Igen, nekem is volt egy matektanárom, aki levezette, hogy 2+2=5 :) Tényleg és sehol nem találtuk a bibit. Viszont nem arra gondoltam, hogy Hitler=Sztálin :)
Vendégek jönnek, lépek. Pusz QC-nek :)
Igen, nekem is volt egy matektanárom, aki levezette, hogy 2+2=5 :) Tényleg és sehol nem találtuk a bibit. Viszont nem arra gondoltam, hogy Hitler=Sztálin :)
Vendégek jönnek, lépek. Pusz QC-nek :)
Biológiai tudásod hagy kívánnivalót maga után: a szamárnak nincs középső lába :)))))))
Bár lehet neki 8 is: 2 elől, 2 hátul, 2-2 meg jobb és bal oldalon.
Szóval segítek: az egyik elsőt törték ki, és ezért mindíg felborul...(a megfejtés egy kicsit később)
Világéletemben gyűlöltem a matekot meg a fizikát, bár velem született átlag feletti intelligenciám miatt könnyen boldogulok a számokkal, csak ne kelljen deriválni, meg ilyen fantasztikus és érthetetlen dolgok (meg még amit Bushsal értekeztetek) :)))))))
Szevasztok, jó a hangulat látom, teljesen beződűtetek, hál' Istennek :)) Kicsi Katóm, nyugi, nem veszek el, és mással sem kell azonosítanod, elég, hogy QC-t beijesztetted, hogy több néven írogat :)) Ja figyu QC a villámot egy mesters. tóba próbálták belevezetni, hogy majd onnan töltik le... asszem nem jött be :(( De az első hely a Tied a kvízsóban, mint egyetlen indulóé :))
Ja, Kató tudtad, hogy a vallásnak (miután hitre épül) egyetlen tutibiztos bizonyítéka van? És az a matek. Ugyanis kiderült, hogy a matek is hitre épül!! Nem vicc!! Ugyanis az összes mateklevezetés az axiomákon nyugszik, az axioma pedig ugye olyan tétel, ami annyira alap, hogy nem lehet bizonyítani. Elhisszük (!) hogy az axiomák igazak, és velük (!) bizonyítunk me mindent a matekban, TEHÁT ha a matek hit alapon működik, akkor a vallás is egyenértékű rencer....
Te Kató, ezzel az Andreával kiütöttél, mosmá Andikázzalak?! Inkább Lindáználak, de a KAtót imádom a legjobban... úgy megszerettem..........
Ja Kató, ez az új személyi azér nem komoly?! Minek csináltál volna ekkora felhajtást, Magyaro.-n úgysem lehet eltűnni...
Helló
Igazából G K azonosított másokkal, Mamóka Katóka állította, hogy én nem a főnemest támadó martalóc csürhe egyik néven futó tagja vagyok.
A válszt meg tudtam!!!!!!: az én nyelvezetemen a gigantikus kondenzátor mesters. tavat jelent :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Nade a lényeg: MIT NYERTEM?
Szasz, elfogadom, a nagy kondi tényleg gyak. tavat is jelenthet. Hogy mit nyertél, cimbi? Hát mit mást mint minden kvízben: lehetőséget a továbbjutásra!! Tehát ha jól viselkecc törheted megint a fejedet a kövekező kérdésen :))))))))))))))))) Nna ha genyó lennék azt kérdezném: kicsoda valójában GK ? :)))))))))))))))))))))))))))) De nem vagyok, ezér azt kérdezem: hány éves VALÓJÁBAN Kató? Figyelj a hangsúlyra! Nem a szem.ig.szerint, hanem ahogy él és gondolkodik és libidózik (húba' ez nagyon sokat levon :)))))))))))) vájjá, baj van, így Pircsi is 16! Mer amilyen igazi szexfantáziája van, az alapján tiszta tini, nem?
Pircsi, van Hozzád egy nemi kérdésem: szted hány éves korig kívánják a nők a szexet?
Tehát sztem G K... jaj bocs, nem voltál genyó :(((
Mamóka valójában örök ifjú, tán még szűz is?
Pircsi is a lányunk lehetne gondolkodása alpján. Vajon hány évesen vesztette el a szüzességét? (remélem nem olvassa)
Mindjárt kiderül, hogy pedofilok vagyunk, de azért remélem, hogy az ehhez tartozó 14 éves korhatárt már mindkettő elérte :))))))))))))))))))))
A lényeg, hogy tegnap múlt 18, tehát szabadon "élheti" az életét:)))))
P nem gyengén bealudt!
Tegnap este is elköszönt, aztán a háttérből figyelt sokáig, úgyhogy most pótolja be a lemaradást.
Vagy a lányok nagyon dolgoznak.
Megyek én is aludni, viszlát holnap mindenkinek
'cakát!
Szeva GK, bocsi, közbn elkalandoztam a neten, de a válaszod megint csillagos ötös!! És tényleg csajok, hány évesen ugrottatok fejest a vad életbe, mi?? Nem szégyellősködünk és nem hazudozunk, nyugodtan vajjátok be, hogy 13 nincs ezen mit vakolni, irígyek vagyunk és kész :)))) Hát igen, 18 alatti csajok, finom falatok.. :)) Te, QC én már eccer felvetettem, örökbe kéne fogadni egy jó kis bigét, nna? Nem kell hozzá közepes perverz humoristának lenni, az 5let nincs levédve :)))) Nna aluggy rá eggyet :))
Ezt nem tudtam, de kösz. A vallásra nem sok időm jutott rövid 400 évem alatt. Én vagyok a hegylakó. :)
Ez pedig igaz. Minden új, személyi, lakcímkártya, tajkártya, adókártya, jogsi, mindösszesen 16 rongy volt.
Hívhatsz Lindának, Andreának (szerettem, de elkurták), Katónak, aminek teccik. Mindenre hallgatok.
Nem figyeltél! Én vagyok Bush, Chuck, QCp, meg mindenki, aki rossz. Te mondjuk nem vagy rossz, de én vagy. Érted már???
Hun vagy Bush? Megyünk aludni, vagy írok még magammal/veled?
Igen, már szűz vagyok.
Na látod QCp, megjött Katónéni, eltűnt Bush, tehát Katónéni=Bush (is) :))))