És még egy a sokból.Szegedi cégnél voltunk,kb 70fő.Nem csak igérgetések,rendes pénz euróban,utazás,szállás.Tényleg szuper,de!Jött a kapzsiság és huss....Ugye odakint azért van magas táppánz,gyes stb,mert magas a munkavállalói járulék.Ugye itt is eljátszották a 2 éves előre lekötött munkákat,kb 8-10ezer euró befizetendő járulék elmulasztásával.Úgy kivágtak minket mint a taknyot....
Beszélgessünk...
senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 20:31
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 20:30
Bikini: "nyalni csak úgy lehet ha évezzük az ízeket..." persze itt is a fagyi van a középpontban
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 20:24
Piramis Kóbor Angyal :)
Nem csak dugásról szól az élet, még itt se!
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 20:15
Kedvesem, a karma keleten működik, nem itt :)
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 19:56
Igen,Valaki, aki a való világot látja. :)
Ez a csalók, bűnözők világa, a tolvajoké, lelketleneké.
Milyen karmáról dumál, aki azt se tudja, mi az?
Azt kapod, amit adsz?? NEM. A magyarok fognának úgy össze, mint a cigányok, nem itt tartanánk.
De a szegényedő a szegényből akar túlélni. Gyilkolja, fenyegeti, összeveri... Ez ma a magyar.
Nagymamám két világháborút megélt, kétszer bombázták le a házukat, harmadszorra már nem tudtak újra építkezni, de egyik szegény segítette a másikat. Most mocskolódás, agresszió van. Lehet itt tolni a hülye dumát, de a valóság nem ez.
senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 19:01
Egyetértek Veled.Anno nem nagyon ölelkeztek a holland fociválogatottban a fehér és szines emberkék....
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 18:47
Szia senki, aki az igazat írja! :)
Te vagy az én emberem.
Nem, orvos nem látta, mert gondolom, az ő segge alá is odaraktak a szülei mindent, vagy legalább elindították.
Wikipediát viszont olvas, meg magyar jógázik, ami tornaóra meditációs zenére.
Nézze meg, ki boldogul, él itt jól!
A neved pedig nem senki. :)
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 18:01
Kinek kinek ami jutott. Hollandiában pl.: a néger ua. mint nálunk a "kissebbség". Az az érdekes, hogy "ezt" mindenhol tudják kezelni, csak nálunk nem. Azzal nem értek teljesen egyet, hogy itt is van meg ott is van ilyen olyan ember. Az nem mindegy hogy fehéréknél 10-ből 8 jó, barnáéknál 10-ből 2 jó ember. Nekem is van barátom aki nem magyar, csak kevés.
senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 17:40
Amúgy meg ez tényleg csak ilyen "internetnácizás".Elég régóta dolgozom németben,ahol nem kevés more is van.És tudjátok,ugyanúgy összetartanak,mint itthon.Bezzeg a nagy magyar megy a seggnyalás,áskálódás,hogy előrébb jusson.Akkor meg tényleg majdcsak elsülyedtünk szégyenünkben,mikor majd a Holland határnál ki volt egy boltnál irva"MAGYAR NE LOPJ".-ERRŐL ENNYIT.Részemről jó meg rossz ember van.Legyen sárgától infraveressig mindegy milyen színű.Viszont a nigger se nagyon dolgozik:-))
senki · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2012. január 11. 17:32
Orvos látott már?
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. január 11. 17:08
" Minden ember bizonyos adottságokkal születik és ezekkel a képességekkel egy-egy életcélt kell beteljesítsen, karmájának megfelelően. Ez az Élet. Maga az út. A betegség nem más, mint egy villanypásztor, igyekszik elterelni az embert a számára helytelen útról. Az életben az lesz sikeres, aki ismeri saját magát, ismeri célját, karmáját. Aki nem a karmája szerint él, annál megmagyarázhatatlan, különleges és nagyon ijesztő betegségek jelenhetnek meg, melyek szinte nyomtalanul eltűnnek a helyes út megtalálásakor...."
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 16:11
jav. homokot :)
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 16:10
Te nem ezen a bolygón élsz? Ha igen, csak kifújja a homkot a szél a szemedből. És látod a valóságot.
Hallgasd ezt meg:
youtube Bródy Édes életünk
Én akkor kezdtem, emlékszem, akkor az emberek összefogtak, ma...
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 16:06
Igen, pont ez megy Magyarországon ma. :)
Az én időmben még így volt. Múlt idő, ez egy másik világ.
Hülye frázisok persze vannak, lehet szórni őket, csak idejét múltak.
Újakat kéne puffogtatni.
kaller00 · Kvázi-tag (80 hozzászólás) · 2012. január 11. 15:20
Nagyon úgy tűnik, hogy erős érdekek húzódnak a háttérben. Nem véletlenül tartunk el ennyi ingyenélőt. Azt gondolom, erőteljesen előre mozdítaná a helyzetet az a fajta „születésszabályozás”, mely szerint adó kedvezmény járna az X-edik gyerek után és nem segély. Talán a becsületes dolgozó embereknek nem fájna annyira….
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. január 11. 14:46
és ehhez mit szóltok?
- "A monogámia csak egy mítosz, amit lenyomtak az emberiség torkán.Szó sincs hormontúltengésről vagy hiúságról: egyszerűen genetikailag kódolva van bennünk a hűtlenség, akárcsak a többi állatban."
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. január 11. 14:37
Pozitív gondolkodással szerintem inkább a pozitív dolgokat " hívjuk " magunkhoz közel,tehát mint a mesében: jó tett helyébe jót várj ( karma ).
Úgy gondolom és vallom is: Ki mint él,úgy ítél !
ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2012. január 11. 13:35
Szerintem meg nincs is olyan, hogy valaki csak jó, vagy csak rossz...
cádik · Újonc (53 hozzászólás) · 2012. január 11. 12:03
Úgy látszik ide is begyűrűzött a diszkrimináció!
Ahogy elnézem a világot magam körül azt veszem észre,hogy leplezetlenül folyik a faji uszítás.
Törölt felhasználó · 2012. január 11. 12:03
Szia, nem spiráztam túl. Még 3 nap.
Viszont rájöttem h elbaszták a nevelésemet, ne kérj, ami kell, azt vedd el!