Szeva Kvalikonti, most tényleg nemtom miben utazol? Az orvostudományhoz vagy a fizikához értesz, vagy eccerűen csak bedobsz egy idézetet vhonnan? Mer nyitotak vagyunk bármilyen eszmecserére, és a gömbvillám is jó téma! DEAHOGY Pircsi lefordította neked, az óriási volt!! :)))) Pircsi, Benned egy szexhumorista veszett el, nagyon jókat röhögtem a hajdúdorogi pircsi-gömbvillámon! És elképzeltem, ahogy egy fizika-szakos hallgató kimegy Hozzád a helyszínre "megfigyelésre" és olyan gömbvillámélményben lesz része, hogy rogyadozó lábakkal megy haza: "húúvazze, hogy ez a gömbvillám valójában micsoda?!" és az ő beszámoló dolgozatát olvassa mindenki a suliban, még a tesi- meg az ének- meg a magyar, meg töritanár is mind azt bújja!, óriási poénklippet lehetne forgatni belőle jó metálos zenével, igaz Kató?! (Te figyu Kató a basszeros srácot azér eccer nyugodtan cserkészd be, és alkalmas pillanatban először suttogd, aztán sikítsd a fülébe, hogy Búúúúúúúúúúúúúúúsh :))) Gondolom kicsit bamba képet vágna, hogy mivan?! :))))))))))
Ja, visszatérve QC, sztem is jó ha az ember a humoránál marad, de GK tényleg komolyan veszi a "popszakmát" :)) bár néha nála is elő lehet csalni egy kis mosolyt. De annak örülök, hogy többen is írtok, hadd színesedjen a fórum, persze Gerófot sem kellene elijeszteni. Mongyuk nem ijedős, simán veszekszik ha szükséges, csak nem kellene idáig jutni. A lényeg, hogy jókat szokott írni és sok hasznos infója volt/van a csajokról is, cserébe én nem bánom, ha néha nem érti a viccet. De az igaz, hogy nagy pszichológ és ezért valósz. soxor túlkombinál - de ez is érdekes. Végül a villámhoz annyit, hogy állítólag megpróbálták már befogni a villám energiáját, csak azt volt nehéz megoldani, hogy hirtelen hova tároljanak akkora feszülcséget? Nem árulom el kapásból mit találtak ki, jöhetnek a tippek fijúk, jányok!