Bushom, tegnap voltam egy előadáson Dr Varga Tibor jogtörténész tartotta. Na, talán Gróf megértette volna a felét, én marha régen éreztem ilyen hülyének magam, de nyugtatgattam magam, hogy matekos vagy, nem humán, meg azé nem dr történész, igyekeztem értelmes pofát vágni :). Azért a lényeg ma reggelre, inkább délelőttre leülepedett.
Utána randiztam egy kedves vendégemmel, elvitt valami unalmas (számomra), de kultúrált helyre, onnan irány a Metro az én kérésemre.
Ha má bulizunk, akkor csapjunk bele a lecsóba! :) A Kanyon dugig volt.
Tehát szegény, jámbor barátomnak megmutattam, hogy hogy lehet itt bulizni. Metálarcok, hüle picsák tömege, az öreglány lement, és hangulat lett, a fiatalok szeretnek. Volt, aki rám bízta a sörét, mert tudja h semmit cigit, öngyújtót, piát leteszel, elmész pisilni, és hűlt helye :D (Az én cigimet, meg öngyújtómat ellopták, két percre néztem félre :)) A srác söre viszont megvolt, vigyáztam rá.
Nem tudom András élvezte-e vagy sem, de azt mondta jól érezte magát. Lehet ez egy nemes hazugság, de Lindát így lehet megismerni.
A tetkós hosszú hajú srácoktól a kopaszokig mindenkivel le lehet spanolni, és tegeznek.
Ha jössz Veszprémbe, erre számíts! Kató partit csinál az üres lötyögésből, piálásból. Ennyire hüjehüjehüjehüje XD
No, akkor VÁRLAK!:)