Kérdés, hogy ami nekem, vagy a többieknek alap az a nőknek is alap-e :) de szerintem:
- hirdetésében feltett képein lévő lány fogadjon (ne legyen 15 évvel és 30 kilóval több*, és ne 10 évvel ezelőtti képeket rakjon fel, meg a retusos műtermi képek mellé feltehetne pár amatőrebb szelfiket is akár). Nyilván ezek az első kiemelt szempontok, mert ha ez megvan a vendég nem lép le.
- legyen korrekt: amit a telefonban megbeszéltünk miért megyek és ezért mit adok ne változtasson
- adjon a tisztaságra (előző vendég után ne csak megtörölje a melleit illetve ott lent, + ne használt törülközőt adjon stb. stb.)
- legyen "jófej". Ha barátnő feelinggel hirdeti magát, akkor legyen barátnő feeling is, viselkedjen úgy, vagy ha szigorú dominaként legyen is az. Nyújtsa azt amiben a bemutatkozásában leírja magát, mert a vendég azt az illetőt szeretné megkapni arra az időre
- próbáljon meg idomulni a vendéghez. Ha elég kezdő a partner vagy pusztán zavart, esetlen, akkor ne legyen fadarab, hanem oldja fel egy kicsit, kezdeményezzen inkább ő meg irányítson hogy jó legyen neki.
kb. ennyi. Szerintem ha ezek teljesülnek a vendég jól jár, és a hirdető is, mert tuti nyer egy visszajárós emberkét magának.
*mielőtt valaki félreértené: semmi bajom nincs az érettebb, telt nőkkel, de aki 25 éves fiatal karcsúként hirdeti magát az élőben ne nézzen ki 40 éves molett anyukának. Kedvelem ezt a típust, de az hirdesse annak is magát, ami.