Sziasztok!
Akkor is jó volt, Bush élőben is nem semmi lehet! Szégyellje magát, aki kukkolt közben! :)
Én marha, tegnap néztem a Tényeket. Hamburgeradó lesz!! Láttátok? Mostmá megadóztatják a káros ételeket, pl. csoki, chips, üdítőitalok stb. Még nem tudom, mi káros és ki állapítja majd meg? Ja, a FIDESZ. Hajrá magyarország! :)
HAMBURGERADÓ!! Meg zárjegy lesz a csokin, colán... Jön a kánaán. Nem azt mondják, hogy felemeljük mindennek az árát, hanem ADÓ. Csak szebben hangzik, meg ilyen még nem volt. Majd jön a fingadó (környezetszennyezés), ezt az év második felére tartogatják. Visszaemlékszem a választások utánra, itt olyan ováció volt, hogy nyert a Fidesz, még fél év és jobban élünk. Veszprém nagyon narancsszínű. Akkor megmondtam, hogy szopjuk mi még a .... Senki nem hitt nekem. Ez van, meg megint esett a hó. Na mindegy, akkor dolgozzunk!
Ilko, te közgazdász vagy. Meg tudod jósolni, mi jön még? Meg adhatnál tanácsot, kétszer ennyi vendég kellene. Emeljek, vagy csökkentsek a tiszteletdíjamon, vagy ki kéne találni valami újat a programomba,ilyen vendégcsalogatót? Bármilyen ötletet szívesen veszek, duplájára kéne emelni a bevételünket.