Szép volt!
Hipp-hopp elolvastam gyorsan.
Még ilyen beszélgetéseket. Nekem tetszik.
Szép volt!
Hipp-hopp elolvastam gyorsan.
Még ilyen beszélgetéseket. Nekem tetszik.
Íme, egy Légy mire képes!!
Generálja a Fórumot. :)
Peace
Amúgy nem akarok rugódozni az éveken, mert lehet, hogy én is leszek majd annyi.
Hát ilyen foghegyről szoktad lezárni, aikor már nincs semmi bizonyítékod. :-)
Neked ennyi év alatt sem sikerült, nekem van még 2X előnyöm hozzád képest! :-)
Csak nem gondoltam volna bele abba, hogy az egész életed ilyen, mint amit itt művelsz! Az ehhez kapcsolódó tévedés az, ami miatt nem tudlak (tudtalak) komolyan venni.
Sajnos ez az a szint, amikor hülyének nézed a másikat, de az attól nem lesz az.
Ezt nem én írtam, hanem Mole, de jól esik, hogy valami megragad az agyadban. És ez a te módszered.
Legfőképp te, és ennek a nickednél több bizonyítékra nincs is szükség.
Ilyenkor már tolatsz, ugye? Csak ne éppen ezt bizonyítanák az írásaid, pláne mikor az okos szerepében értékelsz hsz-eket.
"Tanultam, akitől lehetett."
Ennyire hogy lehetsz elszállva magadól? Hogy számoltad ki, hogy kitől lehet tanulni?
Nem mondtad, csak bizonygatod mások előtt, és a hibádat nem imered el. Ezért vagy tolvaj.
"Erősebb is lehetnél már a sok széltolásban!?"
Értő olvasás! Érted. Segítek. Éretted.
Akkor magad szerint te most mélyen vagy. Erre az a fene nagy büszkeséged, hogy tanultál?
Konkrétum semmi, szófosás az van.
Te aztán mennyivel különb vagy?! Ki se bírnád "követők" nélkül. Ez éltet, hogy hozzád igazodjanak. De milyen helyet választottál erre? Olyat, ahol a nagyérdemű bizonyos újoncai csünghetnek a szavaidon. Magas? Kinek a nézőpontjából?
Mert neked milyen sok is van, egy kék nick mögül, bukott nagyfalusiként csorbítgatod a fejszédet, amit te élezésnek élsz meg.
Itt libbent meg a fátyol az iskoládról: a tükör természete. Megint nincs saját véleményed erről, csak másolat.
Kaptál kedvenc szavakat tálcán, tessék belemarkolni, és görcsöt kapni, hogy megint azt hihesd, hogy "hazai" terepen vagy. :-)