Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 15:56

igen olvastam valahol!!!

Viszont ha tovább olvasod akkor láthatod,hogy mit reagáltam a többieknek!!!!

Ditke(Edit) · Lelkes újonc (33 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:44

Kedves Mona!

Gondolom ezeket az"okosságokat"olvastad valahol,és nem magadtól találtad ki:)

Az utsó két bekezdésre reagálnék ha megengeded.

• nem akar örömet okozni a hölgynek
    legalábbis érzékit nem. A hölgynek ez a munkája és vagy szereti, vagy nem, de a lelke szűzhártyáit biztosan nem munka közben akarja pengetni. Elviseli a nyúlkálást, de élvezni biztosan nem fogja!

Igen,ez a hölgy munkája,de ha kellemes,figyelmes a partner...akkor miért ne élvezhetné az együttlétet?

Hülye lenne ha nem tenné...tudod..kellemest a hasznossal:)

Nem szólva arról,hogy a partnerek többsége igenisodafigyel a szolgáltatóra,és szeretne neki örömöt okozni,mert ezáltal neki is jobb lesz az együttlét.

• nem ad pénzt hölgy kezébe
    erotikus szolgáltatásért, hanem diszkréten leteszi az éjjeliszekrényre vagy valami más, pénz elhelyezésére alkalmas helyre!

Ne legyen úriember,és igenis adja a hölgy kezébe a pénzt:)

Sajnos volt már szerencsém átverésben a partner részéről...és gondolom nem csak én vagyok ezzel így.

Ebben a mai átverős világban ne kényeskedjünk...igenis kérjük kezünkbe a pénzt...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:42

Van ilyen higgyétek el ,hogy van:))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 15:29

Egyetértek!:)

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 14:52

Igazad van és így lenne jó ha valaki ezt csinálja,hogy élvezze amit csinál ne csak a pénzt nézze!!!

Legalábbis szereintem!!!

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 14:45

Igazad va!!!

Tudod akinek nem inge ne vegye magára!!!!

Fikuszkukisz · Újonc (42 hozzászólás) · 2012. február 22. 14:26

Na ez a pénz kézbeadásos dolog nekem is új. Mindíg tanul valamit az ember. Viszont ha a többi pontot is nézem akkor ezek szerint én nem vagyok úriember, mert szeretném hogy a másik fél is élvezze valamennyire a dolgot? Mert az nem jelenti azt(legalábbis nálam) hogy feltétlenül el is várom hogy élvezze. Nyilván a többség igyekszik a munkáját elkülöníteni a magánéletétől, de olyan nagy tragédia lenne ha néha néha élvezi is az adott szolgáltató amit csinál? Vagy csak én vagyok ennyire naív?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. február 22. 12:07

Szevasztok, beugrottam egy percre, jók a hsz-ok, ÉÉÉS imádok illemet tanúni, MONA levele sztem nagyon rendben van. Mongyuk erősen feltételezi a korrekt szolgáltatót... és itt jön be ilko válasz-szabájainak jogosulcsága, mer lássuk be elég soxor igaza van. Naamialényeg, hogy meglehet próbálni a Mona-f. etikett szerint indítani, aztán elválik mi lesz a reakció és lehet módosítani. Deazéreggyetnemtuttam: zsét kézbe tenni tilos...? értem én, hogy általában menő körökben nempénzezünk, deazéreztjótunni. Ti tuttátok? Egy jó, becsületes és lelkiismeretes pap holtáig tanul :))))

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 11:05

Szóval egy úrinő SOHA:

- nem alázza meg a vendéget

- nem változik meg az a bizonyos határ a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben, azaz mondjuk telóban még van ez meg az (akár alapbna is), de a helyszínen már nincs

- nem váratja meg és / vagy cseszi át a vendéget, azaz ha mondjuk 3ra beszéltek meg randit és 3 előtt 5 perccel megcsörgetik, akkor nem az a rekaciója, hogy bocs még fél óra míg elkészülök, vagy ami még rosszabb, hogy akkor már fel sem veszi a telefont

- nincs 100%os infláció a telefonbeszélgetés és a tényleges randi között eltelt időben a rezsidíjat illetően

- nem indiszkrét, azaz nem fecsegi ki az előző három vendéget, akik nála jártak, nem akar a vendég magánéletében vájkálni, hogy miért csinálja ezt, mit szól hozzá a barátnője (felesége), gyereke, és nem ír ki nyílt fórumokra bizalmas információkat a vendégeiről

- nem flegma a vendéggel

- nem lopja meg a vendéget

- nem hazudik a vendégnek

- nem telefonál randi közben

- nem engedi, hogy a kolléganői 10 percenként kopogjanak az ajtón

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 22. 10:49

Szia!

És a dolgok másik fele?:)

Azt nem írtad le, hogy egy ***moderálva***hogyan kell(ene) viselkednie!

De akkor megteszem én!:)

Törölt felhasználó · 2012. február 22. 10:40

Az úriember SOHA

• nem alázza le a szolgáltatót.
    Nem mondja neki, hogy kurva, hogy örömlány, de azt sem, hogy egy ilyen nő hogy élhet ebből? A társas érintkezésben kevésbé jártas olvasóink kedvéért említjük, hogy a kövér embernek sem mondjuk, hogy dagadt, a siketre hogy süket, az élemedett korúakra hogy vén trottyos, és az alacsonyabb intellektusúra sem, hogy hülye tuskó. Mert emberből vagyunk mind és senki sem szereti a sértegetést.
  • nem megy túl a határon,
    a határt pedig a szolgáltató szabja meg. Ha azt mondja, hogy nincs szex (= dugás), nincs könyékig punciban turkálás, nincs natúr francia, akkor csak a paraszt kezd el erőszakoskodni, hogy nem-e lehetne-e mégis.
  • nem váratja a szolgáltatót
    Először is pontosan, a megbeszélt időpontban érkezik, másodszor meg ha időközben meggondolja magát, vagy közbejön valami, akkor azonnal tájékoztatja a szolgáltatót, ne várja hiába, ne hajtson el miatta négy másik potenciális kuncsaftot.
  • nem alkudozik
    hanem tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás annyiba kerül, amennyit a hölgy mondott és a pénzéért annyit kap, amennyi9ben megállapodtak. Nem igyekszik kevesebbet fizetni, vagy azonos zsozsóért többet kicsikarni.
  • nem indiszkrét
    azaz nem üvölti bele a kaputelefonba, hogy szexelni jött a harmadikra, nem harsog a lépcsőházban, hogy szia, kiccica, nem fecsegi ki az előző három lányt, ahol járt és nem akar a szolgáltató magánéletében vájkálni, hogy miért ezt csinálja, tudja-e az anyja vagy a gyereke, mit szól hozzá a pasija és nem írja ki a fórumokra, hogy mit kapott négyszemközt a szolgáltatótól
  • nem közönséges
    azaz nem használ trágár, durva, nyers kifejezéseket és nem jópofáskodik a szexualitás körül és nem gondolja, hogy ha a szolgáltató hozzáér a farkához, akkor mindjárt a babája lett
  • nem akar örömet okozni a hölgynek
    legalábbis érzékit nem. A hölgynek ez a munkája és vagy szereti, vagy nem, de a lelke szűzhártyáit biztosan nem munka közben akarja pengetni. Elviseli a nyúlkálást, de élvezni biztosan nem fogja!
  • nem ad pénzt hölgy kezébe
    erotikus szolgáltatásért, hanem diszkréten leteszi az éjjeliszekrényre vagy valami más, pénz elhelyezésére alkalmas helyre!
Törölt felhasználó · 2012. február 21. 21:50

Pálpusztai lekéstelek. Most hogy alszom?

Ugye írsz még nekem? Hiányoznál.

Törölt felhasználó · 2012. február 21. 20:49

Úgy helyes: mindég. XD

Meg utánnna.

Törölt felhasználó · 2012. február 21. 20:39

Pálpusztai, itt vagy, drágám?

Beszélgessünk már, lécci, lécci!

Papi, halló!!!

Törölt felhasználó · 2012. február 21. 20:38

Gróf, édesem, te csak figyelj! Nem vagy te olyan buta.

Törölt felhasználó · 2012. február 21. 20:37

Hát kedves ilko, a véleményem rólad ugyanaz, de tudod, olyan, mint a segglyuk (ha netán moderálnák: segg lyuk:)), mindenkinek van, de a másé senkit se érdekel. Engem mondjuk igen, de nem a tied.

Most aztán mehetsz a bíróságra! Bizony. Tikpernek jó lesz. XD

Törölt felhasználó · 2012. február 21. 20:29

Látom, a másolás az egyik hobbyd. Van még?

Horgászás, vadászás, kézimunkázás? XD

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 21. 19:42

Szerinted? Azért "valami" sejtésed csak van, mint fogaskeréknek!? :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 21. 16:22

Na közben megtaláltam, és így még érdekesebb a dolog, és mostmár tényleg kiváncsi lettem!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. február 21. 16:20

Érdekesek az előzmények ebben a hszban! Gondolom azért nem látom, mert közben törlésre kerültek de áruld már el légyszíves Kedves Hexe, hogy pontosan mire is célzol? Én nem másoltam át semmit a levelezésünkből, ellentétben veled, aki meg is fenyegetett nemegyszer! Sőt ha jól emlékszem Te írtál ki bizonyos dolgokat a nyílt fórumra, amiben minden érintve lett, amiről tudhatsz, kivéve azt, hogy hol dolgozom! De most már simán el tudom képzelni, hogy ez is csak azért, mert akkor egyből jogi lépéseket tennék, és ezt Te is tudod! Akkor miről is beszélünk? Én bíztam benned, utólag persze már belátom, nem kellett volna, de alapból így állok az emberekhez. Aztán van, aki megérdemli és van, aki nem. Azonkívül olyan stílusban kaptam megintcsak a nyílt fórumra reakciókat, hogy azt inkább nem részletezem. A barátnőmtől elkezdve, minden szóbakerült, holott semmi közöd a magánéletemhez, mint ahogy nekem sem a tiédhez! A különbség csak annyi, hogy én ezt mindvégig tiszteletben is tartottam, és tiszteletben is fogom tartani, mert az nem tartozik másokra.

És még egy dolog, ha visszaemlékszel, én először emailben próbáltam tisztázni a helyzetet, és nem itt a nyílt fórumon, csak... Még ezt se írom ki, de Te tudod, hogy mit válaszoltál...  

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen