Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 22:23

Nem. Mi bajod Katónénivel? Vagy magaddal vagy elégedett? Azt a nevet te találtad ki magadra.

Az enyém legalább vicces. Te meg fényezed itten magad! :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 22:22

Egyszer valaki írta nekem: Nomen est omen!!!

Ugye nem kell lefordítanom?

:-)))9

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 22:19

Ne mennyé má!! Jó vagy nekem büdösen is, az az igazi férfi szag. :)

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 22:17

Fáradt és koszos is vagyok, megyek zuhanyni, aztán sláfen.

Sok mesélni valóm úgysincs.

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 22:15

Hova mész te ilyen korán?? Itten vagyok e! Mész te később.

Mesélj!

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 22:14

Most Arch Enemy szól, majd, ha ráérek. :)

Pesti ember vót itten, kellemesen telt az este, mindkét fél teljes megelégedésérera, vagy hogyan kő ragozni.

Ajándék magától, korrekt, meg se kérdezte, hogy mi hogy, csak úgy letette. Naponta 3 ilyet. Jól összeköpködtem az ajándékot miután elment. Hátha szerencsét hoz. :)))

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 22:11

Akkor majd hívlak abban az időben...

Amúgy mingyá' megyek sláfenelni. Mióta jó idő van, végre nem csak a 4 fal között lehet ülni, aztán sűrűbbek a nappalok.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 22:09

Persze, hogy nem. Mélylélektani mondanivalójuk van a zenéjüknek. Ne a füleddel hallgasd, hanem a szíveddel, és 500 decibellel.

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 22:04

Ok, kösz az infót. Én csak hétfőn 17-18 óráig vagyok elérhető. :)))

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 22:03

Hali,

Majd belehallgatok mindegyikbe. Remélem, nem emósok. :DDDDDDDD

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 22:01

Szóval a titokzatos kiegészítés Orsihoz: szerdán és hétvégén délután elérhető csak ~14-15-tól.

QCpassed · Őstag (348 hozzászólás) · 2011. július 08. 21:59

Helló

Én is szeretem a metált, kedvenceim: Serial Killers, The Texas Chainsaw Massacre, Lethal Dosis, Life Imprisonment, Fallin' Stars.

:-)))

Törölt felhasználó · 2011. július 08. 21:53

XD

makkoshotyka · Újonc (3 hozzászólás) · 2011. július 08. 21:16

cabrioja annak van akinek nincs pénze tetőre

sziasztok

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. július 08. 17:49

Szia!

Ezt olyan jól leírtad, hogy nem is tudok egyebet hozzátenni!:) Csak annyit, hogy ma Kalapács, Akela, Pokolgép és Ossian a kínálat a nagyszínpadon!:)

Na megyek is!:)))

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 21:48

Hello!

Az van, hogy az emberek többsége nem tud metált hallgatni, csak a hörgést hallja, a mögötte lévő zenét már nem, főleg nem külön a hangszereket. Meg kell tanulni azt is, és valóban vájt fül kell hozzá. Sokkal nehezebb, mint a popzene, viszont a tömegnek arra van szüksége. Én is hallgatpm, háttérzenének, persze vannak, akiket elismerek, szeretek, ők örökzöldek maradnak. Aztán vannak a hulló csillagok.

Beethovent se lehet hallkan élvezni, kakaó kell neki, és olyan hangulat. A metált se, ráadásul  azon belül is többféle stílus van. Megint a kinek mi. Arch Enemy, The Black Dahlia Murder és sorolhatnám. Olyan szólók vannak benne, hogy leírhatatlan, a gitártól a dobig.

A Roadnak, és a Depressziónak is vannak nagyon jó dalai, szeretem, megint más. És nem utplsósorban a metálnak értelmes mondanivalója van, nem nyálzás. Viszont csak egy réteget vonz, ezt el kell ismerni.

A DT-t nem ismerem, fiam biztos vágja.

A népnek viszont nem ez kell, nem fogyasztható a tömeg számára, ezért kár is őket győzködni. Ne hallgassák!

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 20:41

QCp! Itt vagy valahol?

Elmegyek, ha nem jössz! Bush is te vagy, csak kísértet kivitelben. :)))

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 17:36

Bejött egy kurva húslégy az ablakon, a sok kicsi légy meg szexel a csillárom alatt. Láttál már legyeket szexelni? Nagyon gyorsak, és röpülni is tudnak közben.

Törölt felhasználó · 2011. július 07. 17:34

Szia, Bushom!

Az még érthető, hogy egy ember butaságokat ír, a füle dísznek van a fején, de hogy egy kísértetnek is. :)))

Tudod, cabriot meg még csak filmeken láttam, sose ültem benne, de neked elhiszem. :D

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. július 07. 14:41

Hi!

A kabrióhoz nem tudok hozzászólni, de a metálzenei hangulat a héten adott, merthogy szombatig Rockmaraton!:))) A mai felhozatal pl a fő színpadon, Road, Depresszió és DT (Dark Tranquility ha jól írom a nevüket, ami egyáltalán nem biztos!:D)

Téma indítva: 2010.02.25., 10911 hozzászólás összesen