Kihasználom még azt a pár hónapot, amim visszavan :)
Kihasználom még azt a pár hónapot, amim visszavan :)
Én nagggyon szeretem, csak válogatós vagyok. Tudod a léc...
Te is megérheted a 86-ot, csak ne élj egészségesen! xd
Na, okosíts!
Szia :)
Jövőre már lehet szerkeszteni is biztos. Türelem. Amúgy meg elfér a többi között... :)
Ja, én tényleg csak füllentek, hogy tényleg...Lövésem nincs a masszázsról, csak ilyen divat , de már
jobb a Csirke Kft. Gondolkodj rajta, érdemes. Hexének remek üzleti érzéke van, meg ott áll a szántó üresen.
Valamit kezdeni kéne vele.
Én ezt egyszerűbben oldottam meg. + - 15 perc, ha nem hív, hogy késik és más hív, jöhet. Ennyi.
Hívás van bőven...(A nem jöttet csak akkor, ha túlóráztatni akart és sehol se volt a megbeszélt időben.)
Az a helyzet, hogy egyre több a kis mókás, vicces érdeklődő. "B...szuk át a hirdetőt!"
Előbb-utóbb a zsebpunci marad neki, csak idő kérdése. Meg úgyis sok mindent lehet már a telefonbeszélgetés
során érezni a jelöltről. A női megérzés mindig bejön, nálam legalábbis.
Elvira,
ezen az oldalon (se) mi keresünk, ők keresnek...:)
A "Gondolkodom rajta" jelentése: Másra számított. Ne várd! :)
Nálam egy esély van. Ha nem hív (utólag is szoktak, megfelel, korrekt), legközelebb nem érek rá, aztán legközelebb se.
Azért abba belegondolhatnak, hogy aki nem tegnap kezdte, talán van egy stabil vendégköre, ők megbízhatók.
Én szívesen látok újakat is, csak nekem is vannak (ugyan szerényebb) elvárásaim, mint nekik...
A feketelistán meg, ha az enyémet látnád!!! xd (Ilyenek: öltönyös paraszt :))...
Nem úgy kell! Határozottan kérdezed: "Ma szeretnél jönni?" Ha igen, stimmt (de ez se biztos:)), ha nem ma, akkor meg az a jó válasz, hogy
"Jó, akkor, hívj, amikor jönni szeretnél!" Beszélgetés vége. Aki jönni akar, aznap hív, bő 8 év tapasztalata (csak).
Szia :)
Erre mindig az a válasz, hogy "A jövő szerdán." xd
Igen, és a hölgy a bemutatkozó szöveg végén mindenképpen szúrja be (ugyanazzal a levegővel), hogy "Mikor szeretnél jönni?", mert csak így teljes a bizalom. :-)
Szerintem körúton van valahol, de ne aggódj, előkerül. :)
Attól függ, mennyire kezdő (bár ez nem az én műfajom...) xd
Mondjuk, köszön, bemutatkozik, elmondja, hol látta a hölgyet, aztán, ha a szöveg nem érthető, kedvesen érdeklődik...
Szerintem bejön. :)
Gróf, te hova tűntél? Itt várlak a Tési dombon.
Na jó, nem csallak meg. Vagy nem mondom meg.
Gyere már haza! xd
Látom már, Hexe hiányzik innen. xd
Mindenki alszik ma???
10 perc múlva zúzok én is (no, nem aludni, de innen el).
Gróf féltékeny. :DDDDDDDDD
Szia,
már a NEMI élet is tiltott szó? Pont itt? xd
Ez még nem a n*mi életünk, Elvira, még csak küldők neki egy csókot a dombról, meg ilyenek.
Ez inkább ilyen plátói szerelem, meg kinézett magának egy pasi valahol máshol, ő randizna velem.
Most Gróf pedálozhat! xd
Sziasztok!
Ha fölhívom az egyik hírdető lányt, miket kell/illik tisztázni telefonon és mit személyesen az aktus előtt?
Leírná valaki röviden és tömören egy kezdőnek hogyan is megy ez? :-))