Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. november 15. 21:43

Hali!

Mit láttál, vagy hallottál, amitől így kivagy? Sokunknak tele. Tegnap néztem a Naplót, én jövőbeli nyugdíjam érdekében igyekszem valamit tenni. Ez már vicc!! Keres valaki netto 100 ezret és 30-32000 Ft nyugdíjra számíthat. A legjobban a vállalkozónőn akadtam ki, aki brutto 300 után rendesen fizeti a járulékokat és 6 éve van vissza a nyugdíjig... Talán láttad te is.

19 millát kéne félretennie 6 év alatt, hogy 200 ezer nyugdíja legyen!! Csodálkoznak, hogy a vállalkozók többsége minimálbérre jelenti le magát. Fizessen ezért a hóhér járulékokat!

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 15. 20:14

Csá Katró és mindenki,komolyan tele a t@k@m már ezzel az országgal.

Pedig én azt szoktam mondani,hogy senki ne vezényeljen kintről,ithon bodoguljon és adjon tanácsokat.

De már kezd a véleményem megváltozni,úgy látom ez lassan egy élhetetlen ország lessz.

Kezd ez az egész ahoz hasonló lennin amit M.l King egykori fekete polgárjogi harcos irt a néger nép lelkéről,

ami úgy látom ránk magyarora is vonatkozik--sajnos--,az az ő egy kosár rákhoz hasonlította a néger nép

mentalitását amikor egy rák ki akar másznin a kosárból a többi bele kapaszkodik és vissza húzza őt.

Gondolom ebbe a hasonlatba sokmindent bele lehet magyarázni, vagy értelmezze mindenki a belátása szerint.

Amúgy szép az élet még jó hogy van egy kis dugi moszkovszkaja vizecske :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 15. 17:54

Neked is minden jót kívánok! :)  Az hirdetésed tényleg nincs fenn, már reggel sem láttam. Én már tettem lépéseket karácsony ügyben, de vannak még megoldásra váró feladatok! :)

Törölt felhasználó · 2010. november 15. 09:31

Szép hetet!

Bizony a vonalaidra nem árt vigyázni :))) Ma új hét kezdődik. Remélem, mindenki vidáman ébredt és élvezi ezt a szép tavaszias időt. Én is sétálok egyet, van egy kis dolgom a városban, még hiányolnák a hirdetésemet. Hétvégén kipihentem magam, várom szeretettel a masszázsra, kényeztetésre vágyókat :) Jézusom! Mindjárt itt a karácsony!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 14. 21:12

Ma is szép idő volt, libaebéden voltam. Tegnap pedig libavacsorán. Elteltem ezekkel, pihentetnem kell a gyomromat, na meg a vonalaim sem engedhetik meg ezt a folyamatos zabálást.  :)

Törölt felhasználó · 2010. november 14. 09:11

Jó reggelt! Megnéztem, hát igen :) Azért ez a nóta inkább altató, mint ébresztő, reggel Gop, gop, jump, jump kell! :D

Az nagyon bejön, de az öreglány tényleg jól tartja magát.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 14. 06:28

Csá Kató,hogy jól induljon a napod, a you tube-on ird be : tolmachevy sisters santa lucia, meglátod szép az élet

egész nap lesz mit dúdolni.

A végén megláthatod ,hogy az öreg 70 éves komcsi bandak@rva,Alya Pugacsova hogy néz ki még a mai nap is--igaz van rá pénze--

Na haligali.........

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:35

Anyósod hogy van? Itt van még? :) Reggelente Verka Serdjuchkával kelünk, nagyon beteg a csávó! XD

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:31

Hali! Már azt hittem, sztrájkolsz :)

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:28

De emlékezni jó :)

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:26

XD

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 13. 11:23

Hogy hívnak?

Sztojka Gültem.

Micsoda?

Mikor anyám megszült apámtól

megkérdezték mi legyen a nevem?

Az megkérdezte anyámat aki fáradtan

csak annyit mondott,hogy úgy legyengültem.

Apám erre azt mondta hááá jó akkor legyen Gültem

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 12. 23:35

Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel.
Az első díjat a következő műnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!"

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 12. 23:22

Nem kár azért, bepótoltam másnap.  :)  Utazni jó, szeretem a változatosságot. :) Ennél már csak a repülést szeretem jobban. Volt olyan 20-napom, amikor 16 fel és leszállást éltem át. :) Ez nem dicsekvés, ez a múlt.

Törölt felhasználó · 2010. november 12. 09:41

Kár, már késő, elmúlt, de minden nap ünnep! :) Muszáj neked ennyit utaznod?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 11. 23:24

Röviden: nem! :)  Bár lett volna lehetőségem ha nagyon akarom, de az ilyet komolyabban, nem elkapkodva kell ünnepelni, ahhoz viszont megfelelő alanyra is szükség van. Erre nem volt módom, a távolságok miatt. :)

Törölt felhasználó · 2010. november 11. 21:29

Tulajdonképpen én is tudom :) Én se működöm máshogy. Vagy működtem?

Törölt felhasználó · 2010. november 11. 21:27

Szia! Igen, ez volna az ajándékozás lényege, de sok helyen már rég nem így működik. 24-én rohanjunk vásárolni, mert még ennek-annak nem vettünk semmit, aztán amit találnak. :)

A szex világnapját megünnepelted? Nem muszáj válaszolni! :)))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 11. 20:49

Sokkal inkább ajándék az, amit nem a boltban veszünk, hanem készítünk szerettünknek. Sokan olyan használati tárgyakat vesznek, ami nem személyes, hanem inkább hasznos. A személyre szabott az igazi, illetve ellesni és kitalálni szeretteink gondolatát, vágyát. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 11. 20:46

Azonnal megérezni, ha egy NŐ szabad, vagy foglalt. Viszont azt is, ha valaki elégedett, laza. Nem azon töri a buksiját, hogyan tudná behálózni, megszerezni magának a himneműt! :) Ez persze fordítva is igaz. Mindig a nehezebb út a vonzó, az elérhetetlenebb a finomabb. Ami van és "kínálkozik", (nem félreérteni) az nem annyira érdekes. :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10915 hozzászólás összesen