Sziasztok!
Sokan tudják, Andrea vagyok Veszprémből, masszőr már több, mint 6 éve. Sokan tesznek úgy, mintha egyáltalán nem is hallottak volna masszázsról, de azért felhívnak, bejelentkeznek, jönnek, nem jönnek mégse.
Sok minden érdekelne, de csak apránként kérdezgetek.
Folyamatosan a hirdetőkről szólnak a vélemények, negatív inkább, mint pozitív. Eddig csak figyeltem, itt szerencsére moderálják a durvább hozzászólásokat, más kérdés, hogy egyáltalán igazak-e amiket a lányokról írnak egyesek. Persze, ha túl sokan állítják ugyanazt, abban biztos van vmi.
Én a bennünket megkeresőkről is írnék pár gondolatot, annál is inkább, mert nem csak engem érint és feltennék néhány kérdést az Urakhoz. Beszélgessünk rólatok is.
Milyen örömet okoz egy embernek, ha a bejelentkezik valakihez és nem megy oda, nem telefonál, hogy közbejött vmi?
Magyarul hülyét csinál a másikból. Engem például miért hív fel egyáltalán, ha masszázs nem érdekli, egy alkalomra "ki akar próbálni"? Már csak néhány sor a hirdetésem szövege, nem kell doktorátus, hogy megértse valaki (tavaly érdekes módon értve voltam), hol írtam én abban szexuális szolgáltatást?? Nem, ennél többet kapnátok. A masszázs tesz rendbe testileg, mentálisan és a tantrával a végén kielégülten, fitten, üdén, kiegyensúlyozottan távozol. Erről szól ez az egész. Félreértés ne essék, már nem tudnak az ilyen dolgok felbosszantani, ennyi év alatt azért összeszedtem egy vendégkört, csak MIÉRT JÓ EZ BÁRKINEK?
Csak mi legyünk korrektek? Folyt. köv.