Beszélgessünk...

Isaszeg · Újonc (7 hozzászólás) · 2017. december 19. 13:22

Szia!

Szoktál még feljárni ide a fórmba?

Sambi · Újonc (0 hozzászólás) · 2017. december 18. 17:46

Üdvözlök Mindenkit.

Bár hozzászólóként új vagyok, olvasom is a fórumot, valamint látogatója is vagyok a högyeknek. Szeretném elmondani, hogy több alkalommal ért az a csalódás, amivel akkor szembesülök, amikor az ajtóban nem az a lány áll, aki a hirdetés képein szerepel és ami ezen esetekben csak csalinak(beetetésnek) minősül, ................és bizony az élőkép lehangoló tud lenni. Nem tudom, azon kívül, hogy sarkon fordul az ember és a kevés idejét is elvesztegette, mi lehetne erre az egyáltalán nem korrekt kibabrálásra a megoldás, vagy a megelőzés? Adjatok ötletet, vagy mondjátok el, hogy cselekedtek adott szituációban. Köszi, Sambi.

MILFHUNTER · Tag (290 hozzászólás) · 2017. december 17. 09:42

onnan minimális távolság csak olyan helyek ahol sokan vannak

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. december 16. 15:44

Szia! Ez eddig ok 2 hirdetés meg ugyanaz minden,, és harmadik hirdetésedről írsz a ide, szóval hol marad a hitelesség .. A jó szolgáltatóknak elég egy hirdetés is, ők nem változtattak sűrűn nevet képet kort stb..

Röviden számomra felejtős vagy!További szép Napot! Amanda/Cloé/Klaudiacica...

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 14. 23:16

yeah!

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 14. 18:41

Megértem a csalódottságodat, de sajnos ez egy ilyen dolog. Ami biztos, hogy lehetnek akármilyen képek, csillagokat leígérő bemutatkozások, mindent elolvasztó hangok a telefonban az élmény nem ezeken múlik. Hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla, hogy sajnos mi magunk is fontos tényező vagyunk. Nem csak a megjelenésre gondolok, hanem az egészhez való hozzáállára is. Ha így indulsz neki, akkor mindig a hibákat fogod keresni attól a pillanattól, hogy belépsz az ajtón.

Egy kicsit szerencsejáték az egész. Ahogy írtam már régebben a két egykori - új kedvencem szavával élve "elkopott"- kedvencemmel való első találkozás is a véletlen műve volt. Az egyikük annyira gyönyörű, hogy sosem mertem volna felhívni ha előtte nem határozom el, hogy aznap a következő új lányhoz megyek a városban, akárki is lesz az. Másikukon gondolkodtam ugyan, de nem hívtam, hanem a barátnője hívta át a másik szobából. Fél év alatt 8+1 randi lett belőle és nem csak egyórásak.

Tanulni kell a rossz élményekből.  Mondom én, aki sosem teszi ezt. 

Tájékozódni és megbecsülni a jót. Na, ez sem sikerült nekem.

Tupac · Újonc (44 hozzászólás) · 2017. december 13. 20:18

Kedves Hölgyeim!

Lehet moderálásra kerülök, de leírom ,hátha nem.

Sokatokkal volt dolgom az elmúlt időszakban, de kevés jó élmény ért.

Ti szeretnétek  a fényképeitekkel, a bemutatkozó szövegeitekkel  " eladni" magatokat. Az ***moderálva*** nagyjából egységesek, de sokan nem pörgetitek vissza. A fotókról, fehérneműről beszélek..Nagyon sok rossz, amatőr fotó van kint, ezekkel nehéz lesz, a fehérnemű viseletes ,nem egy szexy darab,nehéz lesz....Ha az arcotokat kitakarjátok, rendben van, de az látszik ha egy éve nem voltál fodrásznál, lenőtt a festék, ápolatlanok vagytok. Az is látszik a fotókon hogy egy Milf-nek a 15 éves fotói vannak kint fénykorából..Az ajtóba állva meg majd csalódunk nem??? Friss fotókat szeretnénk...Minden második bemutatkozó szöveg ugyan az, nehéz lesz minket felcsigázni. Az alakról nem beszélek, mert kinek a húsosabb, kinek a vékonyabb jön be, de a húsosabb is lehet szexy, azért nem kell sörhasat villantani..:

Kérlek legyetek igényesebbek, ápoltabbak, sokkal jobb lesz nektek is, nekünk is...

Senkit nem akartam megbántani, akinek nem inge nem veszi magára...

bpbp · Újonc (1 hozzászólás) · 2017. december 13. 13:55

Celldömölkre jöhetne már egy igazán szemrevaló hölgyike!!!

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 12. 20:42

Nemrég az egyik lány megkért, hogy masszírozzam meg a hátát. Mivel az idő nem igazán számított, gondoltam megnyomkodom kicsit. 5 perc után minden bajom volt. Hogy a nyavajába lehet ezt egy óráig csinálni? Már el is felejtettem, hogy miért vagyok ott. Csak az ujjaimat sajnáltam. Ahogy elnéztem, jobban élvezte mint a szexet.

sexsex · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. december 05. 10:24

nem tudom melyik része nem volt világos írásomnak melyet úgy kezdtem Hölgyeim:)Trollkodok ----értelmileg kicsit visszamaradottabb férfitársaimnak üzenem---probáljanak kizárolag magukra koncentrálni -ne más írásaira:))))fogdosni csak tapló parasztok szoktak egy férfi egy nővel gyengéd és csak simogat de hát szerintem neked ezt hiába is írom:)))))mindenkinek további jó vidékizést sexsex

abcd123 · Újonc (5 hozzászólás) · 2017. december 04. 22:48

ingyenes? örülj ha nem neked kell ***moderálva***. ez nem egészen így megy. ilyen erővel bárki fogdoshatná a szép nőket . :) 

sexsex · Újonc (6 hozzászólás) · 2017. december 04. 11:53

Sziasztok!Kedves hírdető hölgyeim !Közelgő mikulásnap alkalmából valakit szívesen megajándékoznék egy amatőr erotikus masszázssal(mert adni jó.. nemcsak kapni)))) .......akit érdekelne egy ingyenes kényeztetés.....prívátban írjon rám és megbeszéljük a részleteket.....üdözlettel sexsex

smogtest · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. december 02. 17:44

Bella néninek üzenem.... hogy nem szép dolog tiltani az embereket chaten...
Kellemes ünnepeket kívánok! :)

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. december 01. 13:50

Újabb gyöngyszem az egyik friss hirdetésből:

"Szeretettel várlak autódban, vagy nálad hatalmas szexcsatára!"

Azért én nem szeretnék hazamenni arra, hogy ott ül a foltelben.

Nextone · Újonc (44 hozzászólás) · 2017. november 30. 07:21

multiplex személyiség filling..

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 30. 07:18

Nem kell vele foglalkozni :)

Const · Újonc (8 hozzászólás) · 2017. november 30. 01:24

Vannak véletlenek! Üdv.

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 29. 23:11

Hogy fokozzuk a szupervéletlenek sorát: aznap tuti nem jó nekem! Akkor van a kisebb fiam szülinapja :)

TibetiSzerzetes · Tag (356 hozzászólás) · 2017. november 29. 23:07

... én még arra is emlékszem, amikor egy debreceni tag azt írta, hogy Gróff és én valójában egy és ugyanazon személy vagyunk . . . :)

ilyen az élet

Newbie_nyh · Tag (283 hozzászólás) · 2017. november 29. 22:58

A tali 2018.08.06-ra szervezendő! 5 éves forduló. :) Javaslom a leveleki wakeboardpályát, ott mindenki megmutathatja, hogy tud 'állni'! :D

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen