Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 19:55

Szia Pircsim!

Így igaz. Nem olyan sokat vagyunk itt és azt senki se gondolhatja, hogy forró a kilincs, nem is bírnánk. Viszont egymást igen :)

Két vendég között azért van egy kis idő. Vannak,akikkel jókat lehet dumcsizni, akár viccelődni, ez persze nem jelenti, hogy nincsenek személyes kapcsolataink, barátaink, jó ismerőseink, egyszerűen kiélvezzük a csevegést is és ha ritkán is, de születhetnek itt is barátságok, a telefont is meg tudjuk emelni, ha már úgy érezzük, eljött az ideje, aztán alakul minden, vagy nem. Akkor is jó itt! Aki nem tud beilleszkedni, úgyis elmegy.

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 20:06

Üdvözöllek Grófom! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 21:01

Pircsi, írtam Neked levelet. :) Már nem jössz vissza?

Törölt felhasználó · 2011. január 13. 21:14

Jó éjszakát mindenkinek!

Azért remélem, Bush és Jampec is idetéved, tegnap jót beszélgettünk.

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 09:59

Szép napot mindenkinek! Vagy jó reggelt? Mi ez a csend itt, kérem? Eljött a hét utolsó munkanapja, gondolom, mindenki vidám, aki nem, annak javaslom, nézzen ki az ablakon! Hétágra süt a nap, tiszta tavasz. Ha még ez se elég, írja be a YouTubera a zsírdalt, hallgassa és nézze meg, főleg hallgassa, aki ismeri, az is! :)Garantált a jókedv utána. (A kakadalt nem merem ajánlani mindenkinek, csak erős gyomrúaknak :)))

Pircsi is csendben hallgat. Hol vagy, drága? Van valamiötleted számomra,hogy ne kelljen többet szőrtelenítenem? Te hogy csinálod, mert én már nagyon unom?! Mikor jön divatba úrja a dzsungel?

Babuci · Újonc (9 hozzászólás) · 2011. január 14. 10:39

Csodás napot neked is Katónéni!

örülj ha ott süt a nap.Itt hatalmas a köd......

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. január 14. 11:50

Szép napot!

Ma még nem láttam a napot, itt eléggé ködös az idő. Nem tudom mikor jön divatba a dzsungel, de van aki szereti most is.

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 12:26

Sziasztok! Itt is eltűnt a nap, de langyos az idő. Most szálanként húzkodom a szőrt a lábamból (máshol nem merem :)), amíg nem jön vendég. Hasznos elfoglaltság, csak fáj egy kicsit.

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. január 14. 12:59

Szálanként? Az meddig fog tartani?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 14. 12:59

Sziasztok...

Kató  nekifogtam neked  irni, egy terjedelmes  levelet, végéhez közeledvén kékhalálos lett a gép, komolyan megmarom magam... látva a kicsi  fiam moslyát  még jobban dühöngtem,  neked  és  még egy  másik kedves embernek is  tartozom egy-két levéllel..Nem tudom lesz -e  időm ma irni...pótlom  esküszöm....

Ti hogy vagytok??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 14. 13:01

Szia  bélapapa,!!

Pótlom elmaradásom....

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:21

Hamar végzek, ha így megy. 9 percen múlt egy jó vendégem :((( Most pihentetem a lábam, aztán folytatom.

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:23

Szióka! Már azt hittem, valami rosszat írtam, azért nem válaszolsz.

Lali42 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 14. 13:33

Sziasztok :)  Katónéni milyen kár hogy messze lax én segitenék mindenben nem szöröznék pussy

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:37

Szia! Csipesszel húzkodnád te is? :)

Törölt felhasználó · 2011. január 14. 13:53

Most látom, hogy te is debreceni vagy. Odaköltözöm. Én szívesen elkísérnélek kirándulni, mehetnénk hegyet mászni is, de ott nem nagyon van. Másik lehetőség, te jössz Veszprémbe, itt még a városban is kell hegyet mászni. Lehetne laposabb.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 15. 10:38

Sziasztok...

Gyerekek ez az idő  egy t...ny, enyhén szólva is,  vagy arra felétek  Kató  jobb??  Olvasom költözöl közelebb hozzám:)))dde  jóóó   személyesen is megismerkedhetünk:))

Törölt felhasználó · 2011. január 15. 20:06

Szia Pircsi!

Csak vicceltem, de meggondolandó, jobban zajlik ott az élet, úgy látom. Itt téli álmot alszanak a népek :)

A többiekről tudsz valamit? Vagy hétvégére eltűntek? Már örültem, hogy nődögél a kis család. A család a legfontosabb, a maffia is attól erős :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 15. 20:58

Szia Kató!!

Senkiről nem tudok semmit!!Halálra unom magam,  ritkán,de előfordul ilyen is...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 15. 20:59

A honfoglalón  játszom,ismered  azt a  játékot??

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen