Legalább ennyi örömöd volt az életben, hogy ezt a mulatságot megkaptad. Rólad viszont ennyit sem lehet elmondani, mert soha nem csináltál még magadtól semmit, mindig a hátszeleden páváskodsz.
Legalább ennyi örömöd volt az életben, hogy ezt a mulatságot megkaptad. Rólad viszont ennyit sem lehet elmondani, mert soha nem csináltál még magadtól semmit, mindig a hátszeleden páváskodsz.
Mese a két légyről. Volt egyszer három légy. Az egyik azt hitte magáról, hogy azért, mert van 6 lába, már tud is masszírozni, és ezt lépten-nyomon hangoztatta is. A másik légy hol szállt egy kicsit, hol lecsapkodták egy kicsit, de ettől sajna csak egyre ködösebb lett az elméje, és már a falon való céltalan oszcillálást is repülésnek kezdte megélni, aztán ez egészen a téveszméjévé vált.
Abba belegondoltál, hogy a te írás(kálódás)aid kiknek mit bizonyítottak?
"Ha mesélni kezdenék, elesnél!" A kipontozásos játékocskádról legalább leszoktál.
"jól látjuk"? Mi ez a többesszám? Kik látják, te fosztóképzős szerencse-fia?
Pénzért se!!! Még mostanság is be-beszúrkálsz a lányok topicra! Észrevettük! És itt valóban él a többes szám!
Annak meg pláne örülök, hogy orálisan ennyire ott vagy a témában.
Ja, hogy nálad ilyen a segítség! Jól be vagy szorulva magadba! Ennyire fáj még mindig a régi seb, hogy "mindenhol" azt látod? Juuuj, hát elvették Brockykától a kisótóját, amit szeretett toligászni! Most meg mi maradt neki: a szent maga felé hajló keze. Hát használd ki az idődet, mert 1-2 hónap múlva már a dupla adag Peponen sem segít rajtad!
"Egyet nem tud. A türelmed véges, és előbb-utóbb vagy lecsapod, vagy megy a Chemotox."
Hát igen! Pontosan így kellett lekoccolnia a piroskáról a dual-párodnak.
Mekkora tükör!! Mennyire vagy bátor? Vissza mered olvasni?
Sorozatos hiba. Matek sem megy. A köpködés a tied.
Igényelnéd a doggy-style-t? Hmm? Hiányzik, ugye?
A légyről írtam, amikor írtam. Épp akkor 2 légy volt a szobában, általában 2 van, max. 3. Mindig.
Az egyik piszkált éppen, mert 1 biztosan nem hagy békén, mászkál rajtad, és csiklandoz.
Nem írom le újra.
Mi történt azután, hogy ezt leírtam? Valaki olyan vette magára, aki nekem soha eszembe se jut.
A többi hirdető miért nem? Ez a kérdés.
Mert nem a hirdetőkről írtam, amit. :)
:D
direkt akart lenni, nem irekt, jav. :)
Bush már röhög a karosszékében, vagy a foteljában, nem tudom, mije van.
Előbb-utóbb nem bírja, és beírja (nekem:)), hogy "Te állat!" és ez jó.
Mi volt az én utolsó kérdésem a léggyel kapcsolatban?
"Ki ez a légy itt?"
Hol vagyok én? Miskolcon, valami kapu utcában, ITT.
Kapu utca, amiről kiderült, hogy kapu, utca nélkül. Én meg mondtam első alkalommal, hogy ...kapu utca.
Miskolci nevet, hogy az nem utca, csak kapu, és van 4 Miskolcon.
Én meg a kapun nevettem, mert felénk a kapu az ilyen nyitható, csukható, fából, vagy vasból, anyagból készül,
de utcának kapu nevet még nem hallottam. Itt is tanultam újat, egy utca is lehet kapu.
Még tudnék írni, de most irekt nem folytatom. :)
Légy >=3 nicknév.
Gróf 1 nick.
Hexe fürdik, naponta akár többször. Tusol. Légy köpködhet.
Nos, hogy ne zavarodjatok össze, megjött Hexe.
Eddig biológia 1.
"János bácsi testét kukacok eszik..."
Légy nem =kukac, nem=Dark Angel
Nem nő, és nem is férfi.
Gróf tudja, ki az. :)
A dög nem csiklandós, hisz már nem él. :)
A mai világban a dög "él" és a légy van írtva. Bár a legyeket én sem szeretem, de most a légyirtás a divat és a "dög" tovább garázdálkodhat :)