fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. június 12. 20:18
Azé' te is jól tucc guglizni!
Én hajdan parasztnak is tanultam és vót olyan tantárgy,hogy juhtenyésztés.
Bemásoljam ide neked a linket ahol olvastad,vagy elhiszed nekem,hogy nem hiszek neked?!
A helyesírásod meg valüszínü,hogy azért jobb az átlagosnál,mert az idősebb korosztály vagy már te is.Mi még kézben a ceruzával,utána pax tollal papiron tanultunk írni.Még nekem körmöst is adott a tanár,ha hülye voltam.Este meg,ha apámnak elpanaszoltam,hogy bántott a K,ö csög tanár még tóle is kaptam egy fülest.
Törölt felhasználó· 2012. június 12. 17:31
És végül: a vézérürü külön írva valóban értelmet nyerhet a te esetedben, ismerve a ténykedésedet. Nevezetesen ha utána a LÉK hangsor követi. Na, sikerül összeraknod? Egyéb kérdés? Segíthetek még? De komolyan...
Törölt felhasználó· 2012. június 12. 17:29
Alföldi. Helyesen: alföldi, de neked ez is magas lesz.
Herélt kos nem vezet nyájat! Ismét kicsúszott a lényeg az agyadból. Magtalan élőlény nem vezet semmit, így te sem! Az egy betanított jószág, aminek annyi a szerepe, hogy ha a juhász hívja, akkor megy. A többiek pedig azért követik, mert ez a genetikai kódjuk. De erre is csak addig volt szükség, amig nem volt kutyája a juhásznak.
A vezérürü szó külön írva nyelvtani "blaszfémia", de tőled másra nem telik, mert ahhoz ismerni kellene a szabályokat, hogy azt ésszel meg tudd szegni.
Törölt felhasználó· 2012. június 12. 13:11
Azt hiszed, hogy beszélsz egy nyelvet, de töröd, azt is nagyon rosszul. Fogalmad nincs semmilyen élő tájszólásról, mert amit tudsz, az "olvasáson" alapul, azt is csak hallomásból tudod.
A pohoskodik-od meg semmit nem ér.
Törölt felhasználó· 2012. június 12. 13:08
Csak hogy örülj, egy elütésnek. :-)
Törölt felhasználó· 2012. június 12. 13:08
A helyesírás programra neked lenne a legnagyobb szükséged, de az egód elveszi a irányt is a kereséstől.
A kedvenc értelem nélküli másolt kliséid. Az egyéniséges egy másolt másolat. Ebben aztán van mit tobzódni! :-)
Törölt felhasználó· 2012. június 12. 13:02
Olvasd szabályzatot, fogalmad sincs megint, hgoy mit beszélsz. Ha tudnád, nem írnád.
Hipp-Hopp· Újonc (12 hozzászólás)· 2012. június 12. 11:20
....és igen,valakinek csak erről szól!
Hipp-Hopp· Újonc (12 hozzászólás)· 2012. június 12. 09:57
Hipp-Hopp nem mindegy, milyen két láb között van az a női nemiszerv!
fustos· Őstag (459 hozzászólás)· 2012. június 11. 22:01
Te se állhattál kétszer sorban amikor az észt osztogatták!Soha nem értettem,hogy lehet ilyen dolgokra gerjedni,mint pl a lábimádat!Az egészséges sex arról szól,hogy a férfi a péniszét bedugja a női nemiszervbe!
Én a buzikra is azt szoktam mondani,hogy csak csinálják egymást!Annál több punci marad nekem.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 21:36
Igen, megint a saját magadé.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 21:36
Bármidbe bele tudnék "kötni", ahogy te szoktál másokkal, de ennyi is elég lesz neked. Részedről pedig ez is ékes bizonyítéka igénytelenségednek, és félműveltségednek.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 21:23
"...élő e amit írtam vagy..."
Helyesen: élő-e, amit írtam, vagy
Ideje lenne átnézned a helyesírási szabályzatot, ha már egy olyan fórumon akarsz sztár lenni, ahol írásban kell megnyilvánulni. Mert ugye szóban ez nem jönne elő, ott "elkápráztathatod" akár Dzsinát is.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 21:21
Milyen kis megértő vagy itt, mert nincs az a nagy publikum, ahol meg kell tartanod a semmi pozíciódat a többikek előtt, mint vezérürü.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 21:19
Kecske sajtot
Helyesen: kecskesajtot, mert nem jelző! Hibával javítod ki magad!
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 20:56
"Itt valóban nem lehet embereket megismerni"? Éppen te írod, aki mindenkire "tud" "hiteles" címkét ragasztani? Ezzel nem is lenne gond, ha mások nem hinnék el "készen" kapva.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 20:12
Egyébként nem undorodok tőled, mert ha nem lennél, szinte biztos, hogy nem írnék. Ebből a nézőpontból valóban miattad "vagyok". Bár nem érted élek! :-))
"Undorotsz" helyett Undorodsz a szó, amit kerestél.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 20:10
"Ennyi" idő után is még mindig csak mások levetett talárjába tudsz bújni? A kulcsszó, ami felett megint elsiklottál, a mese. A 17-es hajód már elment, maradt a másik szám megvalósítása az életedben.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 19:38
A mai napon lett ismét bizonyság, hgoy magadon kívül másra nem gondolsz. Annyira akarod, hogy figyeljenek rád, és ezért bármire képes vagy. Csak épp a lényeg vész el a sziszifuszi és tiszavirág-életű ténykedésedben.
Törölt felhasználó· 2012. június 11. 19:37
Te goldolkodsz csak a győzelemben, azért válaszolsz, ez éltet.
Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen