Szia! Hóhelyzet még mindig nincs, viszont esik az eső :(
Pál! Hátha Te okosabb vagy nálam és tudod a választ. Tegnap este óta 175-ször nézték meg a hirdetésemet, ez naponta kb. így megy 150-200 között van a nézettségem. Azt nem kell mondanom, hogy a tizede se hív fel napi szinten. Mi csodálkozni való lehet rajtam? Ugyanezek a fotók lesznek fent holnap is, vagy eggyel kevesebb. Nem mutogatom az intim részeimet, néha belemódosítok a szövegbe, hogy világos legyen a műsor mindenki számára. Semmi más változtatás nincs, a fél ország ismeri a hirdetésemet, több tucat ember jár/járt hozzám, hogy az elmúlt másfél évben mennyi, százakban mérhető. Már idegesít a számláló. Valami nem érthető? Vagy még mindig sok a kép? Jó, letörlök még egyet, a csizmást. Úgyse így fogadom a vendégeket, de hogy marha érdekes lehetek, az biztos! Lehet, hogy szöveget se kéne írnom? Elég 4 fotó, aztán találgassanak.
Ízzóhatás még mindig. Jó a kedvem. ÉN hoztam fel a netre egy olyan szolgáltatást, amiért Pestre kellett utazni, elégedett vendégek tömege járt vissza hozzám, most szinte mindig újakkal diskurálok, jó azért maradtak a régiek közül is. Inkább befejezem, mert olyat írok, hogy magam is megbánom. Még jó, hogy ennyien értenek a masszázshoz is a hirdetők közül!
Ez is eléggé romboló, a szakmát magát lejárató, így komolyan veszik az egészet, amitől így jó minden, amit csinálok!