miattam!" ??? Vagy miért kéne hívni? Fehérváron van egy masszőrnő, aki tényleg beírta ostoba módon a hirdetésébe, hogy diszkréten visszacsörgeti az érdeklődőt, mégis a veszprémi fórumba írta be "valaki".

Na látod, innen jövök rá mindig, ha valami történik. Kezdődik a rágalmazás, hitelrontás, még ha már név nélkül is, mert csak ennyire futja. :)

Felvehetem én a rejtett számost is, csak mondjuk egymás után 3 Józsi felhív, nem tudom, ki mikor, mit akar. Én meg nem mondok címet, ha így jó.

A komoly érdeklődők úgyis számkijelzéssel hívnak, befolyás meg semmi rájuk, lehet írogatni hülyeségeket.

Szóval, valami van, kedves grófom, csak nehogy több legyen!

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 13. 23:25

Át ne olvass!!! :) Bizony vannak (3 napnál tovább tartó) csodák...(nehezen felejtenek el téged is:))

Mit teszel ilyenkor? Péntek van még csak!

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 13. 09:36

Jó reggelt!

Mi nem beszélünk egymással, de haldoklót így ordítani telefonban még nem hallottam, meg k. anyázni! :D

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:25

Oks, jó éjt! Csak látnálak már! :)

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:24

Még nem tudom, de időnként kapok egy kis csesztetést, látogatást, telefont, mailt. A válasz később jön, lassan őrölnel Isten malmai kishazánkban, de valaminek kell lennie, érdekes néhány napom volt, meg provokáltak...

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:21

Bocs, rosszra válaszoltam. Ki tudja, mi van utána? Remélem, semmi...

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:20

Én téged? Senkinél. Engem visznek.

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:18

Ámen :) Visznek a dunsztos üvegbe XD

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:15

Jó, nekem is. :D

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:14

Jaja! Bár vannak vad dolgaid néha, de már rég volt, tán igaz se volt.

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:12

Nem mindig, de alapból igen :)

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:11

Ja, csak közben megvénülök. Miért küldtek modira Debrecenyben?! Utál valaki?

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:10

Nem feltétlenül, de ezért lennék szívesebben pasi, szüleim úgyis fiút akartak, hát kaptak egy fiús lányt! Ez Isten bűntetése :)

Anyámnak, apu már nem él.

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:04

Ja, én meg a majmok bolygólyán éreztem magam, de még csak morogtam és kivillantottam a szemfogaimat, a tigrisüvöltés nem ez :))) Te csak tudod!

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 20:03

Tudtad, hogy "rokonok" vagyunk? :) Amit írtál, egyetértek, de nekem azért yachtra nem futja :(((

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 17:47

Nekem nincs "felebarátom". A kirohanás okát meg úgyis tudod. Nem volt elég az újság? Már a neten is mindenki, akinek lövése sincs... Amúgy ennyi volt :) Néhányan azért visszavettek, figyelek. Nehogymá nekem kelljen bizonygatnom!!!

Örülök, hogy itt vagy köztünk! :))) Azért a fene a jó dolgod! Tojod Te a pénzt???

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 17:43

Kivételesen őszintén jött. Hiányoztál. :)

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 12. 17:42

Hali! :D

Kössz! Tudom.

Törölt felhasználó · 2010. augusztus 06. 22:15

De elült a csevegés! Nincs Gróóóf!

Hát, akkor írok én már megint. Született egy új oldal (több is persze, vége nincs), de ez érdekes. Szexpartner kereső elvileg,

de képzeljétek, végignéztem mindenkit, sőt végig olvastam! Mindenki MASSZŐR, méghozzá PROFI :D

Kicsit kezd elegem lenni ebből a műfajváltásból. Ezen az oldalon kb. 4-5 valóban masszőr van, bár nem számoltam össze, de 10 alatt van, az tuti. Igen, üvölteni tudnék ilyenkor, de hallgatok és mosolygok, közben háborog a lelkem,így felváltva, mert én tudom, ki a masszőr, mi a masszázs. Sokkal több, mint gyurkolászni, vagy simókálni embereket. Nem az a siker titka, hogy "szívesen megmasszírozlak", hanem, hogy amit csinálsz, ahhoz érts és a tested-lelked beleadd!!! Én csak tudom! Mert masszőr vagyok. Te meg, suszter, maradj a kaptafánál!

Téma indítva: 2010.02.25., 10892 hozzászólás összesen