Beszélgessünk...

törpapa · Lelkes újonc (250 hozzászólás) · 2019. április 03. 06:48

Helló Mindenkinek!

Elég régen figyelek itt a pályán, még ha viszonylag keveset irok is...........de ilyen siralmas helyzet nagyon rég volt. Utóbbi ténykedésem csupa vakrepülés volt, tele negativ élménnyel,átverések tömkelege, a legtöbb lány képe köszönőviszonyban sincs a valósággal.........Tisztelet a kivételeknek de az a kevés......!

MustafaClarkson · Újonc (3 hozzászólás) · 2019. március 31. 13:31

En mek balaton s tenherpatra imadok uszni s napozni kek viz kek eg szep lanyok sok szepsegek.

sanzi · Újonc (40 hozzászólás) · 2019. március 31. 06:45

Először Párizs,majd Erdély,és Hajdúszoboszló!

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. március 30. 11:40

Nyáron hova mentek nyaralni? Én, Balaton, Olaszország, Horvátország biztos. 

Zoleepapa · Újonc (11 hozzászólás) · 2019. március 24. 15:05

Sziasztok ! 30 év alatt finnyás hozzá állásban részesül az ember és extra feltételeket kínálnak számára. Ha ennyire büdös bele se vágjatok kislányok . A semmiért cserébe ne várjatok semmit . És ahogy én is ,csak olyan személyhez megyek ahol tudom mit kapok azért . 🙂😁

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2019. március 24. 07:37

"Hallja, míg él.
Azt tagadta meg, amit ér.
Elvonta puszta kénye végett
kívül-belől
menekülő élő elől
a legutolsó menedéket."

József Attila

lany01 · Újonc (4 hozzászólás) · 2019. március 19. 19:44

😂😂😂

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. március 14. 12:07

...vagy csak te láttál ebbe az egészbe túl sokat, és a lány inkább lezárta a dolgot

Hagyd a fenébe, ha annyira fontos lettél volna neki nem így intézi. Ez a műfaj nem erről szól.

staffi · Őstag (1100 hozzászólás) · 2019. március 12. 16:56

Mindig tudtam a Valentin nap csak a bajt hozza az emberre. ... :) 

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2019. március 10. 20:58

Többször találkoztam vele mióta visszavonult. Jól ismer. 

Minden onnan letiltott, blokkolt. Valentin ♥ napkor valamit tuti én rontottam el. 

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. március 10. 18:41

ha inaktív a hirdetés valószínű nem akar fogadni vendéget se személyesen, se telefonon...

gumibogyó · Újonc (55 hozzászólás) · 2019. március 08. 21:53

Sok boldog nőnapot! 🥀💐🌸😉

Anett kérlek vedd fel a kapcsolatot velem! Hiányzol! 

Eltűnt a számod. Rég láttalak. Nőnapra keresni akartalak. 

Elnézést de komolyan Sz........ k. Nem tehetek róla. Puszi  Nem zaklatni akarlak, csak beszélni veled. 

Maya38 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. március 08. 16:03

Boldog Nőnapot minden nőtársamnak!

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. március 08. 15:11

csatlakozom :)

Boldog nőnapot!

Brigike32 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. március 08. 14:44

Boldog Nőnapot Minden Nőnek!

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. március 03. 14:16

kérdés ugye az volt, hogy milyen a normális hirdető, nem a negatív tapasztalatok

lekopogom de a közel 9 év alatt nagyon kevés negatív dologba futottam bele, próbáltam mindig a nekem tetszőt választani meg valamennyire utánajárni a dolgoknak. 

Ha rajtam múlna elég lenne 2-3 fix is, akikhez mindig lehetne menni, ha nem lennének ekkora vándorlások országon belül 

Maya38 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. március 03. 11:05

Köszi a részletes választ.

De szerintem ennek alapnak kéne lennie. 

Sajnálom ha ilyenekbe futtok. 

Dehát, mint mindenhol előfordul.

Csak szankciója nincs.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2019. március 02. 17:36

Kérdés, hogy ami nekem, vagy a többieknek alap az a nőknek is alap-e :) de szerintem:

- hirdetésében feltett képein lévő lány fogadjon (ne legyen 15 évvel és 30 kilóval több*, és ne 10 évvel ezelőtti képeket rakjon fel, meg a retusos műtermi képek mellé feltehetne pár amatőrebb szelfiket is akár). Nyilván ezek az első kiemelt szempontok, mert ha ez megvan a vendég nem lép le.

- legyen korrekt: amit a telefonban megbeszéltünk miért megyek és ezért mit adok ne változtasson

- adjon a tisztaságra (előző vendég után ne csak megtörölje a melleit illetve ott lent, + ne használt törülközőt adjon stb. stb.)

- legyen "jófej". Ha barátnő feelinggel hirdeti magát, akkor legyen barátnő feeling is, viselkedjen úgy,  vagy ha szigorú dominaként legyen is az. Nyújtsa azt amiben a bemutatkozásában leírja magát, mert a vendég azt az illetőt szeretné megkapni arra az időre

- próbáljon meg idomulni a vendéghez. Ha elég kezdő a partner vagy pusztán zavart, esetlen, akkor ne legyen fadarab, hanem oldja fel egy kicsit, kezdeményezzen inkább ő meg irányítson hogy jó legyen neki. 

kb. ennyi. Szerintem ha ezek teljesülnek a vendég jól jár, és a hirdető is, mert tuti nyer egy visszajárós emberkét magának. 

*mielőtt valaki félreértené: semmi bajom nincs az érettebb, telt nőkkel, de aki 25 éves fiatal karcsúként hirdeti magát az élőben ne nézzen ki 40 éves molett anyukának. Kedvelem ezt a típust, de az hirdesse annak is magát, ami. 

Maya38 · Újonc (0 hozzászólás) · 2019. március 01. 14:29

Hát lehet tapasztalatod.

De azért a hozzászólásaid inkább a negatívumokat mutatja be. És sajnos nem csak tőled olvasom. Ezért kérdeztem, amit korábban írtam. + tanulás sosem árt. Mindig lehet hova fejlődni.

kankirály · Lelkes újonc (63 hozzászólás) · 2019. március 01. 14:01

19 éve járok csajokhoz, van tapasztalatom, 

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen