Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. február 19. 21:06

Gróf, gyere vissza! Mindenki Téged vár! Itt szeretünk.

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:52

Bush, várlak ide mielőbb! Megjelensz és nem elég, hogy már fülig ér a szám, de kegyetlenül kívánlak!! :) Te lennél az én emberem, de csakis gumi nélkül!! XD

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:21

Jó éjt, sok jó vendéget! :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 22:20

Katókám én elbucsuzom tőled..Jó éjt neked!!

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:16

Én ennél perverzebb lennék. :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 22:14

Nem  ugy gondoltama két pasit,, igen én  voltam már kettővell,,  ugy érettem hogy 2 pasi együtt,,, mint 2 nő együtt:)):))

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:10

Azt mondtad, próbáltad már két pasival. Én lehet jobban járnék, az már 6 másodperc :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 22:07

Tegnap  leszbiztem,, találtam egy barátnőt, munkatársat,, megigértem  pár  vendégnek, hogy keritek,  egy olyat mint én:))  Nekem ez  természetes..  de pl  két férfit elképzelni nem tudok!!

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 22:00

Úgy látom, a srácok ma elfoglaltak. Nem baj, beszélgetünk mi. Az a helyzet, Pircsim, hogy belőlem hiányzik minden leszbi hajlam, a fiúkat szeretem a szexben és csak őket. Hozzá se tudnék nyúlni egy nőhöz úgy. Majd visszaveszek, kipróbálom, hogy úgy bírják-e tovább, bár nemrég még bírták így is. Hogy most mi van???

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:54

Még  felcsatizható csincs,,   az nekem olyan  ufós..:))

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:53

De neked nincs kukid. Beszélgethetünk, de én már szeretnék egy igazán jót....!! Bush az.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:51

Katókám  velem kell beérned:)))

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:50

Busht akarom!!!

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:49

De én a maratonhoz szoktam. Most mi van? Legyek egy fadarab?

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:45

Te Drága  te legalább eljutsza zokniig, én  addig sem  általában,, esküszöm, ma 5  vendégem volt...  ebből  2  jutott  el a punciig...

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 21:40

Szia! Majdnem másfél órát gyúrtam a fiút, de nagyon tünemény volt, az az igazi kellemes értelmiségi, akiket szeretek. A szex elég rövidre sikerült, de én vagyok a boszorkány állítólag, adj tanácsot, mert valamit elcseszek. Az előjátékot nem számítva egy ideje, nem is tudom le merjem-e írni, de 1-3 másodperc és bummm :((( Mit csinálok én?! Legalább egy fél órás szexet szeretnék, de elmennek már akkor, mikor húzom fel a zoknit. Lassan nem lesz libidóm. ÉLVEZNI AKAROM!!

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 21:20

Szioka---

TE szegény  másfél  óráig  gyursz  valakit...... hogy birod??én  2  letudok addig:)))  bár  a  zsé  biztos kevesebb:)):))

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 18:45

Szia!

Miért haragudnék? Csak ritkán vagy itt. Olvastam, hogy jól telt a heted, örülök neki. 1/2 8-9-ig vendégem lesz, utána visszanézek, hátha itt lesz valaki. Srácokkal beszélgetünk, néha komoly dolgokról is. Most ez történt, de Bushom azért adja a formáját. :)

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 18. 16:55

Sziasztol...

Olvasgatlak benneteket,, arra épp  jut időm....  aztán  megprobálom  egyengetni az utam..:)Katóka, te megharagudtál  rám??Irok privit még ma...

A disznók jönnek,, kétlábon,, ittasan.. előfordul....

puszi..

Törölt felhasználó · 2011. február 18. 15:37

Drágám, bár disznók jönnének, nem unatkoznék! :)))) A veszprémi keresletről is lehetne írni, mindig csak a lányokról írnak.

A vendégeim zöme fehérvári, a többi a szélrózsa minden irányából, ha épp erre jár, vagy rendszeresen erre jár, na köztük akad egy-két disznó. Őket szeretem. :) Veszprém egy langyos pocsolya, ebben nem lehet pörögni. A tervek között van az is, hogy minél előbb haza cuccolni. Most, ha fel akarok töltődni, haza látogatok Fehérvárra, fél nap és, mint akit kicseréltek. Nagyon honvágyam van már, de még nem jött el az ideje. Na, ott lenne rám igény!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen