Nézd harlee, mi itt anno jókat hülyéskedtünk Bush-sal, QCp-vel, pircsivel, de az elején ok nélkül kaptam az ívet.
Minenkiből ki lehet hozni az állatot, belőlem is. Tényleg nem ilyen voltam, amikor több, mint két éve felraktam magam egy másik oldalra próbaképpen. Nem ismertem ezt a világot, nekem normális életem volt, élő emberekkel, nem nickekkel voltam körül véve.
Tehát hülyén kerültem fel egy számomra ismeretlen világba. Azt hittem, bízhatok nick-kekben, mert emberek vannak mögötte.
Nagyon intelligens és sok vendégem volt. Aztán történt valami, nem itt, egy *** moderálva ***, és akkor kezdődött minden.
Itt jó volt, amíg nem volt fórum, kit érdekelt, hogy a másikon, másikakon miket írnak. Szépen, mödszeresen kinyírtak.
Ennyi. vége. Mást kell csinálnom, vagy máshol hirdetnem, elköltöznöm, de itt ennyi volt, és ezt NEM érdemeltem ki.
Ami a legrosszabbul esett (már nem), hogy a törzsvendégeim sorra tucatjával túntek el, olvasva a hazugságokat, és ismerve engem.
Itt a gáz. Azt hittem, a tapasztalataiknak hisznek, nem a mocskolódásnak, de tévedtem. Hazudnak, hogy nem olvassák a fórumokat.
Dehogynem. Ma már mindent tisztán látok.
A legtöbb ember itt hazudik, mert egy nick mögé bújva könnyű.