Beszélgessünk...

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:23

E a szótár fantörpikus!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:25

Egyébként néhány gondolat erejéig visszatérve az ázsiai örömökre, mint sok minden más ez is a saját, természetes környezetében az igazi, azaz, ha valóban meg szeretnéd tapasztalni a szépségét, akkor bizony legalább Tájföldig kell utazni. A többi hazai kínálat sajnos csak utánzat.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 09. 12:59

Alapból nem rossz, sőt, de csak akkor ha megfelelően erős izzadásgátlót használ, mert nekik alapból erősebb a testszaguk. Nem tehetnek róla, nem azért írtma, de így van!

Majd leírhatnád a nem tudomot!:D

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 13:41

Szia! Rémlik már, de nem utasítottalak vissza. Most milyen ajánlatot kaptam meg kitől? Lehet, hülyülök? :)

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 13:46

Ugye. Erős testszaguk van, na ezért hagynám én inkább. Jó nekem a magyar, meg az osztrákokat szeretem, ők is jók. :)

Egy vendégen túl vagyok, de nem szexeltünk, kézimunkával kivégeztem. Mindegy, majdcsak jön valaki keménytökű legény még ma, úgy néz ki, esti partner lesz. :) Közben meg ki tudja. Hát, így telnek napjaim, egy kis ez, egy kis az, közben dolgomat is kell intéznem.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 09. 14:53

Szia Drága!!

Hát szerinetm  az én ajánlatomra gondolt.Jampec...Mi ujs feléd?? Idő??Kedved??

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 15:12
Kedves pircsi! Képzeld el a telefonomról írok, fiam most meg gitározik. Kösz, elvagyok,ma csak 1 analfabéta hívott, egy kedves vendég eddig,meg estére egy jelentkező. Jampeccal attól még el tudok menni, hogy debrecenbe is meg hozzád is akarok. BUSH MEG AKAR CSALNI Anikóval, muszáj sietnem! :)
Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. február 09. 17:19

Velem mi lesz? Én kimaradok?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 09. 17:21

Szeva Kató, IMÁDLAK, igazi NŐ vagy, dehogy akarlak Anikóval megcsalni! Egész pontosan kb. 6 lánnyal akarlak megcsalni :) hogy aztán rájöjjek, mekkora tévedés volt ennyit várni RÁD :)))

Gróf hallgat, elijesztettétek, pedig mit melóztam a fordításán Pircsinek. Alig értékelte valaki, pedig viccre ment, remélem Gróf is jól értette. És még most sem tudom, mit jelent az, hogy "vki benkós"....?

Viszont én is szeretném megkérdezni, milyen volt néger csajjal?

Kató, Neked meg milyen az analfabéta vendég? Szó szerint, vagy eccerűen csak balfingó?

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. február 09. 17:23

Pircsi, köszönöm a segítséget! Ma délután elhúztam a házad előtt, de nem láttalak az ablakba! :))

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 19:41

Papi, te leszel a harmadik, ezt már megdumáltuk. :)))

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 19:45

Na azért! Meg ne csalj 1 nővel, 6-tal az nem komoly! :) Az analfabéta vendég csak a képeket nézegeti, azt kérdezi meg, amit leírtam, tehát szerepel hirdetésem szövegében, vagy az adatlapomon, pl. hány éves vagyok meg mikor lehet elérni... Aztán kiderül, hogy tulajdonképpen fingja nincs, mért pont engem hívott. Ja és olyan kellemes, bársonyos hangon érdeklődik, hogy a hátamon feláll a szőr. Na, az ilyentől szoktam hamar elköszönni, hogy eltévesztette a házszámot. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 19:50

Szia Pircsi!

Kösz a segítséget. Az idő szép volt ma is, csak a szél fújt (nem szeretem), a kedvem jó, de nem tudom, minek örülök, csak egyszerűen vidám napom van. Az esti hancúr úgy néz ki, elmarad, de ezt se bánom, majd holnap megint egyszerre jönnének 5-en, de erre is kitaláltam valamit. Kettesével tudom őket fogadni, a többi leül a konyhában és vár a sorára. Addig ismerkednek. :)

Törölt felhasználó · 2011. február 09. 19:56

Pircsi, ha netán eljutok hozzád, beszállnék harmadiknak, a pasik úgyis azt szeretik jobban, akkor kell nekünk ollóznunk? :)))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 10. 12:59

Hi!

Látom eltűnt mindenki ma, biztos jó sok meló van!:D

Én meg a változatosság kedvéért Anikóhoz is elígérkeztem valamikorra, hát a végén kénytelen leszek majd egy hetet Debrecenben tölteni!:DDD

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 14:44

Szia!

Nem mindenki tűnt el, Katónéni itt van. :) A többiek sérvet kapnak a melótól ma, vagy kiakadtak a tegnapi hülyeségemen.:)

Nem velem jössz Debrecenbe? Tudom, hogy Anikó jön be neked is, de haverok lehetünk.

Törölt felhasználó · 2011. február 10. 14:45

Pircsi, Bush, Papi! Hol vagytok már? Jaj, Grófot elfelejtettem, bocsi. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 10. 15:04

Namosttisztázzunk valamit! Vannak hülyék, akik egész nap dolgoznak. És vannak akik röhögnek rajtuk és otthon dőzsőlnek, meg neteznek, meg néha hancúroznak egyet pl. masszázs ürügye alatt:)))  Nna én vagyok az egyes csoport. Hülye. Ti vagytok a kettes csoport. EZÉR NEMTOK EGÉSZ NAP LEVELEZNI, pedig szeretnék! :)  Annyi mencségem van, hogy szeretem a melóm ha sok is, meg nem is vagyok rossz benne, csak nem kéne idő előtt kipurcanni. 

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 10. 15:08

Egyébként kicsit furi, hogy összesen 5-6 ember írogat, hol van a többi csajszi, meg nagykandúr?!

Ja, Geróf, ez nem érvényes, hogy a benkós kb. 5-6 jelzővel szinomim, bakker, így bármit jelenthet :))))))  Jut eszembe, az tod mit jelent, ha egy csaj olyan misz?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. február 10. 15:10

Katókám, ne izélj már, mért nem szereted a mélyen búgó hangú fickókat? Ha akarok én is tudok karádys lenni... :))

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen