Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. október 29. 20:22

A mailed nem jött be, írtam, valamiért nem jó.

Nekem nem kell segítség, sem tanács. :) Sok év tapasztalat van mögöttem.

Viszont , ha elfogadod, én adok Neked egyet. Itt hagyd, ne reagálj, maradj csendben.

Sok lúd disznót győz, nem azt éred el, amit akarsz.

Este úgy 8-10-ig fent vagyok, napközben ritkán. Ma kb. fél 10-ig, várunk valakit.

Törölt felhasználó · 2011. október 29. 19:57

Hali vándorkasza! 

Kösz, Kató tervezi a jövőjét, főleg a fiáét. :)

Törölt felhasználó · 2011. október 29. 19:55

Szia!

Gyere át a chatbe, privizünk, egyszerűbb. A többiek nélkül.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2011. október 29. 19:44

Pircsi szióka régent dumcsiztunk.katónénivel mi van?????????????????

szakmasszázs · Tag (34 hozzászólás) · 2011. október 29. 19:27

SZIA:  A hírdetésembe, és a web. oldalamon vagy egy e-mail, cím és ott elmondom neked a lehetőségeket.Mert a VL. csak egy töredéke a lehetőségeknek. A kurva szóval nem akartam senkit  megbántani, csak a Masszőzöket összekeverik  más szolgáltataóval, mert  sokan ránéznek a telefonszámra , és már hívják is, és nem olvassák el a hírdetés szövegét,pl.  kérdés : mibe maszírozol?: válasz: te mibe dolgozol? mert én ruhában, nem bugyiban, nem pucéron,/ pedig ha megtennék, sok félreértést el lehetne kerülni. / minda két fél részéről/ ,   Masszőzöknek  csak ajánlani tudnám a vállalakozási formát., mert  nálam így működik, és a hírdetéseimbe is benne vannak.Nagyon sokan megkeresnek tanácsokat kérnek, hogy munkájuk sikeresebb legyen, szivesen segitek ha valaki segitséget kér.SZÉP NAPOT .DÓRI

Törölt felhasználó · 2011. október 29. 16:36

Lehet, hogy sokakat megsértettem, bár egy hirdetőnek válaszoltam.

Viszont, ha bementek Debrecenbe, valamit elindítottam, Dórival most megy az, ami velem volt.

Tehár eddig a masszőrök, akiknek valóban szakmájuk van, hallgattak, csendben bólogattak a háttérben.

A kérdés ugyanaz hozzá, mint sokszor hozzám volt. :) "Ha nem vagy kurva, minek vagy itt??"

Most én kérdezek vissza. az újságok Masszázs rovataiban 10 hirdetőből 8-9 prosti, holott van nekik egy Társkereső rovat.

Ők mit keresnek a Masszázsban?

Dóri valóban masszőr, és a Masszázsban hirdet, szexről nem olvastam nála.

A masszőr valóban egy szakma, vizsgázni kell belőle, a szexből tudtommal nem. 

Most persze majd Dóri kapja az osztást, jogtalanul, mert kikéri magának. 

Kérdésem: Mi masszőrök hol hirdessünk?? várom a javaslatokat. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 29. 15:46

De igen, éppen ez az. Amíg valakit nem ismersz, nem tudhatod miért csinálja amit csinál. Akkor miért van szükség általánosításra? Én is megmondom, ha valakivel gondom van, de csak neki, és csak róla. Ráadásul ez a stílus is távol áll tőlem. De azt hiszem, túlbeszéltük a témát!:D

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 29. 10:09

Vannak sejtéseim.

Isten szeme mindent lát.

Több hasonló mentésem is van, így átnézve még érdekesebb és egyértelműbb!

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 29. 08:40

Lementettem az egész beszélgetést.

Az elmúlt hétről beszélgettünk, mit dolgoztam.

Mivel töltöm a hétvégét, merre megyek.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. október 29. 02:14

Sok és nagyon rosszat tehettem,,,,  fogalmam sincs,,,Passsz... kapják be:))):))

harlee · Lelkes újonc (3 hozzászólás) · 2011. október 29. 00:28

00:15:48 * pircsi kilépett a beszélgetésből (Videkilany kirúgott innen: noflood)

2011.10.29. 00:17:43 harlee ez most mi volt?
2011.10.29. 00:19:34 harlee ez már nevetség!
2011.10.29. 00:21:16 * harlee kilépett (időtúllépés)

Ez a securitate utód-szervezete?
(románul Departamentul Securității statului azaz Állambiztonsági Osztály) a román kommunista diktatúra titkosszolgálata
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. október 28. 22:55

Sziasztok!

Egy nick név mögé bujjva nem ismerjük meg a másikat,Még  jó pár év egymásmellett élés után is felszinre kerülhetnek rejtett dolgok,  vagy épp kihozza  belülönk valami, vagy valaki ....

Valszin mindenkinek igaza van kicsit, és ha tolerálni tudnánk a  másik negativ tetteit,   nem lennének itt, nem itt tartana  az ország sem:)))és nem csak  ilyen kedvetlen majdnem mindegy  milyen forum lennénk ....és ha nagy ritkán feljövök, végre olvashatnék olyan témét amihez  érdemben is hozzászólhatnék,és még valami..

Tudjátok mi jár annak  akinek igazza van??:)))A SZÁJA:)))

Puszi  mindenkinek,és Béke veletek:!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 22:14

Neked is!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 22:14

Volt egy kutyás hasonlatod. Nem akarom bemásolni, mert nincs értelme, de attól tartok, azzal a hszsal nemcsak Dark Angelt bántottad meg, hanem mindenkit, aki abból él, függetlenül attól, hogy egyébként milyen ember.

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:50

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:37

Konkrétan kit bántottam? A cigány bandának üzentem, ebbe kellett beleszólnia egy hölgynek, aki előtte elég nagy szájjal védte magát, meg támadott, mert kapta az ívet a fórumozóktól. Ha ő akkor nem ír be, itt semmi nincs. Az meg, hogy egyszer régen nem reagáltam valamire, amit írt, hát jobbnak láttam, nem. Megint egy sértés, ejjaj.:)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 21:28

Valóban nem, de nem tudhattam. Mert nem ismerlek. De ahogy írtam is, nem ezzel volt a gond. És lehet, hogy szemtelen voltam, de azt hiszem megvolt az oka, hogy miért. Annak ellenére, hogy nem akartalak bántani. De úgy éreztem, te bántottál sok olyan embert itt, akik nem érdemelték meg. És ezért nem hallgathattam. Még akkor sem, hogy kaptam hideget-meleget.

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:24

Mivel fenyegettelek? Hogy osztást kapsz. Kiadtam bármit rólad, amit csak nekem írtál, és itt nem? NEM.

Pedig sokan megtették volna a szemtelenséged miatt.

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. október 28. 21:22

Erről pedig csak annyit, hogy azért az ember ahol tud próbál tenni ezellen. Szerintem vannak pl akik tudják milyen "hadjáratot" folytattam sokáig egy bizonyos "mission" nicken futó "értelmes" emberrel szemben, mert olyan ocsmány stílusban írt a lányokról, amit szerintem senki nem engedhet meg magának!

Törölt felhasználó · 2011. október 28. 21:21

Harlee, te tényleg nem érted, miről hablatyolok? Nem a csevegésben írtakról szól a történet, egy másik honlap adminjáról és seggnyaló bandájáról, akik közül sokan ide is átszivárogtak. Itt konkrétan Veszprémről szól a történet. Itt nem megy tovább, meg eléggé megutáltam a sok parasztot. (Megint sértő vagyok. :))

Én fehérvári maradok örökre, az a szülővárosom, és kultúrlények lakják, plusz több, mint kétszer akkora, mint ez, és tranzitváros.

Az egész életem odaköt, ott nekem sok barátom, jó ismerősöm van, és vendégeim onnan várnak, hogy menjek már haza.

Min kéne gondolkodnom? Azon, hogy hogyan, minél gyorsabban.

Mi fehérváriak mások vagyunk, ezért sokan nem szertnek itt minket. Az ajtón lassabban engedünk be egy idegent, nagyobb az intim zónánk, sznobok is vagyunk, mi a valódi, született fehérváriak. És arányaiban kell nézni a dolgokat. Bunkó ott is van, csak nem mindegy, hogy egy 60ezres város 40%-a, vagy egy 130-140 ezres város 30 %-a :)))

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen