Beszélgessünk...

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2011. február 16. 08:55

Szép jó reggelt!

Jelentem, itt egy kis szállingózás van, de hó még nincs.

Törölt felhasználó · 2011. február 15. 21:20

Képzeljétek, Veszprém behavazott! Azt hittem, jön a tavasz és erre HÓ!! Debrecenben, Pécsen mi a helyzet?

Törölt felhasználó · 2011. február 15. 20:27

Bush, Bélapapi, Jampec kéretik vissza a csevegésbe!!

Törölt felhasználó · 2011. február 15. 20:17

Semmi gáz, remélem, nem foglalkozol a sértegetésekkel, vastagabb a te bőröd ennél. :) Legyen ez a béke szigete és beszélgessünk tényleg jókat! A többi nem számít. (Mondjuk én se hagytam volna a helyedben szó nélkül, ez már tényleg durva volt.)

Törölt felhasználó · 2011. február 15. 20:14

Szia!

Én is dolgozom, nem nagyon érek rá, meg mostanában minden elromlik, ami elromolhat, most épp a mosógép, csak holnap lesz kész (remélem!), hegyekben áll a mosnivaló. Valami szénkefék koptak el, elvitte a régit mintának a szerelő, holnap hozza az újakat. Csak remélem, hogy más baja nincs, nem forgott a dobja. Úgyhogy mivel fogytán voltak a lepedők, illetve a java a szennyesben, elmentem vásárolni. Kékeket vettem, nagyon baba, unom már a fehéret. Fehér a fal is, azt is unom, ráférne egy festés, akkor színesre festetném, de nagy munka ennyibútort behúzogatni a szoba közepére, aztán vissza. Ígyse lehet közlekedni a lakásban, túl zsúfolt. Ezek vannak, meg szerencsére a vendégek (hogy valaminek örülni is tudjak :))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 15. 19:55

Sziasztok!

Szokta  valaki nézni a való  világot....  leszögezem én nem...  sőt utálom...   az elején  azt mondtam  .. nem az a  való  világ,  hogy  naphosszat  csak  cigizik, iszik, és  fekszik  valaki...(na jó   a fekszik  kényes  téma)):)):)))  most     miről is szól már...hogy bántsunk, alázunk,  egymást..  ill ők  egymást... pont mint az életben.. vayis a való világban....Béke  veletek..

Katókám  mi ujs  veled,,  mostanában  elhanyagoltalak...  bocsánat érte!!

Törölt felhasználó · 2011. február 15. 16:52

Szia Gróf!

BÉKE VAN!! Így mindenki el fog tűnni a csevegésből. Tényleg, ne már! Beszélgessünk inkább jókat! Köszönöm.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 15. 01:42

Sziasztok  gyerekek...

Most  értem haza,,..sajna ez  van,, olvasgatlak  benneteket,,  probálom  felfogni  amit irtatok de nehéz...

Szép reggelt!!

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 21:17

Konkurenciaharc. Nagyon sok esetben azért írnak be csomó néven, hogy lejárassák egymást. De ha valaki tud olvasni a sorok között, és csak azokat a hszokat veszi figyelembe, amiket olyan nickek írtak, akiknek lehet adni a véleményére, akkor hasznos!:)

Szerintem hosszabb távon csak az lehet a megoldás, ha jóval szigorúbbak lesznek a moderátorok. Ehhez viszont olyan törvények is kellenek...

Törölt felhasználó · 2011. február 14. 16:27

No de hol lehet Bush? Drága lelkem, gyere már ide! :)

Törölt felhasználó · 2011. február 14. 16:26

Szia! Örülök, hogy te legalább hiszel nekem. :) Igen, én is olvasgatok másik fórumot, katasztrófa időnként. Mire ez a balhé? Elvileg beszámolókat (normálist) várnának az olvasgatók, fórumozok, ehelyett szájkarate, persze így könnyű, csak a normálisabbja megunja, aztán nem olvas, vagy ír, kivéve a régi fórumozókat.

Törölt felhasználó · 2011. február 14. 15:57

Szia!

Egy sima vasárnap volt, elmúlt. Grófot majd mi megvédjük, ugyan nem ismerjük, de majd írunk róla pozitív beszámolót. Igenis potens, 192 cm magas, erős és nagyon jó szexpartner. :)

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 14:30

Szia Neked is!:)

Nem erről volt szó, én csak azt írtam saját magamról, hogy a fórumbeli nevem és hszaim is vállalom, mert nem szoktam olyanokat irogatni sehova sem, amit később le kéne tagadnom bárki előtt is...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 14:09

Amúgy meg vannak ennél jóval rosszabbak is, lásd pl egy másik fórum szintén debreceni topikját, ahol már a modinak kellett közbeavatkoznia, mert volt valaki, aki tök hülyének nézett mindenkit, és eléggé agyalágyultan írkált be mindenfélét több néven is...

ilko · Őstag (791 hozzászólás) · 2011. február 14. 14:05

Én is így gondoltam, a szmájli annak szólt, hogy örülök!:) Ha nem hittem volna ezt, akkor :DDD lett volna a mondat végén.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 14. 12:54

SZIASZTOK...

Alig  győzöm átolvasni amit irtatok,,,Katókám volt  dűts ki  borits  ki??Megünnepeted a nevednapját??

Amugy   nekem sem ugy jön ide a vendég, hogy ez vagyok én  aki ezen a néven irogat a fórumon...

te  Gróf... gyere  már el hozzám, és én majd cáfolom, amit rolad irnak...

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 20:33

Jó éjt midenkinek! Holnap várom Busht is, drága netes szerelmemet, majd hülyülünk. BUSH!! Hol vagy má?! :)

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 20:32

Átkozott space, hiába ütöm,ha nem a közepét találom el, egybe írom a szavakat! :)

Törölt felhasználó · 2011. február 13. 20:28

Hali!

Hát, debreceni ismeretségem nincs, azt gondolom, hogy sokan röhögnek. Grófot én személyesen nem ismerem, csak fórumos kapcsolat, meg kb. másfél éve tett velem valami "jót", de már felejtős a dolog. Tényleg tud halandzsázni mindenféle hülyeségeket, máskor értelmes dolgokat, ha épp jó napja van, de tényleg csak ennyit tudok róla. Nem tudom, kinek miért alakulki függősége, a háttérbe kéne látni. Valami hiányérzet biztos, hogy ott van, kinél mi, de ehhez az embert tényleg ismerni kéne és igazán. Nem tudom, hány nőt próbált fel, de valószínű, ha engem megkeresne, nem Grófként, vagy Brockyként mutatkozna be,tehát utána se tudnám, hogy mikor volt nálam, mert vannak mások is és csak a rendszeres vendégek maradnak a fejemben. Érted. Mondjuk 3 héttel később írna egy beszámolót rólam, gőzöm nem lenne, hogy melyik vendégem volt az.

Szerintem hagyni kéne a dolgot már,legyenek valódi, jó beszámolók, beszélgetések Debrecenben! És BÉKE. Csak egy emberről van szó, akiolyan, amilyen.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. február 13. 19:45

Béke  veletek!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen