Ez kinek a regisztrációja? Nem a mienk.
Jó étvágyat! Jó éjt puszi a pocidra is :) Ha erre jársz, azért betévedhetsz hozzám is. Pálinka nincs.
Ez kinek a regisztrációja? Nem a mienk.
Jó étvágyat! Jó éjt puszi a pocidra is :) Ha erre jársz, azért betévedhetsz hozzám is. Pálinka nincs.
Már megint ittál! Hogy írsz? :D
Én jövőre már tényleg indulok a Megasztárban :))) Tuti megnyerem.
Túl sokan nem csevegünk ezen az oldalon. :)
Lusta vagyok. Ez Gróf? Te nem, vándorkasza nem, én pláne nem... marad Gróf a sátán :)
Tényleg Gróf!!! Azért hallgatott el.
Még nem, bár sohasem lehet tudni, mit hoz a jövő? :)
Szia!
Már 669 :))) Fiam másnapos, most lépek, mert aludni akar, de nem szabadulsz!
Nem csalódtam, mindig észreveszed a feladott labdát!? :)
Katókám remáélem megkaptad a fotot!!!!!!!!!!!!!
nekem már mindegy mint szélsőháznak.
bleeeeeeeeeeeeeeee
Mailbe küldj fotót, légyszi! Kösz. Nem, nem kaptam meg. :(
Én sem kaptam meg. Nekem is küld el mellbe. :)
Jaj, de vicces! Szia! :)
Hazaértél már? Hogy érezted Magad? A meghívás él még, ha erre van dolgod! Még a végén kiütöd Grófot :)))
Én röplabdázom, nem baj? :)
Megérkeztem! Most jöttem, mert a temetőben is voltam.
Hi!
Ezt mondod egy volt matekversenyzőnek?! :)
Most őszintén! Ki tudna és miért, hogyan megvezetni? :) Én csak játszom. Ismétlem önmagamat. Ez pedig csak egy kis élvezet a szürke hétköznapokban. De most komolyan, mit akarna tőlem Pál? Te se gondolod komolyan, úgyis úgy élem az életem, ahogy én látom jónak. Pál jó fej és kedves is, már ami átjött. Téged is bírlak a hülyeségeiddel együtt, vándorkaszát is. Egész jó csapat verődött itt össze és élvezem, hogy én vagyok az egyetlen nő :)))
Én meg kéziztem, meg kosaraztam. Mit akar tőled gróf? Vagy Ti is csak játszotok valamit?
Pál uramat nem tanácsosztásra hívtam meg, ha figyeltél. Egy kellemes masszázsra, beszélgetésre, bármire :)