oké,,,,,
oké,,,,,
Választ várok. Mindenre van megoldás.
Várj, megy privi.
Húzz le a piroslámpáról! Jó tanács. Tudom, hogy mindegy, de most komolyan. Onnan le.
Drága Katokám, nagy bajban vagyok, egy mocsok szemét miatt. soha nem bántok senkit de. aki többet megtesz a gyerekeiért az vesse rám az első követ... ennek a gyámhatoságik ér a keze. és tudod mi a pláne,,, már érezzték a gyerekek hogy jobb,, azota többet sirnak mint., csecsemőnek,, és még nagyon finom voltam,vele kapcsolatban...
Mi így barátkozunk QCp-vel. A többiek sajnos kiporoltak. Már hiányoztál!!!
szia, előkerültél?
Szép jó estét,!
Mi ujság errefele??
Nem, tegnap. :))) Este itt a helyed! Vár Kató, Géza, Linda. :)
Holnap.
Mikor hívsz fel?
Itt ma még a nap is ragyogott.
Ok, jó éjt, majd pénteken.
Üdv
(bár jobban szeretem az elejemet kényeztettetni)
;-)))
Na már be is aludtál?
Kedveském, lépnem kell. Már nagyon kukkol valaki itt a hátam mögött a fotelban. Engem kukkol.
Továbbra is várlak szeretettel. Én tudok várni, nekem már az idő nem számít. (Esett ma.)
Én is egy beteg állat vagyok, ez dicsőség, kevés ember képes erre.
Csókol Kató holnapig. Remélem, azért nyáron tényleg ideesz a fene!! A hátsód ki lenne kényeztetve! :)))
Siet az órája mintegy 20-22 percet.
:-)))
Na nem baj, menjünk aludni, holnap hosszú napom lesz megint, sztem késő este keveredek haza.
A hasfelmetszéshez erős gyomor kell.
Csak a legjobbak maradhatnak életben!
Nem is vagyok beteg. És állat sem.
Tudod, QCp.
;-)))
Most hol vagy? Mingyá mennem kell. Itt ül nyakamon imádott fiam. Nem tudom, csak sejtem, mit akar. :)
Te mindenre képes beteg állat!!!!!!! XD
Nem nyiszálnám, hanem huss, lecsapnám! Annyi időd sem lenne, hogy azt mondd: "Neee, itt van a ragasztó lemosó"
Meg én is ordítanék: "Ne vágd le a saját kezed!!"
:-)))
XD