Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:37

Szintén Bródy Légy hű magadhoz

Most ezt hallgatom :)

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:34

Igen. Most meg egyszerűen jó érzés sétálni, ahol az életem javát leéltem, ezt a nyelvet beszélem.

És nyugszom, bár van, ami már csak emlék, dózer áldozata, de látom még mindig, és emlékezem.

Édes életünk. :) Szintén Bródy

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:30

Bródy Filléres emlékeim.

Ismered, ugye?

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:27

Pontosan. Érzel.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:20

Ma is volt, meg sokan lettek volna, csak vándoroltunk. Itthon, hogy legyen hol.

Sokan szeretik a masszázst, meg azt a kis pluszt, hidd el. :)

És talán engem is, nyugodt vagyok.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:18

Csak itthon vagyok, és ennyi. Ez az igazi énem, a másikat kihozták belőlem.

Alapból egy, mindegy, ismerned kéne. Boldog vagyok, pedig fáradt. mosolygok, nem üzleti mosoly, szívből.

Édes otthon.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:12

Ja, és futok bele a sok régi jó ismerősbe. Az emberek mosolyognak, beszélgetünk. Kell több?

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:11

Szép, és itthon vagyok. Ami a meglepő, fiam is jól érzi magát végre, csak ő is fáradt.

Kati néni viszont itt van. :) Szépek vagyunk együtt. És mosolygunk.

Volt már vendégem is, kedves, szolid, aranyos.

Csak még mindig pucolnom kell, ezek mit hagytak itt a kéróban???

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:04

Keresd! Megvan?

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:04

XD

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 21:01

Nem lesz hosszú, ezt át kell élni. Pest meg majd fiamé lesz. 

Az meg, hogy itt mi megy, tudtam, csak már hidegen hagy, élem az életem, életünk, mert ketten csináltuk végig fiammal.

Mint mindent. 

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 20:59

na végre!

hol voltál? :)

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 19:53

Szia :)

Kurva gyorsan megváltozott az életünk, meg sok minden más is. Két és fél hét alatt. Megcsináltuk, igen megcsináltuk! (Emlékeztet valakire?:))

Na, tegyük tisztába a dolgokat. Nem csak 1 embert szerethetek, és nem sorrend. Bushot is máshogy, téged meg főleg máshogy.

Bushsal anno csak hülyültünk, pörgettük a csevegést, amiből lejött, hogy debil vagyok (60-as IQ:)) ja, meg matakos. Reál, de nagyon.

Téged megint máshogy szerettelek meg, még az agymenéseid se zavartak/nak, bár ehyre érthetőbben írsz.

Amúgy k....va fáradt vagyok, de a felmosós képet csak miattad megcsináljuk, bár Kati nénivel ami üt, nevetnek rajta.

Ugrálok a cset, meg a csevegés között, de visszanézek.

Majd írok is, de ilyen mocskos lakást eddigi életem során béreltem. A vendégrész azért nagyjából kész, meg én is.

Visszamenőleg felületesen azért beleolvastam, nem ért meglepetés, kb. ezt vártam. Neked azért, ha nem is mindent írok meg, mert ovella lenne, azért levágod, hogy nem egy álomutazás van mögöttünk. Fiam videót, képeket is készített sok mindenről, de nem publikus.

Törölt felhasználó · 2012. február 02. 14:57

Szióka Bushom!

Kati néni és Katónéni jó barátságban vannak, az a mosoly szívből jött, pedig mocsok hideg volt.

De itthon vagyok itthon.

Nincs türelmem visszaolvasni, egy darabig láttam, hogy rólam szólt a csevegés, de sok minden átértékelődött

az elmúlt több, mint két hétben. Már tőlem miindenki azt ír, amit akar, azt csinál, amit akar, én meg, amit én akarok.

Ennyi.

Most amúgy Pál-Pusztaiban se éreztem azt a maró gúnyt, vagy egyszerűen én változtam, de az se zavar.

A nagy szerelem mindig te maradsz úgyis már, Grófot meg egyre jobban kedvelem.

Na pusza, majd dumálunk, ha leszel, lehet megy mail is.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2012. február 02. 11:34

Nyugi Pircsi, ne parázz, egy fórum lehet ilyen vegyes, azér még Rád is figyelünk. Pl. legutóbb kérdezted, hogy kit hol kapott már el a szenvedély, de Te nem is írtad, hogy Nálad ez hogy megy, elő tucc rukkóni vmi jó kis szaftos meglepivel? :)))

Linda! A Kató nénis duó képed nagyon király!! Nem tom, direkt mosolyogsz-e rajta, és más is érzi-e, hogy ez a kép lényege?! Bárhogy áltál volna oda uncsi lett volna, de így, hogy MINDKETTEN mosolyogtok, óriási!!! Nemvicccc!!! Hajrá Szfehérvár!

Gerófnak is valami: sok jó gondolatot írsz, szeretem olvasni. Akkor jucc inkább csak ingoványos talajra (na ezt így kellett vóna írnom: talalyra :) amikor absztrakt fogalmakat használsz nagy számban - túl sokféleképpen lehet értelmezni, mint tudod, egy ojjan filmet, ami nincs befejezve, hogy a néző magában jácca le a végét - aztán 100 féle megoldás születik. Ez nem kritika, csak megjegyzés, hogy ezér van, hogy soxor vagy nem kapsz azonos fajsúlyú választ, vagy esetleg félreértik. Namindegy. Figyu, viszont hamár pedzegettük a világ mozgatórugóinak jelenlegi összegubancolódását, erre reagálnék. Sztem is, ha elég "távolról" nézzük, megértyük, hogy nem a jobb-baloldal, pláne nem emberek ütközéséről van szó a jelenlegi Magyaro-Eu-IMF-akármi konfrontáció kapcsán. Sztem a régi-régi-régi elvi kérdés tisztul le: a pénz dirigál, vagy az "erkölcs"? Azaz: "meg lehet-e venni a bírákat?" Vagy: "lehet-e kétféleképpen értelmezni érdekből a jogot?" Végül, de megint ugyanaz: "a pénz az Isten vagy a lelki harmónia értékrendje?"          Persze a sok kérdés tk. felesleges, mert a történelem már 100x megválaszolta, hogy a pénzazúr.... hiába, az emberek mindig is rövidtávon tuttak csak gondókodni... Annyi azér lejön belőle, hogy Ma is a pénz dirigál, az pedig kicsinál minket en block, marad tehát az A, hedonizmus, B, idealizmus

Úristen hagytam magam komolyra fordítani, beszarás, bocsi mindenkitől, ugorjátok át, majd Geróf elolvassa, úgyis nekivaló,

nacsá.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2012. február 01. 23:07

Sziasztok!!

Érdekes,hogy a főguru, kapkodta a fejét a sok kérdés láttán....Csak nem meghaladta a képességeid, figyelni rá??

Próbáltam egy két dolgot feszegetni,háta eszébe jut a nagyra TISZTELT TÁRSASÁGNAK,HOGY HOL VAN,...

NO KOMMENT!

Nekem elegem van ebből a burkolt cinizmusból  mindenkitől.......

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 01. 21:34

Bal kézben egy tollseprű, jobb kézben pedig egy puculó! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2012. február 01. 20:32

Mint kezdő a gőzfürdőben!? :)

Törölt felhasználó · 2012. február 01. 20:21

Holnap este jövök ám!

Most fáradt vagyok, meg takarítok.

Lesz új kép Kati nénivel, hasonlítunk egymásra, k... jó lett. :D

Törölt felhasználó · 2012. február 01. 20:19

Szia! 

Végig álltam, csak... majd Neked megy mail :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen