Beszélgessünk...

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. július 13. 16:42

Pircsi, nekem van :(((  de hát mindannyian ebből élünk nem..? Bár Ilkó (ha jól emléxem nagy közgazdász) lehet, hogy tunna adni 1-2 tippet, hova kell tenni a pízt ahhoz, hogy fialjon, mi meg csak dőzsőjjünk a kamatokból! Nem kamatyokból!!! :))) hüje szakmai ártalom!! félrehallás, mi?! :)))))))))))))))))))))))

Kató, vettem, szal a Vl extra kihagyható, OK. És az igényes lányokponthu? csak kiváncsi vagyok egy benfentes véleményére. 

És van mégegy benfenteseknek szóló kérdésem, de ezt a városi lapon is meg fogok kérdezni: mi a pék kaszának kell félévente nevet és telszámot változtatgatni!? Azér, hogy a negatív kritika után lehessen új életet kezdeni? Elég gyenge trükk. Viszont a lementett tel.számok egy idő után nem érnek semmit. Meg az is béna, hogy nem ülnek meg egy helyben a lányok. Mire elterjed a jó híre vkinek és mint régi ismerőshöz mennél hozzá, már el is költözik. Nacsá.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 13. 09:04

Sziasztok.

Katókám azért léptem, mert befutott egy meló, de eszméletlen rosszul sikerült, tuti nem látom többet, ebben a melegben, a szex sem jó már,Keveset, és szarul aludtam, ráadásul fél 10-re toppon kellenne lennem, Na ez nehéz lesz, de probálkozom,

Neked van melod ebben a melegben??

Pussz

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 12. 22:11

Üdv és 'cakát mindenkinek.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 12. 22:10

Nem fogok odaköltözni azért, hogy a gyertyát tartsam...

Legyetek boldogok kettecskén!

És tudom, hogy jó fej vagyok.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 12. 22:08

Folyó év folyó hó 18. (Samir Bouguerra algériai bírkózó 29. születésnapja)

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 21:04

PIRCSI!!!!

Hova tűntél? Ha nem azonnal írok, lelépsz?

Szexeltél ma eleget? Kell a nyugodt alváshoz.

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 20:57

Szia drága!

Kösz jól vagyok, élvezem a meleget, utáltam a telet. Mások izzadnak, szenvednek, de nekem egész évben ez kéne.

Nem nyúltam le senkit, csak így írogatunk időnként.

Azért magadról is írhatnál ám néha!

Te, sokkal jobb ilyenkor szexelni, bele lehet vinni egy kis csúszkamasszázst is, úgyis izzadunk. :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. július 12. 20:45

Sziasztok!!

Szoval lenyultad  Bush-t és QCp-t is szégyeld magad:)))))))))))))))

Hogy vagy Katoka, mi ujs veled??

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 18:08

Kedves Bush!

A VL extra a vidékilány mintájára jött létre (nem magától, valaki lekoppintotta :)). Az itt hirdetők kivétel nélkül kaptak meghívót, hogy x ideig ingyen hirdethetnek az oldalon, meg még másik4-5-ön.

A szereplőket úgy szedték össze kör sms-ben, emilben, először innen. :))) Nem hiszem, hogy olyan hölgyekkel találkoznál ott, akiket már nem láttál itt, vagy esetleg máshol, ezért igen, érdemes nézni!! A színvonala miatt mindenképpen. XD

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 17:49

Hali Bushom!

Én nem veszekszem senkivel, tudod van a korosodásnak előnye is, higgadunk. :) 

Neked viszont rossz hírem van, csökken a libidóm, már nem izgulok akármire, mint régen. Na, ez meg a hátránya a korosodásnak.

Tudom, hogy fejben fickó vagyok, nem tudsz újat mondani. Én voltam, vagyok a fiam apja, sőt nagyapja, meg a legjobb barátja is. 

Ide ketten különben se fértek be, a haverok is váltásban jönnek, 42 nm a kéró. Bár. Metálarcokból több is befér. :)))))))

Az, hogy egy zseni vagy, eddig sem volt kétséges. 

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. július 12. 17:40

Mekkora hüjjeségeket tuttok írni, megszakadok a röhögéstől, és RÁJÖTTEM, hogy ez a fórum az átlagon felüli libidóval és humorérzékkel rendelkező emberek kiválogatására jött létre!! :)) (azér van ilyen kevés lány rajta) NYUGI!! Linda Te fejben fickó vagy montammáá!! :)))

És ÓRIÁSI ötletem van!! QCval mindketten odaköltözünk Hozzád!! Öt szidod, engem meg masszírozol!! Miccótok hozzá?!?! Vele veszekszel, velem meg dux, ijjen eccerűűű!!! Hogy én egy mekkkkora zseni vagyok!!! ...  Jóvanna, Kuszi is jó fej, néha nézhet minket, rendi? Szent a béke?! Na azé' :)))))))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. július 12. 09:33

Melyik hétfő? Dátumot kérek.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:55

Neked is.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:55

Hétfő 21:38 és 21:40 között.

Törölt felhasználó · 2011. július 11. 21:52

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek! :)

Törölt felhasználó · 2011. július 11. 21:50

Pontos időt tudsz írni? Csak az egyéb elfoglaltságaim miatt. 

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:40

Ok, jövő hét hétfőn írok megint.

Na?

Törölt felhasználó · 2011. július 11. 21:33

Neked is szia.

Nekem pont elég, ha egy pasi hetente 1x szólal meg. :)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:11

Helyes, költözz össze vele. De ne sírj utánam, ha ő csak hetente szól hozzád!

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 11. 21:10

Helló

Semmi különös. Szerdán és hétvégén keresd. Ennyi a lényeg!

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen