Így igaz. Nem olyan sokat vagyunk itt és azt senki se gondolhatja, hogy forró a kilincs, nem is bírnánk. Viszont egymást igen :)
Két vendég között azért van egy kis idő. Vannak,akikkel jókat lehet dumcsizni, akár viccelődni, ez persze nem jelenti, hogy nincsenek személyes kapcsolataink, barátaink, jó ismerőseink, egyszerűen kiélvezzük a csevegést is és ha ritkán is, de születhetnek itt is barátságok, a telefont is meg tudjuk emelni, ha már úgy érezzük, eljött az ideje, aztán alakul minden, vagy nem. Akkor is jó itt! Aki nem tud beilleszkedni, úgyis elmegy.
Törölt felhasználó· 2011. január 13. 20:06
Üdvözöllek Grófom! :)
Törölt felhasználó· 2011. január 13. 21:01
Pircsi, írtam Neked levelet. :) Már nem jössz vissza?
Törölt felhasználó· 2011. január 13. 21:14
Jó éjszakát mindenkinek!
Azért remélem, Bush és Jampec is idetéved, tegnap jót beszélgettünk.
Törölt felhasználó· 2011. január 14. 09:59
Szép napot mindenkinek! Vagy jó reggelt? Mi ez a csend itt, kérem? Eljött a hét utolsó munkanapja, gondolom, mindenki vidám, aki nem, annak javaslom, nézzen ki az ablakon! Hétágra süt a nap, tiszta tavasz. Ha még ez se elég, írja be a YouTubera a zsírdalt, hallgassa és nézze meg, főleg hallgassa, aki ismeri, az is! :)Garantált a jókedv utána. (A kakadalt nem merem ajánlani mindenkinek, csak erős gyomrúaknak :)))
Pircsi is csendben hallgat. Hol vagy, drága? Van valamiötleted számomra,hogy ne kelljen többet szőrtelenítenem? Te hogy csinálod, mert én már nagyon unom?! Mikor jön divatba úrja a dzsungel?
Babuci· Újonc (9 hozzászólás)· 2011. január 14. 10:39
Csodás napot neked is Katónéni!
örülj ha ott süt a nap.Itt hatalmas a köd......
Bélapapa· Tag (61 hozzászólás)· 2011. január 14. 11:50
Szép napot!
Ma még nem láttam a napot, itt eléggé ködös az idő. Nem tudom mikor jön divatba a dzsungel, de van aki szereti most is.
Törölt felhasználó· 2011. január 14. 12:26
Sziasztok! Itt is eltűnt a nap, de langyos az idő. Most szálanként húzkodom a szőrt a lábamból (máshol nem merem :)), amíg nem jön vendég. Hasznos elfoglaltság, csak fáj egy kicsit.
Bélapapa· Tag (61 hozzászólás)· 2011. január 14. 12:59
Szálanként? Az meddig fog tartani?
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. január 14. 12:59
Sziasztok...
Kató nekifogtam neked irni, egy terjedelmes levelet, végéhez közeledvén kékhalálos lett a gép, komolyan megmarom magam... látva a kicsi fiam moslyát még jobban dühöngtem, neked és még egy másik kedves embernek is tartozom egy-két levéllel..Nem tudom lesz -e időm ma irni...pótlom esküszöm....
Ti hogy vagytok??
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. január 14. 13:01
Szia bélapapa,!!
Pótlom elmaradásom....
Törölt felhasználó· 2011. január 14. 13:21
Hamar végzek, ha így megy. 9 percen múlt egy jó vendégem :((( Most pihentetem a lábam, aztán folytatom.
Törölt felhasználó· 2011. január 14. 13:23
Szióka! Már azt hittem, valami rosszat írtam, azért nem válaszolsz.
Lali42· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. január 14. 13:33
Sziasztok :) Katónéni milyen kár hogy messze lax én segitenék mindenben nem szöröznék pussy
Törölt felhasználó· 2011. január 14. 13:37
Szia! Csipesszel húzkodnád te is? :)
Törölt felhasználó· 2011. január 14. 13:53
Most látom, hogy te is debreceni vagy. Odaköltözöm. Én szívesen elkísérnélek kirándulni, mehetnénk hegyet mászni is, de ott nem nagyon van. Másik lehetőség, te jössz Veszprémbe, itt még a városban is kell hegyet mászni. Lehetne laposabb.
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. január 15. 10:38
Sziasztok...
Gyerekek ez az idő egy t...ny, enyhén szólva is, vagy arra felétek Kató jobb?? Olvasom költözöl közelebb hozzám:)))dde jóóó személyesen is megismerkedhetünk:))
Törölt felhasználó· 2011. január 15. 20:06
Szia Pircsi!
Csak vicceltem, de meggondolandó, jobban zajlik ott az élet, úgy látom. Itt téli álmot alszanak a népek :)
A többiekről tudsz valamit? Vagy hétvégére eltűntek? Már örültem, hogy nődögél a kis család. A család a legfontosabb, a maffia is attól erős :)
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. január 15. 20:58
Szia Kató!!
Senkiről nem tudok semmit!!Halálra unom magam, ritkán,de előfordul ilyen is...
pircsi· Őstag (29 hozzászólás)· 2011. január 15. 20:59
A honfoglalón játszom,ismered azt a játékot??
Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen