Nem értem, hogy miért kell álca mögött még álcább lenni....:))))))
Beszélgessünk...
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 20:42
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:08
Szép estét mindenkinek! Megjöttem végre. Olyan metálélet volt itt ma, hogy hulla vagyok. Nem győztelek követni benneteket, de majd visszaolvasok. Az agyam leszívva, két fiatal srác egész estig!! Mégse fogadom örökbe papeszt, teljesen széthullotam, a konyha, az egész lakás szaladt, most végeztem nagyjából, a maradék holnap, mert elájulok.
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:10
Hali Maci! Sopron nincs olyan messze, egy masszázsra beugornál hozzám, aztán döngetnél tovább Pircsihez, ott két nő vár rád!!! :) Megérné, hidd el!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:13
Szia Katokám, örülök neked.... de ha előbb hozzád megy a maci.. ne facsard ki nagyon, hagy belőle nekem is:))
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:15
Drága szerelmem, konvergálhatnál már! :) Végre egy abszolút reál pasi! Képzeld, együtt háltam, az én ágyamban basszerossal, de nem csaltalak meg, csak végre rájött, hogy az kényelmesebb, mint a heverő, aztán fogta a párnáját, takaróját és bebújt mellém szunyálni. Semmi több, eskü!! :)
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:16
Neked is szép estét! :))) Holnapra frissebb leszek, addig alakíthatnál valamit! XD
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:19
Szia! Erőm semmi ma, kicsavart a két srác rendesen! Ezek a metiarcok, elég a fiam. :) Nem, úgy lesz, hogy szépen megmasszírozom, aztán jól felizgulva nyomja a gázt egészen hozzádig és majd ti kicsavarjátok! De, hogy hogy jut vissza Sopronba???
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:19
A szomszédok is értékelik a metált??:)))
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:22
Szegények, megszokták. Addig volt néhány vénasszonynak gond, míg a fiam az egyiket le nem ordította, hogy nem kórház ez!! :) Meg most már úgy tudják, hogy a mienk a pecó, így azt csinálunk, amit akarunk. Mondjuk ez vicc, de tényle így működik. Bérlőnek kuss, tulaj meg azt csinál, amit akar. Veszprém.
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:32
Szia neked is! Csakmost vettelek észre. :))) Most őszintén, te Chuck vagy, vagy nő? De őszinte választ várok!! Segíts már Grófnak, mert az én női megérzésem azt súgja, hogy egyik sem! Pasi vagy te, kedvesem. :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:33
Ez az én formám,,ha nagy ritkán itt vagyok,,,tuti egy pasi sincs.. elijjjjesztem őket??
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:35
Szerintem később jönnek, de én ma nem maradok sokáig, majd holnap olvasgatok. Talán kipihenten kelek. Téged mindenki szeret, dehogy ijeszted el őket!!
Törölt felhasználó · 2011. március 05. 21:41
Télleg elmentek, vagy még nem jöttek a pasik. Pircsi, én megyek szunyálni, mert holnap fittnek kell lennem. A srácokat élveztem, akármilyen fáradt vagyok. Imádom őket, akkor van élet, ha mindketten itt vannak.
Jó éjt! Puszi
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 21:42
Menj pihenj..holnap beszélünk...Jó éjt neked!!
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:15
Helló Vertigo
Lényeg az, tudjál róla, hogy G K szerint te én vagyok.
Hihetetlen üldözési mánia!
- Gróf, hogy tudsz te pisilni ennyi összeesküvéssel a hátad mögött?
- Nem szoktam pisilni. Csak nagy ritkán. Akkor is ülve :)
G K!
Szóval én nem mondom, hogy az összes lány rajtad röhög, mert nem jártam, csak kevésnél, és ott sem beszéltünk rólad.
De szerintem te valamiért nagyon rejtegeted az igazi énedet.
Nem hiszem, hogy egy savanyú, humortalan, sótlan értelmiségii lennél, aki kisebbségi érzésekkel telve billentyűzetet ragad, és már-már tudományos-fantasztikus levezetésekkel sokkolja-okítja a dolgozót. Neeeeeeeeeeem!
Te igenis egy férfi-Aphrodité vagy, csak álcázod magad.
Amúgy szoktál (egyáltalán tudsz) nevetni?
Mert ha van humorod, akkor lássak már belőle valamit, ne szívj mellre mindent.
Üdv
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:22
Helló
Nem szoktam kamuzni, ez tényleg komoly.
Amúgy szoktam, de télleg komoly.
Welcome!
Mi a gömbvillám?
Keletkezése és mibenléte még mindig rejtély a tudomány számára, habár már 150 éve próbálják megfejteni. A jelenség nem más, mint vattacukorszerű, izzó szilíciumgömb, amely akkor keletkezik, amikor egy villám belecsap a földbe. A hatalmas áramerősség és a keletkező hő hatására a föld szilícium-dioxid-tartalma alkotóelemeire bomlik, és a szilíciumionok ritkás gömb alakot vesznek föl. A több ezer beszámoló alapján a gömbvillám fehér vagy sárgás fényű, nem fényesebb egy 100 wattos izzónál, kiterjedése egy golflabda és egy strandlabda mérete között változik. A szemtanúk elmondása szerint átlagosan 15 másodpercig látható, és robbanásszerűen vagy fény- és hangjelenség nélkül tűnik el. A gömbvillám úszik a föld közelében, mozgásirányát látszólag nem befolyásolja a szél. Megfigyelték, hogy a földnek ütközve visszapattan, elektromos tér hatására pedig eltérül.
QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:29
Helló
Na ilyen egy lájtos, cybersex-mentes szombatot.
Semmi négyzetre emelés, közös osztó, ÖSSZEADÁS :)))))?
Öregszetek fiatalok.
Na majd holnap hátha...
'cakát mindenkinek
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. március 05. 22:41
Szia..
Ahogy én láttom,teljesen tudományos alapon:))):))):))))) Ha velem szexelsz,, akkora energia szabadul fel,, mint egy gömbvillám keletkezésekor.... ez a jellenség.15-20másodpercig tetőzik... az ezt megelőző állapotban fénykarikákat láttol...:))ill elveszited önkontrolod.... különbség... hangjelenség kiséri:)))
Törölt felhasználó · 2011. március 06. 07:37
Kató.Ez kedves..de én a teltebb nagymellű nőket kedvelem,Veszprém is messze van és nem "beszélve" Hajdúdorogról :DHA elhagynám a várost hamar kiderülne itthon ...lebukni meg nem szándékozom.Köszönöm.Amúgy én is masszirozok van pár vendégem...látszik hogy válság van:)
Törölt felhasználó · 2011. március 06. 10:51
Macikám, én megmasszíroználak csak, ahhoz tök mindegy mekkorák a melleim, utána mennél Pircsihez, őt megáldotta a természet, vagy a szülei. :)))