Beszélgessünk...

ragadozómacska · Újonc (10 hozzászólás) · 2011. december 04. 14:48

Szia! Anélkül hogy bántani vagy kioktatni akarnálak, halkan kérdem, nem veled van a baj..? Én masszőz vagyok, itt is hirdetek, és abszolút nincsen okom a panaszra, sokan jönnek hozzám maszni. Olvasom az itteni fórumot, már többször szembejöttek a írásaid velem. Ráöntöd a magánéleted a pasikra, itt is, máshol is, szerinted erre van szükségük?

Törölt felhasználó · 2011. december 04. 14:23

ami kimoderálva: m u n k á r a  :D

Törölt felhasználó · 2011. december 04. 14:22

Kedves Olvasók!

Vettem egy Bazárt, miután a masszázs már kezd kimenni a divatból. Előtte belenéztem, látom, tele álláshirdetéssel.

(Szemüveg nem volt nálam) Az egészet ellepte egy workania.hu állásközvetítő, ezt akkor én még nem láttam.

Ha már megvettem, olvasgatok, nem ártana valami jó meló. 

A következőt találtam:

"Kezdő orvosokat keresünk németországi munkára. Felsőfokú végzettség szükséges." XD

Törölt felhasználó · 2011. december 04. 13:03

Hát ez rövidre sikerült. XD

Törölt felhasználó · 2011. december 03. 20:31

Bushom, tegnap voltam egy előadáson Dr Varga Tibor jogtörténész tartotta. Na, talán Gróf megértette volna a felét, én marha régen éreztem ilyen hülyének magam, de nyugtatgattam magam, hogy matekos vagy, nem humán, meg azé nem dr történész, igyekeztem értelmes pofát vágni :). Azért a lényeg ma reggelre, inkább délelőttre leülepedett.

Utána randiztam egy kedves vendégemmel, elvitt valami unalmas (számomra), de kultúrált helyre, onnan irány a Metro az én kérésemre.

Ha má bulizunk, akkor csapjunk bele a lecsóba! :) A Kanyon dugig volt.

Tehát szegény, jámbor barátomnak megmutattam, hogy hogy lehet itt bulizni. Metálarcok, hüle picsák tömege, az öreglány lement, és hangulat lett, a fiatalok szeretnek. Volt, aki rám bízta a sörét, mert tudja h semmit cigit, öngyújtót, piát leteszel, elmész pisilni, és hűlt helye :D (Az én cigimet, meg öngyújtómat ellopták, két percre néztem félre :)) A srác söre viszont megvolt, vigyáztam rá. 

Nem tudom András élvezte-e vagy sem, de azt mondta jól érezte magát. Lehet ez egy nemes hazugság, de Lindát így lehet megismerni.

A tetkós hosszú hajú srácoktól a kopaszokig mindenkivel le lehet spanolni, és tegeznek.

Ha jössz Veszprémbe, erre számíts! Kató partit csinál az üres lötyögésből, piálásból. Ennyire hüjehüjehüjehüje XD

No, akkor VÁRLAK!:)

janicsár · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. december 03. 20:22

A gyevi bíró után!

Törölt felhasználó · 2011. december 03. 19:59

A múlt a múlt, most a Metal Blade a legnagyobb :)

Törölt felhasználó · 2011. december 03. 12:13

Tényleg. felfedeztétek az új dizájnt?

Gratula a programozóknak! :)

Törölt felhasználó · 2011. december 03. 11:53

Kedves pircsi, a humorod még neked is megvan. :)

Törölt felhasználó · 2011. december 03. 11:53

Szia Gróf!

Az eleje jó, de ha a fiamnál is be akarsz vágódni, akkor Metal Blade szerződést hozz! :)

Szendvicset még kaphatsz, én egy jó pörkűttről álmodom, nokedlival, meg uborkával.

A vége is stimmel. :)

Törölt felhasználó · 2011. december 03. 11:49

Szia Bush, szívem csücske! :)

Geróf miatt ne érezd rosszul magad.

Igen, a humorom még megvan, azt ott vége is.

Igen, én vagyok a te lelki társad, gyere Veszprémbe, és ölelj meg.

Azt a sok hüjét bóknak vettem. Az is. XD

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. december 02. 23:58

Okos!!:):)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. december 02. 17:42

Köszi Linda drága vagy, főleg, hogy agyasba soroltál, emmá valami!! Mongyuk, hogy Geróffal együtt, az némileg letört :))))))))))))))))))))

Én meg nem csak a szemedért vagyok oda, hanem a humorodért!!! Félholtra röhögtem magam a debreceni fórumra beírt színesbetűs hüjeségedre, fél óráig nem tuttam gépelni a röhögéstől, Te hüjehüjehüjehüje, hogy imádlak!!!! ELMEGYEK VESZPRÉMBE CSAKAZÉRTHOGYMEGÖLELJELEK!!! Aztán megkeresem a pöcsöd, mert még nőben ijjen jó fejt nem láttam EGÉSZ életembe!! :)))))))))))) Vagy csak egy hullámhosszon vagyunk??? Hogy a francba van, lelkitársam lennél?! Na azér az bebas na mindkettőnknek, ennyire remééééénytelenül összhangban lenni egy csetpartnerrel, megőrülök!!!!!

Pircsi!!!! Mongyá valami okosat mer nincsötletem!! 

Törölt felhasználó · 2011. december 02. 13:37

Bush, drágám, a kedvedért Síva Szeme a nyitókép. :)

Csak, hogy lásd, még mindig szeretlek.

Törölt felhasználó · 2011. december 01. 21:59

Mesélj, minek öltöztél volna? :)

Törölt felhasználó · 2011. december 01. 20:13

:) Te is más vagy és Bush is, egyikőtök se szamár, vagy ló, mindkettőtöket kedvellek.

Még téged is, ha hiszed, ha nem, akárhányan utálnak, és az AGYATOKÉRT!!!!

Mert van, és Bush ugyan hülyülni járt fel, de hányan is tudtak becsatlakozni? XD

Veled meg másról tudunk dumálni, lehetsz te kukás, dr Bubó, vagy bármi, neked is agyad van, és a "Ha én rózsa volnék"ról tudod, hogy nem egy szerelmes dal, pl. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. december 01. 15:04

Pussz nektek!!

Persze,hogy megértelek Bush!!Azoktól a szemektől én is  beindulok:)):))

De hogy engem senki nem szeret,pedig van egy fogam,amivel a sört még ki tudom bontani:))

Törölt felhasználó · 2011. december 01. 13:05

Szia Bush!

Te tűntél el, nem én. Így hogy szeresselek???

Gróf itt van mindig, vagy soxor, de ne légy féltékeny! Tudod te! :)

Örülök, hogy tetszik a szemem (képzeld el fiatalon!)

Igazságot meg ne keress ebben az életben! 

Puszillak

A Te Lindád :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. december 01. 09:15

Geróóóóóóóóóóf!!!!!!!! Elszeretted Lindááááááááááááááát!! A rézfánfütyülőrézangyalát!! :)))))))))) Pedig most akartam megdícsérni a tennap feltett képeit (Te, aza Siva szeme nagyon ütős :))))))))))))))))) erre mi van!? Hát nem hiszem el!! Úgyláccik minden nő tényleg ***moderálva***!? :)))))) tuggyátok, mint a Csinibabában a sztálin ujjától beindult kalauznő :))))))) Jóvanna! Úgyis tudom, hogy csak a szövegeddel kábítottad el, de a valóságban, titkon a legmélyén és az összes reggelre elfelejtett álmában ééééééééééén vagyok, csakhogytudd!!

Vazze, ezt a gőzt ki kellett eresztenem, ugye értesz kicsi Linda? Azember dógozik mint a güzü, ritkán ér rá udvaróni, erre a ráérős Don Juanok benyomulnak, a csajszik elalélnak, mivammá!!?? igassság-ez? :))

Csá Pircsi, Te biztos megértesszz...?

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. december 01. 07:50

...de remélem, szájrátétel viszont igen!? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen