Valamit elfelejtettem. Akinek az Arch Enemy 12 egy tucat, annak tényleg nincs hallása.
Most jön az a rész, amivel nálam most írtad le magad. Végleg.
Hogy jössz te ahhoz, hogy fiatal prostikkal összehasonlíts?! Én 18 évesen érettségi után elmentem dolgozni egy mélyépítő céghez, napi 12 órában, mellette tovább tanultam, pihenésképpen hétvégeken anyámnak segítettem a háztartást vezetni, meg a 10 évvel fiatalabb öcsémmel játszottam, foglalkoztam, mert anyám is reggeltől estig dolgozott, mások félrenevelt kölykeit tanította, délután meg bevállalta még a napközit, hogy el tudjon bennünket tartani. Hozzáteszem, anyám valóban gyönyörű nő volt, nem olyan, mint én, mégse kurválkodott, tartása volt, és úgy is nevelt minket. Van egy nővérem is, nagyon szexis volt fiatalon, ő se a testéből élt, addig vadászott, míg meg nem találta a férjnek valót, ma is együtt vannak. Egyikünket se csinálták fel fiatalon.
Én a fiamat tisztességes munkából neveltem fel, nem könnyen,de nem a picsámat árultam, és megvan az eredménye. Nagyon sok szülő boldog lenne, ha ilyen gyereke lenne nem egész 21 évesen.
Mielőtt bárkit megsértenék, vannak akiket megértek, amiért prostituálják magukat, mert valakiért teszik, a gyerekeikért, esetleg a beteg szüleikért, de sosem magukért. Egy valóban szép fiatal lány nem szorul erre, talál egy gazdag mókust, és akkor 1 ember babája, aki támogatja, segíti, esetleg feleségül veszi, és nem több 100 férfi használja. Tőlem, mindenki úgy b@ssza el az életét, ahogy akarja, de később ne sírjon.
Volna még mit, de ennyi is elég, amúgy többre becsülöm azt a férfit, aki bevallja, hogy egy prostihoz b@szni megy, szeretkezni a barátnőjével, vagy a feleségével szokott. Lehet így, lehet úgy, de te is csak használod ezeket a lányokat, nem fogod kiemelni a sz@rból.