Beszélgessünk...

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 14. 01:35

Nekem pont ez a haverkodós stílus jön be. Ezért is preferálom az óránál is hosszabb együttléteket. Még két hete sincs, hogy voltam egy lánynál, akivel a szex totál gatya volt, de utána olyan jól elhaverkodtunk, hogy elgondolkodtam azon, hogy újra elmenjek hozzá.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2017. október 13. 13:45

Nehéz meghúzni a határt ilyenkor. 

Sok probléma lehet ebből, persze igény van erre is!

Régen ez jobban működött! :)

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 13. 06:37

Hát, nekem sosem jön össze az összhang. Talán az egyik kedvencemnél, akivel a legtöbb alkalommal voltam. Neki egyszer sikerült összehoznom valamit. Talán.

Kinézetre visszatérve, pont ez a lány mondta egysze: "Bocs, de ha meglátlak azonnal röhögnöm kell." Hogy ezt a kinézetem vagy egy ténylegesen röhögésbe fulladt másfél órás együttlétünk emléke okozza-e neki azt nem tudom. Megkérdezni nem mertem.

76 · Kvázi-tag (150 hozzászólás) · 2017. október 12. 22:19

igen,ezért nem véletlen írtam,amit! és sok szinte semmilyen nő,most már pofátlan •••moderálva••• kér (kérni lehet) arra a rövid kis időre is. elszaladtak rendesen az•••moderálva•••,némelyeknél,csak éppen fele annyit se ér sok nő a képek alapján sem,mint amennyit kérne. minden áron meg nem megyek bárhová én sem. sokat akarnak,épp ezért semmit se kapnak...•••moderálva•••?? ugyan már...olyan nők,akikhez ennek•••moderálva••• sem mennék. 

röheej...:) aki meg tényleg jó,na neki nem kell önmagát reklámozni! erről ennyi.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 12. 17:38

Az elején vagy a végén kell, amikor van rajtad ruha. :-))

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 11. 06:31

Egyszer egy lány beállt velem a tükör elé  az előszobában. Marha büszke voltam magamra. Azóta ha tehetem és tetszik a lány, máshol is megcsinálom. Megjön az önbizalmam.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 10. 19:16

Tök ugyanazt adom elő mint az itteni lányoknál. Még az órát is szoktam nézni. Annyi az előnye a dolognak, hogy most már látom a farkamat, ha hátulról közelítek.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 10. 18:22

Ne is mondd! Másfél hónapja van kapcsolatom egy nővel. Fogyókúrára és testedzésre fogott. 11 kilót fogytam. 1 nap kivételével mindig megcsináltam az edzésprogramot amit előírt. Szombaton azt vetette a szememre, hogy én a kisujjamat sem mozdítom meg érte. Nem értettem, hogy miért nem volt az utóbbi években faszija egy ilyen kaliberű nőnek. Most már tudom.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 10. 06:58

Maradjunk annyiban, hogy  nem kedvel engem. Ezt még valahogy túlélném, de az egyik aki miatt nem bír, ő sem szeret.

galagonya99 · Újonc (23 hozzászólás) · 2017. október 09. 23:31

A nálam járt feljövős lányok akiknek nem volt helyük mind beérték kevesebb rózsaszállal mint az átlag. Ámbár volt olyan hölgy akiért oda-vissza 50 km-t kellett volna utazni és még így is jóval átlag felett szeretett volna a kertemből. Rajta jót mulattam.

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2017. október 09. 15:15

Időnként azon filózom, hogy miért van az, hogy mi, a szolgáltatást igénybe vevők biztosítjuk a légyott helyét, mert a szolgáltatónak nincs ilyen, de  akkor miért nekünk kell jóval több virágszálat letétbe helyezni?

Lakásra jön személyzet, de az már nem megy, hogy mi menjünk érte, viszont  adjunk csokiravalót a fuvarosnak is. Javítsatok ki! Nem az lenne-é a helyes, ha mi, makktársak biztosítunk mindent, lakást, zuhanyt, törülközőt, meg járulékos dolgokat, akkor talán nem az lenne az indokolt, ha beérné néhány virágszállal kevesebben is a szolgáltató??? Mert, hogy kevesebbet, nyújt, mint a nagy átlag, már ami a logisztikát illeti....!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2017. október 05. 11:59

Nem egyformák az ízlések.

Szerencsére nem ugyanaz a gyengéje minden látogatónak.

Erre-ezekre is van igény, így  körforgó működik sok helyen.

Egy barátommal vegyes boltot üzemeltettünk. 

Társan elhatározta minőségi borokat fogunk árulni.

Addig napi 25-30 rekesz lieteres bolt adtunk el. 

Telerakta a polcokat drága-finom borokkal. 

Az üzlet bevétele azonnal felére esett vissza, pár nap után hozni kellett a literesből mert csak arra volt igény igazából.

Talán sántíthat a példa, de van igazsága. Mindenre van vevő és a skála széles...

Törölt felhasználó · 2017. szeptember 19. 05:58

Nagyon igazad van. Bár úgy is törölni fogják.

Az utazgatós lánynak mindegy, hogy te hogy érzed magad nála.

Soha nem pályáztam átutazó szolgáltatásra.

túró · Lelkes újonc (57 hozzászólás) · 2017. szeptember 19. 00:21

A minőségnek nincs szüksége arra hogy utazgasson, ahoz, hogy vendége legyen. Nekik állandó klienskörük van, sőtt még azt sem biztos, hogy bírják. Viszont akinek kevés a vendége ( vajon miért ) az elindul haknizni és valszeg ér is el mérsékelt sikereket  mint új vagy ritkán látott husi. Persze lehet ennél bonyolultabb az ügy, de nem hinném...

Gabo30 · Kvázi-tag (255 hozzászólás) · 2017. szeptember 18. 10:20

Nos tessék lássék,, Miért is jó a fórum ? 1, jó nekünk mert így tudjuk kit érdemes meg látogatni ( jó szolgáltatókra gondolok ) 2, szt a szolgáltatónak sem rossz ha írnak róla pláne ha jót ..

3,Hogy ezek után xy szolgáltató úgy gondolja hogy számomra nem elérhető az tudjon rá! Viszem a rózsákat máshová no problem..

Jani2 · Újonc (58 hozzászólás) · 2017. szeptember 17. 22:42

Csak így érdemes fenntartani a fórumot ha a fontos információk áramlanak. Nem mellesleg én is sok jó tippet láttam itt ami az esetek nagy többségében be is vállt, a minimum hogy én is megosztom ha egy jó vagy épp nagyon rossz lehetőség adódik főleg ha nincs vagy csak minimális beszámoló van valakiről!

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 21:00

Ha betöltötte a 30-at, attól még lehet szűz. :)

bbbs · Újonc (65 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 20:59

Mondd azt, hogy a 30.-at taposod. :)

Velence · Újonc (3 hozzászólás) · 2017. augusztus 26. 10:43

Nagyon okos vagy!!!

mindenevfoglalt · Újonc (11 hozzászólás) · 2017. augusztus 25. 13:18

Hogy tudok ugy valakrol valos negativ velemenyt irni hogy ne toroljek?

Egy nagy csalodast irtam meg es mindig moderalasnal kitorlik.

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen