Beszélgessünk...

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 18:35

Jóestét Mindenkinek! Köszönöm szépen, sokat okosodtam és figyeltem, vissza is olvastam. Tedd meg ezt Te is. ¤

A baj az, hogy lassan elfelejtünk örülni bárminek is. Nem vesszük észre a mindennapi apró örömöket, megszokottá válik és természetesnek veszünk dolgokat, ami tulajdonképp a boldogság. Elégedetlenek vagyunk szinte mindennel, nem vesszük észre a jót. Minden alap és természetes, hisz ez nekünk jár. Aki amiben felnő, az magától értetődő, mindig jobbra vágyik s nem élvezi amit a sors kimért részére. Na ezt kell megtanulnunk és megbecsülnünk. Nem azzal kell foglalkoznunk, hogy vajon kinek milyen az illata, milyen módon beszélt a telefonban. Örülni kell a napsütésnek, a szellőnek és a szélnek, hogy felébredtünk és kimehetünk a fürdőszobába, a fogmosásnak, mindennek. Végre csörög a telefonom, biztos egy Kedves vendég szeretne jönni lazítani....  :)  Na én erre gondoltam. Biztosan bennem van a hiba, de az állandó negatív dolgokat nem szeretem hallgatni. És azt sem szeretem, ha megmondják hogyan telefonáljak, ha be szeretnék jelentkezni masssszírozásra. Ezeket az elmúlt lassan 50-nyár alatt megtanulgattam. Nem volt gyerekszobám (négy testvérem volt), de a szüleim és testvéreim megtanítottak egypár dologra. Köszönöm a türelmet! :)

Törölt felhasználó · 2010. október 02. 10:42

Szia!

Nagyon nem figyeltél eddig, vagy későn csöppentél ide és nem olvastál vissza. Ha utálnám az embereket, főleg a vendégeimet, akkor nem lennének, csak vannak, akik sose lesznek fontosak számomra és ezzel mindenki így van. A vendég az első, de csak akkor, ha a tisztelet felém is jön és nem pökhendien viselkedik. Mindegy, hogy szolgáltatás, kereskedelem, bármi, kölcsönhatásban vagyunk egymással, érezzük egymást, van aki vonz, van, aki taszít és nem kell mindent bevállalni, a pénz csak papír és csak akkor számít, ha nincs. Az emberi kapcsolatok ettől függetlenül kell, hogy működjenek.

Nem akarok novellát írni, Veled is tudnánk miről beszélgetni és máshogy látnál utána engem is. A gáz kis hazánkban többek közt, hogy sokan úgy gondolják, hogy, ha fizetnek valamiért, akkor azt tesznek, amit akarnak, de ez nem így van. Nekem szükségem van valamire, a másik meg tudja nekem adni, én pedig valamilyen módon, pénzben, barterben, tök mindegy, viszonzom. De nem nézem le, aki engem kiszolgál!!

Érezd jól magad Österreichban! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:57

A hétvégén "sógoroknál" vagyok ..roli rétest majszolni, megnézem Princz volt párját is, remélem még olvashatom soraitokat. :-)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:46

:-)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:45

Ha ez gond, akkor ott már baj van. Hozzáállás kérdése mindkét félnél. Egy kis gyengédség, egy pajkos simogató kéz megoldhatja ezt a problémát. Nem kell ajtóstól rontani a házba és kitárul a bazilika kapuja! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:35

Napidjat is kapok és negrót rágok egész nap? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:32

Mivel is? :) Ezt nem értem. Kérdeztem, hogy láttad-e a kiállítást? Ez és a többi, tényleg kóstolgatás! :-)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:29

Te alapvetően útálod az embereket és a vendégeidet? Nem sok pozitív gondolatot vetettél eddig ide. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:26

:)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:23

Akkor nem engem illatoltál, nincs rajtam zokni.   :-)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:20

Nem érezted?  :-)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. október 02. 08:17

Jó reggelt Mindenkinek!  Ha zavarja jelenlétem köreid, leléphetek.  :)

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:11

Szia! :)

Rád is!

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:08

Ez mellérendeltségi viszony, nem alárendelt a szerepem. Érezzük jól magunkat! Én élvezem, aki élvezi...

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:07

Igaz, de nekem is ki kell szűrnöm már a híváskor, hogy kinek mondok címet. Azért a parasztja is próbálkozik. Csak én ellapátolom.

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:03

Akkor hajnalban találkozunk? 5 körül virágoznak a pasik, ha jól emlékszem. Ebből vannak néha a gondok, nő még aludna :)))

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:01

Egy-két vendégről. De ez még csúnyább dolog lenne!

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:00

Hasonló a hasonlóhoz?

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 21:00

Emelgeted az íróasztalt? XD

Törölt felhasználó · 2010. október 01. 20:59

Úgy írnék néha beszámolót én is, de nem szabad itt. Megszakadnál a röhögéstől!

Téma indítva: 2010.02.25., 10912 hozzászólás összesen