Alakul a dolog, alakul.
Úgy látom már meg is van a válasz. :D
Alakul a dolog, alakul.
Úgy látom már meg is van a válasz. :D
Sziaztok
Igen, előkerültek a lányok, csak más néven.Sindi jött fel Győrből Januárban, Ő most Lili lett, és ment vele a Réka aki Niki lett.Érdekes módon a lakáskulcs is előkerült, bedobva a postaládába papirzsepibe csomagolva.
Természetesen sem a magántelefont, sem a másik telefonokat nemveszik fel.Én mindig kiírom a telefonszámom.
Most még várok egy picit, hátha felhívak.Én a kis naív:-)Ha nem akkor itt kell üzengetnem nekik hátha észhez térnek.
MINDENESETRE JOBB HA VIGYÁZ A GYÖRI LAKÁS TULAJDONOSA, NEHOGY NEKI IS TÖBBE KERÜLJÖN A LEVES MINT A HUSI.
Ha nemjelentkeznek, akkor már személyes üzenetet kell hagynom itt nekik.A Nikit három éve ismerem, vagyis azthittem hogy ismerem, mégis HATALMAS CSALÓDÁST okozott nekem.Remélem ezekután rajtam kivül itt nemfog senki póruljárni.
Kellemes estét mindenkinek
Akkor lesz itt igazán olvasnivaló! Sutba a romantikus füzetekkel.
:-)
Szia QC!
Igaz milyen izgi? :D
Főleg ha még majd egyszer előkerülnek a csajok...
És megosztja majd velünk "laktulaj" , hogy-hogy alakult az ügy.
Még az is lehetséges, hogy előkerül a lenyúlt lakáskulcs. :D :D :D
Ez egyre izgibb...
:-)
Ez egy jó közmondás.De mindentől függetlenöl, én egy hölgy vagyok, nehogy félreértés legyen a dologból.A jó szivem vezetett nem más:-)
Ritka önzetlen egy veréb. :D
De szerencsére amíg vannak fák, addig mindig lesznek verebek is.
Sok sikert laktulaj.
Ezt mindent ingyen és bérmentve? Csupán sajnálatból? Áldott jó szíved lehet! Ritka az ilyen önzetlen ffi manapság.
;-)))
Jelentsd fel őket a picsba, majd a jard begyűjti a kucsokat.......
Ennyit se érdemelnek, megharapni a kezet amelyik etet. Fasza.
Békés, boldog névnapot kívánok! ( Linda )
Kellemes napot Mindenkinek
Ma regisztráltam ide mert, hirtelen nemvolt más.Hirdetett itt egy lány Sindi néven állitólag Győrben dolgozott sokáig.Majd feljött Budaörsre, és itt akart dolgozni.Nemvolt pénze állitólag a fiúja ellopta a bankkártyáját, és kidobta a lakásból.Nagyon sajnáltam őt.Befogadtam, etettem, kifizettem a hirdetését.
Erre a hála az volot, hogy az elmúlt hétvégén összepakolt, itthagyta a rezsitartozását, és szó nélkűl eltünt egy másik lánnyal együtt.A lakáskulcsot is lenyulták, és eltüntek.Természetesen a telefont sem ő sem a barátnője nemveszik fel.Nagyon nézze meg mindenki hogy kit fogad maga mellé.A lakáskulcsot is elvitték.Sindy és Réka ha olovassátok ezt az oldalt jelentkezzetek.
Üdv.
Köszönöm a dícséreteket, számítottam rá! :)
Drága pircsi! Fórumozni csak akkor szoktam ha indokom van rá és valós tényeken alapul.Visszaolvashatsz 100 oldalt is én ide mindeddig nem irtam...Nem értem miért voltáll ilyen lekezelö a cheten de nem is érdekel...Üdv
Az még nem. Várom.
SZIA!!
Haza kellett térj,hogy az xy gimistársaddal beszélgess???
Jöhet. :)
Igen, egyre többekkel találkozunk, kérdeznek.
XY gimistársammal végig dumáltuk az éjszakát, a mailek is jönnek-mennek.
Holnap még két látogató. Közben dolgozgatok, jönnek szépen, ahogy vártam.
Jól érzem magam. Ítthon még a bazmeg is más. :) Kötőszó csak.
Bocs, pont lesz@rom. Van magánéletem is.
Mondtam, hogy itthon vagyok.
A hirdetés megy, aztán ennyi.
Veled dumálok, ha feljössz, meg van 1-2 ember, ennyi elég.
Csak elvetette a sulyjot, mint mindig. A célja, hogy felhúzzon, lehúzzon, de nem igazán megy.
Egy idő után megszokod, viszont valahogy be kell fogni azt a szemtelen pofáját, mert az.
Itt nem lehet hallgatni, ha már ennyre nem bír valaki magával.
A magánéletemben nem ez vesz körül, hál"Istennek, és nem ilyen nyomoroncok.
Sulitársam így férfi szemmel leírta, hogy az ilyen ember frusztrált, komoly személyiségzavarokkal. :)
Pali a helyén van már rég.
Mindegy, azért köszi Mona és Grófom.
Szia :)
Te sem aludtál? Ez a lelki nyomorék úgyse száll le rólam, míg itt vagyok.
Ő az egyetlen makulátlam ember, aki ráadásul mindenkinél mindent jobban tud.
Gondolom, te próbáltál megvezetni, arra célzott, csak egyet felejtett el okostojás,
hogy én már régóta a legapróbb részleteket is figyelem, és tisztán látom ezeket az oldalakat,
az összefonódásokat, a nickeket is összerakom. Az oldalak mögött álló teamet.
Én tovább élek, mint ezek, az biztos. Aztán meglátjuk, ki nevet a végén. :)
Hogy mit vár? Csodálatot, csak nem tudom, miért? Mert pöcse nőtt? XD
Aztán, hogy ki a nem normális. Egy volt gimis barátommal töltöttem az éjszakát,
elolvasta a párbeszédet, ő a normális férfi. Vele ültetném le ezt a szerencsétlent beszélgetni.
Letörne a szarva, szerinte is beteg. ergo, még egy ember szerint. Lassan mindenki szerint.
Ismered a régi viccet, megy a sztrádán szembe a forgalommal egy autós, a rádióba bemondják,
hallgatja, csodálkozik: "Mit egy őrült? Mind szembe jön." :D