Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 18:28

Szexuális szokásokat firtató felmérés eredménye:

A nők 10%-a vihető ágyba az első randin.
A férfiak 20%-a szeretkezett már extrém helyeken.
A nők 36%-a napozik meztelenül.
A nők 45%-a előnyben részesíti a kékszemű, szőke férfiakat.
A nők 46%-a megtapasztalta már az anális szexet.
A nők 70%-a a reggeli szexet részesíti előnyben.
A férfiak 80%-a nem létesít homoszexuális kapcsolatot.
A nők 90%-a szeretne erdőben szeretkezni.
A nők 99%-a még soha nem szeretkezett irodában.

Következtetés

1: Statisztikailag sokkal nagyobb esélyed van arra, hogy egy
idegen nőt korán reggel az erdő közepén anális szexben részesíts, mint
arra, hogy a munkaidő letelte után az irodában kapd el a kolléganődet.

Tanulság: Ne maradj bent munka után, semmi jó nem sül ki belőle!

2: A sikeres férfi foglalkozása tehát erdész vagy vadász!!!!!!!!
szép időtöltést

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 06. 18:24

Kóstolót? olyan messzire?a postások kiszagolnák.

Amúgy meg ha csniálsz magadnak egy ceglédikanára valót :) az megéri a macerát ,kitart az egy hétig is.

Béla papa,a gyógy sör az egyszerüen csak sör,amit azért kell hogy józanra idd magad.

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 18:24

Szia Katónéni!

Jobban vagy már?

Én sem szeretem a hideget,én is nagyon fázós vagyok,de már befűtöttem.Az egyedi fűtés ilyenkor egy áldás.

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 18:03

Szia!

Hát, nálatok lehet, hogy száp idő van, errefelé más a helyzet. Persze kinek mi a szép. Nekem már jönnek a "nem szeretem idők".

26 fok alatt megfagyok. És szükségem van napsütésre mentálisan is.Amúgy tiszta a levegő, fiam leugrott coláért :DDD

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 17:59

Hali!

Ez a krampampuli elég macerás, nincs nekem ehhez türelmem, de küldhetnél belőle kóstolót! :)

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2010. október 06. 12:13

Az meg milyen?

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2010. október 06. 12:12

Szép napot!

Csodálkozol ezen, nem lehet itt ilyet leírni!!

Süt a nap, szép idő van, maradjunk az időjárásnál. Tiszta a levegő!?

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 06. 11:48

Mondtam mááááááááááááááááááááááár Gyóóóóóóóóóóógy sőőőőőőőőőőőr  ;>) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 09:56

Kimoderálta a gép a nicknevet :D p.nak.rátor. Na!!

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 09:54

Szia rubintom!

Gyakrabban itt a helyed! Tudom. Nem vagy nagy dumás :)

Ne irigykedj, össze kéne vakarnom magam, ma is elkezdődött egy nap és vissza kéne vedlenem komoly masszőrbe legalább délutánra. Csak ülök és nézek ki a fejemből, ha nem is bután, mindenhol izomláz...Ha ez jó? :D

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 09:51

Szia Gróf!

Én nem hiszek a meséknek, de szeretem olvasgatni, mindig megnyugtat. A kedvencem  Benedek Elektől A farkas és a róka. Mikor fiam még ovis volt, egy ideig szinte minden este azt kellett elolvasnom neki, szétnevettük magunkat.

Találtam odaát egy kreatív emberkét, csúny, de leírom (Győr), pinakúrátor a nickneve. Ez is Te vagy? XD Máshogy ír, de felnyitotta a szemem "Pál", így nem kizárt, hogy ott is szerepelsz :)))

Törölt felhasználó · 2010. október 06. 09:47

Szia vándorkasza!

Még nem egészen látok ki a fejemből, a szemem viszont kettő :))) Majd ráguglizok, kösz. A tegnapi menü whisky-cola volt, nem másnapos vagyok, csak szétesve. Öregszem? :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. október 05. 20:56

Szia Kató:

van egy jó receptem ha lazulni akarsz,téli, vagy ezen a t@knyos őszi napokon nagyon jó lélekmelegítő ,finom nem büdös

de azt nem garantálom,hogy nem leszel másnapos,/csak mértékkel,mérték a vödör határ a padló :>)))  /

Szóval ide nem írom be,keresd meg a gugliba Krmpampuli néven,csak én még teszek bele egy kis dió likört is attól még jobb.

Próbáld ki steni és nagyon de nagyon finom.Cak vigyázz fel le ne égesd a kecót.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 05. 19:36

Szia Mindenki!

A mentésben segédkeztem eddig, most megyek aludni. Ez a 24-óra elég volt egyhuzamban, elfáradtam, de holnap is ott leszek. Iszonyatos helyzet van.  :-(

Törölt felhasználó · 2010. október 05. 16:56

Szia Katónéni!

Én itt vagyok,csak csendben olvasgatok. Hova mész ma este? Már előre irigykedem.

Törölt felhasználó · 2010. október 05. 15:02

Na, ma este lesz hétvége :DDD Kaja, pia, olympia!!!

Törölt felhasználó · 2010. október 05. 14:06

Adj' Isten!

Hogy elhallgatott mindenki, egyedül csak magamban beszélgetek :)

Abszintot még nem ittam, csak hírét hallottam, a múltkor a sört ajánlottátok, az bejött, de büdös, még másnap reggel is.

A hatása viszont a magamfajtának elég. Ha tudtok még valami lazító tudatmódosítót, szívesen veszem :))) Ami nem büdös.

Az idő Veszprémben pocsék, nem süt a nap, alig fűtenek, nyirkos a hideg, magas lesz a villanyszámla a hősugárzó miatt, Ajkán valami katasztrófa történt, így híreket se hallgatok, a TV-ről már leszoktam, csak a Showder Klubot nézem, meg különböző helyszínelőket és minden narancsszínú továbbra is. Ez történt vasárnap óta, kivéve a magánéletemet. Most nem kabátot kaptam, hanem illatgyertyákat, de ez kedves gesztus volt pluszban és megelőlegezve.

Nagyon szívesen magamhoz ölelném a világot, megmasszíroznék fiatalt és öreget, lehet, hogy ma is megteszem. Egy új porszívónak örülnék most nagyon, egy minihifinek, meg elszakadt az ezüstláncom, az megy a talizmánomhoz. :DDD

Bélapapa, gyere vissza! Te is hiányzol már és Rubint.

Ezek mennek most, én a tavaszt várom, de állítólag csak jövőre lesz. Talán.

Törölt felhasználó · 2010. október 04. 09:47

Ez már idevaló, nem az üzenetekbe. Nem vagyok már kislány, tehát egy fórumon, de a neten sem bízom senkiben. Hogy ki kit vezet meg, az se érdekel, hatása nincs az életemre. Gróf kedvesebb lett, de nem vagyunk (még?) pacsi-pajtások. A túl sima modor mindig gyanús, az övé nem az. De, ha mégis megvezetni, irányítani van itt, egészségére! Engem nem tud, viszont a csevegést élvezem vele legtöbbször. Szerintem, jó fej.

Az ízzót nem sűrűn olvasgatom, már nem érdekel. Azt se tudom, ki kicsoda. Nicknevek mögé bújt akárkik írják a fórumot.

Törölt felhasználó · 2010. október 04. 09:37

Hali! :)

Állítólag ez nem veszekedés! Ők tudják, én már ebből kimaradnék.

Nem volt semmi különös, a vasárnap is olyan, mint a hétfő, kedd... Ne igyál már olyan sokat, még elbutulsz és túl jól fogod magad érezni! :D

Törölt felhasználó · 2010. október 04. 09:34

Szia!

Csak bizonyos emberek és ez nem paranoia. Én is élem az életem, nevetni is tudok, képzeld. Engem a munkámban egyetlen dolog érdekel, élvezni akarom, ennyi.

Téma indítva: 2010.02.25., 10912 hozzászólás összesen