Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 26. 10:58

Jó reggelt,vagy napot,!!

Szia Kató, felébredtél már??Tanusithatom  Busnak, hogy nem férfi  vagy..Nő..   és Igazi  Nő...

Gyerekek itt esik a hó, de nem ám csak immel.ámmal.  szakad,,ez nem macskajancsi lassan  félek kimenni, az én  80-90kg pehelysulyommal. is  felkap a  szél..no most ha összeadjuk a  havat és a szelet, egész érdekes időjárás  jön ki belőle:))

Meleg szobában ,kényelmes ágyban lenni  csudi  jó..ilyenkor::)))

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:21

Születési hiba, de még punim van :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:21

Még egy óriási bölcesség mára: amelyik nőnek jó a humorérzéke, az szereti a szexet is. De qrva ritka. Kincs. Nem is tom, hánnyal találkoztam életemben, baromi kevéssel. Mind foglalt volt. na exit

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:18

Hüje!!! Hogy tud egy NŐnek ilyen jó humorérzéke lenni? :)))))))))))))))))))) kedvelllek, Kató, de ha kiderül mint az agyement filmekben, hogy egy fas szival csetelek, feladom :)))) asszem tényleg fáradok

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:15

Be ne pisilj! :) Pussz

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:15

Szia Kató, nehéz napom volt, 14 órát húztam le gyak pisilés nélkül, megyek elájulni. Ha Te is, kerek domborodó kispárnát kívánok, ha még vársz vkit, legyen kellemes. Bush

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:14

Nálunk kicsi a család és rohadtul nem érdekel, mit gondolnak. Ha tetszik jó, ha nem, nekem nem tettek ide semmit.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:12

Nagyon kened a németet, csávókámmal is perfekt voltál? Azé emmá vmi. De azt nehéz elhinni, hogy vki hosszútávon nem bukik le a család előtt. Vagy stresszes lehet. Vay lebukik, de szeretnek és úgy tesznek mintha nem tudnák. Asszem ez utóbbit választom.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:10

Pircsire gondoltál? Lehet, hogy Gróffal enyeleg. :)

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:09

Te, Ilcsit nagyon dolgozza vki, hogy ennyire hallgat! Ritkán tudom így elszórni az időmet a neten, jót dumáltunk. Mongyuk Gróf se dolgozik ma este, hogy nem netezik. Teee, csak nincsenek együt?!?! :))))))))))))

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:08

Nem a sörhas, Teee! Az a guszta poci.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:07

A családnak nem kell mindent tudni, én masszőr vagyok, kérem. A második kérdésre, attól függ,ki a vendég.Ha bejön, tetszik,ha nem,kussen!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:07

Kigyúrt képet én is tudok küldeni magamról. Copy-paste. Be ne vegyem má, kb. erre számítottam! A Te ideálod a pocakosról inkább at mutatja, szted milyen fa szi passzolna Hozzád, ne légy má ilyen kishitű!!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:05

Ok, a mások kérdés amit mindig felteszek: hogy veszi a család a lapot, hogy popban utazol? Ja, utájjátok, ha a vendég faggat, vagy jó fej ha dumál a csávó és ismerkedni akar?

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:03

Aha, küldött magáról. Rendesen kigyúrt ficak, nekem már sok egy kicsit. Mint a szobor. Én a picit lágyabbat szeretem, kis puha poci, párnának is jó,meg odabújni. Érted.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 21:01

Nagyod véded ezt a fickót (mongyuk most jogosan). Láttál róla képet?

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 21:00

Ki mondta, hogy nem élvezem? :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 25. 20:59

Igen ezt mindig megkérdezem a lányoktól, hogy miért választyák ezt a "popszakmát" ahogy Geróf nevezné, és nagyon különböző sztorikkal jönnek elő. Soxor érzem, hogy betanult szöveg, de soxor valóban kell a lé. Ezért kérdeztem, mert ha a pénz szorítana rá, akkor elfogadnád a tuti pasit! Ha nem kell a biztos talaj, akkor csak szeretsz Te rosszalkodni, Kató! :)) Meginlebuktál ;)

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:56

Nem én hívom, ő hív, ha nem írok, még aznap. Csak először hívtam én, de akkor még a melóról dumáltunk. Akkor is visszahívott úriember módjára.

Törölt felhasználó · 2011. január 25. 20:54

Bizony, 28 évesen máshogy éltem, sőt még 41 évesen is, csak történt akkor valami, kicsúszott totál a talaj a lábam alól ( egy gallyra vágott, addig sikeres vállalkozás), maradt a testem meg az agyam és a masszázstudásom. Slussz. Ettől függetlenül, 28 évesen se azonnal mondtamvolna igent, előbb megismertem volna a palit. Mindig bizalmatlan voltam egy kicsit.

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen