:)
:)
Melyik pszichiátriára? :D
Megyek üdülni DDD
No, akkor csak sikerült magadba nézned.
Már többé nem ellenőrizgetjük, hogy van-e szörny az ágyunk alatt, amikor rájövünk, hogy a szörny bennünk lakozik.
Könyörgöm ne sajnáltasd már itt magad!Ha nem bántanál itt embereket a kutya se szolna hozád és nem bántana!Szoval ha csendbe maradnál dolgoznál és élnéd az életed és nem másokba beleköttnél lehet hogy nem lenne gond!Nincs igazam?
Csak felébredtem mint egy királylány aki azt hitte hogy az emberek jók de tévedtem.
Most komolyan mi negatív van abban amit ebben a kommentben írtam, sőt még Mucuséban is amiért az övét ill. az enyémet is moderálásra küldte valaki? :D
mucus te jól tudod kavarni a sz...rt
Akkor eléggé nem jött át mit írtam...
Kedves Mucus05!
Előbb értelmezd amit írtam és rájössz hogy valójában mihez, és mit szóltam hozzá. (szerintem mindenkinek lejött) és pláne nem hoztam "ítéletet", ráadásul a fórum ezen topikja nyílvános ill. nyilvános részére került a kommentfolyam így válaszolni és hozzászólni tud mindenki... :) Köszi.
De mielőtt félreértenéd: éppen azt írtam hogy nagyon bírom Izát mert nagyon rendes nő (sajna csak a virtuális világból ismerem) és én jó emberismerő vagyok még így is :)
Milf szereti Izát is, mert rendes és szép lány, viszont Milf nem szereti ha Nana és Iza veszekednek :(
Jah bocsánat az a 1 nem lett kimoderálva
Nem értem a szerkesztőséget most mocskolodoik ez nő itt és nem egy hirdetővel és mi lesszünk moderálva!!Ő kurvázik stb de nincs moderálva!Hogy van ez?Az egyinél annyit irtam Remélem jo messze költözik!Ezzel valamit megsértetem??
Tán csaknem az aki tegnap elnézést kért? :D
Jól elvagytok :D
Remélem jó messzire :D
Te milf kedvelő lehet hamarosan költözöm.P NANA
Köszi MILFHUNTER egyszer találkozunk.P NANA :))
én is szeretem/szeretném Nanát :P
Köszönöm,hogy vannak még rajtad kivül is,kedves ismsretlen:)aki szereti NANA.t