Fruzsit én is kerestem vagy 5-ször, mire sikerült beszélni vele. Mindíg a kolléganője vette fel. Úgy meglepődtem, hogy meg se tudtam szólalni pár pillanatig.
Fruzsit én is kerestem vagy 5-ször, mire sikerült beszélni vele. Mindíg a kolléganője vette fel. Úgy meglepődtem, hogy meg se tudtam szólalni pár pillanatig.
Egyszerre írunk. :)
Mindjárt megnézem.
Kajáltam, bocs. :) Olvastad Debrecent? Keresik Enikőt. Nincs is fent hirdetése. Az is lehet, hogy szabadságol, vagy akkor hívták, amikor vendége volt. Ez eszükbe se jut.
Épp válaszoltam Db-ben.
Hali!
Helló Linda
Most ezt miért kellett moderálásra küldeni??
*** hozzászólás törölve ***
Minden jót, szép álmokat, leléptem!!
Gondolod? És mit látnak? Mondom, engem nem érdekel, csak privát vélemény.
Kevesebb lehetőség van ott, de ez már nagyon érthető volt. Egy hónapra nem pénz, amit a nagyért kérnek.
De ha sokan átmennek oda, akkor azt is fogják nézni
Azt akartam írni, hogy az aprót közel annyian SE nézik. :)))
Csak az apróban nem lehet keresni, vagy én nem jöttem rá!
Ha nekik úgy jó. Ők tudják. Én már csodálkoztam, hogy ennyi időn keresztül volt a 20 képes, nagy 4 napos ingyenes.
Az aprót közel annyian nézik, és nem drága ez se. Jobban megéri, de én kettőt feleslegesnek tartok. Vagy az, vagy ez.
Érthető! Látom sokan az apróba tették át a hirdetést.
De be lehet, csak kétszer annyiba kerül.
Mind két helyre nem lehet betenni?
Nem történt velem semmi különös.
Na, ez a baj! Ott lenne jó helyen, csak a pasikat az kevésbé izgatja. Mindegy, így is ugyanaz van. Nekem tök mindegy.
Ma volt egy alvilági látogatóm. Arany szíve.
Írj valamit! Hogy telnek napjaid? Milyen az idő, kirándultál-e...? Voltál-e látogatóban?