Szia, változott, de láthatod is.
Az okot láthatod lejjebb.
Szia, változott, de láthatod is.
Az okot láthatod lejjebb.
Jó estét, Kézcsók!
Szóval, most akkor változott... vagy csak kikapcsolva??
Már ami a telefont illeti.
Na, én is cseréltem, és nem hiszed, ellenőrzik. Ha feljössz a csetre, elmondom, hogyan, tehát igyekeznek az Szerkik, hogy nehogy más bohóckodjon, hanem valóban a hirdető kéri a számcserét.
Azért elmesélek egy történetet a sok közül amikor nekem volt gáz a helyzet. Valaki valamikor (ilyen István, József, tudod) járt nálam. Így is kezdte, én hüle meg nem kérdeztem, mikor. Megbeszéltük az időpontot, volt, hát címet nem kért. Időben cseng a telefonom "Miért nem nyitok ajtót neki? Nyomja a kaputelefont." Én is vártam, mi van már. Kérdem, hol vagy, mert itt senki...Mond egy tavalyi veszprémi címet. Hola! Miskolcon voltunk már. :) Többször előfordult. Ez meg nekem kellemetlen.
Na, most, aki keres, jó címre jön. :)
Szia!
Persze, nincs ezzel gond, de sokszor nem ez az oka. Ezért írtam, hogy ettől még lehet jó sz*lgáltató az illető, de mondjuk úgy többször nem az az ok, ami írtál, mint ahányszor igen. Ráadásul sokan ugyanabban a városban vannak folyamatosan, sőt ugyanazon a helyen és mégis...
Egyébként tényleg van olyan oldal, ahol ezt követik és jegyzik, sőt olyan is lehet, hogy valakinek leszedik a hirdetését ilyesmi miatt! De ha őszinte akarok lenni, a másik véglet is problémás szokott lenni, mikor ugyanaz a telefonszám sűrűn cserél gazdát, vagyis nem cserélik le a telefonszámot, hanem egyik hölgy "örökli" a másiktól. Ez ugyanúgy gáz, és nehezen kivédhető.
Kedves ilko,
olvastam a telefonszm változtatásról, amiket írtok. Nem feltétlenül "nem megy" az oka.
Én is váltottam már, és most (bár nem szívesen, mert megszoktam/megszokták), megint váltanom kell.
Sokan elmentik a számot, aztán fél év múlva (gondolkodnak:)) felhívnak, máshol vagyok.
Érdemes nézni a hirdetést, mielőtt felhív valaki (hol vagy, változott-e vmi...), de nem teszik.
Miskolcon csupán 3 hónapot voltam, most onnan akarnak bejelentkezni, amikor ott voltam (állítólag)
Fehérvár és környéke, csak 23-ig húztam a strigulát (már vicc volt)...
Ezen a környéken elég régóta hirdetek (Fehérvár-Veszprém nem távolság, most a 2 között vagyok félúton).
Miskolcról hívnak, de már csak akkor derül ki, mikor címet mondok, mert nem nézik meg a hirdetést.
Várhatóan maradok már itt nyugton, csak ezt úgy éreztem, le kell írnom, ne ítélkezzetek telefonszám csere alapján!
Remélem, nem botránkozol meg (vagy mégis?) xd
Nem is mondtam, holnap randi a gyógyult dokival :) VÉGRE!
Senkinek se vagyok délután, csak neki...VÁÚ
A Tési dombon vagyok. Fúj a szél mindig, hol innen, hol onnan (ez nem politika akart lenni :))
NEM VAGYOK MÁN MISKÓCON!!!
Este van.
Igen. Megosztottam a facén is :p
Meghallgattad? egy szájbak... linket nem lehet betenni ide!
Polgárpukkasztani akarok, na!
Fröcsögni? Azt nem, ez így nem pontos.
Csak hallgasd meg, amit küldtem... xd
Figyu Gróf, menj be a mailedbe, küldök valamit. :)
Ilyen a hangulatom ma...
Itthon (majdnem:))
A vendégek? Nagyon jók. Köszönöm kérdésed.
Nemjójez nekem...Régebben olyan élvezet volt itt lennem, de ez így nagyon gáz már.
F... kivanmá!
mi van az élethelyzetemmel, dr úr?
(a többit kimoderálnák, jáj)
Nem. RONCS ELETÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!
A másik bajom h kimoderálnák, amit írnék. Minden földi jót kimoderálnak :)
mér kőne összeszednem magam?