Jó estét Pál!
Ma beszéltem barátnőmmel, Fehérváron lakik, nem mozogtak a tárgyak, szerintem vaklárma. :) Illetve mozgatni kellett őket hozzá.
Jó estét Pál!
Ma beszéltem barátnőmmel, Fehérváron lakik, nem mozogtak a tárgyak, szerintem vaklárma. :) Illetve mozgatni kellett őket hozzá.
origo pont hu koponyeg pont hu index pont hu (mindenki hazudik? )
Természetesen igen, én is mindig és mindenben!
Szép, bár ködös és "nyikorgóan-havas" téli estét Mindenkinek!
Nem, tényleg volt, most írta, korábban fejeztük be a beszélgetést egy kicsivel. Azt mondja barátnőm, elég erős volt, rázta a fotelt, édesanyja ült benne éppen, a bejárati ajtót meg mintha be akarták volna törni. Igaz a hír. Bocs.
Kb. néhány másodpercig tartott és Fehérvár nem dőlt össze. :)))
Sziasztok, tegnap este nem voltam gépközelben. Kató az exed sztem eléggé átlagon felüli volt ha ezt éveken át bírta. Megjegyzem, kevés olyan nő van aki ennyit szexelne magától, a többséget mindig fűzni kell, hosszútávon elég unalmas. De lehet, hogy csak én fogtam ki a szendeszüzeket tartósra...? Veled kellett volna találkoznom!!! Persze az exed előtt :)) Mert utána túl magas lett volna a mérce :)) De figyu, azér nem mondd, hogy a többi palid is simán nyomta a napi 3-4-et !?!?!? Ha igen se írd, hogy igen, mer depressziós leszek!! :))))))))))))))))
A másikon párvállalós lányt keresnek, ez fura lehet. OK, az egy pasi két ribi sima, de psychésen értem, hogy fura, hogy mongyuk egy házaspár bekér egy csajt 3.nak... Megjegyzem jó lehet (a pasinak tuti:)) de a indítékot meg az egész hátterét nem tudom elképzelni, világosítsatok fel, a párból a nőci ezt hogy éli meg? Kató, Pircsi, voltatok már párnál? Nem volt szar a nőnek, hogy a pasijuk egy másik, valósz. jobb nővel kefkózik?
Szia!!
Az én véleményem , és tapasztalatom az Kedves Bush, hogy az a nő aki megteszi,...a hármas szexet, nem féltékeny, és általában szereti a nőket igy már más a képletnem csak engem duga párja,ő is maxra ki van elégitve,..én részemről,és párja részéről is,...
Jó reggelt Vietnám!!!!!!:)))
Üdv Katóka, Bush, Gróf, Pál, Kasza,és még akit kihagytam annak is Jó reggelt!!!
Hali, dehogy írok ilyet többet! XD
Szia, Te voltál már 3-asban? Én még nem, de addig nem halok meg, míg két pasival nem próbáltam. :)))
Szia Kató!!
Le vagy maradva..:)))) igen voltam 3-as ban. ilyen és olyan felállásban is...a szenvicset nem vállalom,, szétcseszni nem kell:))) Mire vágyol a 3-as felállásban???
Szia Pircsi, később már én is rájöttem, hogy a leszbi vagyis bocsi biszexi vonallal nem számoltam, úgyhogy igazad van, győzött a gyakorlat az elmélet fölött :))) Kató!!!!!!!!! Pircsi feladta a leckét 3-as felállásban, most teperhetsz, míg behozod :)) Csak szendvicsben tudnád legyőzni, elég gáz :))))
Ja igen, szerintem prostira féltékenynek lenni nem igazán féltékenység mint inkább sértett irígység. Akinek fix partnere, felesége van és ellátogat a lányokhoz, az NEM akar kilépni a kapcsolatból, családból, csak kefélhetnékje van. Aki ki akar lépni, az echte barátnő után néz, akire aztán esetleg átnyergel, tehát elvész. Sztem féltékenység az, amikor vki attól fél, hogy elveszti a párját, mert máshoz húz érzelmileg....és nem fizikailag. Szerintetek? Várjatok, Gróf nagy pszichológ, addig nem zárható le a téma, míg nem nyilatkozik, hogy mi a féltékenység valójában. Ha olvasol Gróf, léci írd meg mi áll a könyveidben erről?
Ez így igaz, de azért feltétlenül várd meg Grófot! XD
Szia Pircsi!
Szerinted? :) Mindenféle földi jóra!!
Egy kétfarkú pasi is megteszi XD
Pircsi, a *** moderálva *** nyomtam rád egy tetsziket. :)))
Kétfarkú? Egyik a homlokán, vagy tőben kettő? Vigyázz melyiket választod, de MUSZÁJ választanod! :))))))))