Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. november 12. 09:41

Kár, már késő, elmúlt, de minden nap ünnep! :) Muszáj neked ennyit utaznod?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 12. 23:22

Nem kár azért, bepótoltam másnap.  :)  Utazni jó, szeretem a változatosságot. :) Ennél már csak a repülést szeretem jobban. Volt olyan 20-napom, amikor 16 fel és leszállást éltem át. :) Ez nem dicsekvés, ez a múlt.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 12. 23:35

Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel.
Az első díjat a következő műnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!"

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 13. 11:23

Hogy hívnak?

Sztojka Gültem.

Micsoda?

Mikor anyám megszült apámtól

megkérdezték mi legyen a nevem?

Az megkérdezte anyámat aki fáradtan

csak annyit mondott,hogy úgy legyengültem.

Apám erre azt mondta hááá jó akkor legyen Gültem

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:26

XD

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:28

De emlékezni jó :)

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:31

Hali! Már azt hittem, sztrájkolsz :)

Törölt felhasználó · 2010. november 13. 19:35

Anyósod hogy van? Itt van még? :) Reggelente Verka Serdjuchkával kelünk, nagyon beteg a csávó! XD

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 14. 06:28

Csá Kató,hogy jól induljon a napod, a you tube-on ird be : tolmachevy sisters santa lucia, meglátod szép az élet

egész nap lesz mit dúdolni.

A végén megláthatod ,hogy az öreg 70 éves komcsi bandak@rva,Alya Pugacsova hogy néz ki még a mai nap is--igaz van rá pénze--

Na haligali.........

Törölt felhasználó · 2010. november 14. 09:11

Jó reggelt! Megnéztem, hát igen :) Azért ez a nóta inkább altató, mint ébresztő, reggel Gop, gop, jump, jump kell! :D

Az nagyon bejön, de az öreglány tényleg jól tartja magát.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 14. 21:12

Ma is szép idő volt, libaebéden voltam. Tegnap pedig libavacsorán. Elteltem ezekkel, pihentetnem kell a gyomromat, na meg a vonalaim sem engedhetik meg ezt a folyamatos zabálást.  :)

Törölt felhasználó · 2010. november 15. 09:31

Szép hetet!

Bizony a vonalaidra nem árt vigyázni :))) Ma új hét kezdődik. Remélem, mindenki vidáman ébredt és élvezi ezt a szép tavaszias időt. Én is sétálok egyet, van egy kis dolgom a városban, még hiányolnák a hirdetésemet. Hétvégén kipihentem magam, várom szeretettel a masszázsra, kényeztetésre vágyókat :) Jézusom! Mindjárt itt a karácsony!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 15. 17:54

Neked is minden jót kívánok! :)  Az hirdetésed tényleg nincs fenn, már reggel sem láttam. Én már tettem lépéseket karácsony ügyben, de vannak még megoldásra váró feladatok! :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 15. 20:14

Csá Katró és mindenki,komolyan tele a t@k@m már ezzel az országgal.

Pedig én azt szoktam mondani,hogy senki ne vezényeljen kintről,ithon bodoguljon és adjon tanácsokat.

De már kezd a véleményem megváltozni,úgy látom ez lassan egy élhetetlen ország lessz.

Kezd ez az egész ahoz hasonló lennin amit M.l King egykori fekete polgárjogi harcos irt a néger nép lelkéről,

ami úgy látom ránk magyarora is vonatkozik--sajnos--,az az ő egy kosár rákhoz hasonlította a néger nép

mentalitását amikor egy rák ki akar másznin a kosárból a többi bele kapaszkodik és vissza húzza őt.

Gondolom ebbe a hasonlatba sokmindent bele lehet magyarázni, vagy értelmezze mindenki a belátása szerint.

Amúgy szép az élet még jó hogy van egy kis dugi moszkovszkaja vizecske :)

Törölt felhasználó · 2010. november 15. 21:43

Hali!

Mit láttál, vagy hallottál, amitől így kivagy? Sokunknak tele. Tegnap néztem a Naplót, én jövőbeli nyugdíjam érdekében igyekszem valamit tenni. Ez már vicc!! Keres valaki netto 100 ezret és 30-32000 Ft nyugdíjra számíthat. A legjobban a vállalkozónőn akadtam ki, aki brutto 300 után rendesen fizeti a járulékokat és 6 éve van vissza a nyugdíjig... Talán láttad te is.

19 millát kéne félretennie 6 év alatt, hogy 200 ezer nyugdíja legyen!! Csodálkoznak, hogy a vállalkozók többsége minimálbérre jelenti le magát. Fizessen ezért a hóhér járulékokat!

Törölt felhasználó · 2010. november 15. 21:49

Szia! Majd fent leszek megint :) Most más dolgom volt, mint ezzel foglalkozni. Mondtam már, hogy sokan megfordultak nálam, számom elmentve. Én még semmit nem léptem karácsony ügyben, korai, meg kicsi a család, két fő maradt. Akik számítottak, 19-26 éves koromig eltemettük. Nekem is osztott az élet, fiatalon már. A többiek szanaszét, nem is tartjuk a kapcsolatot. De legalább békés szokott lenni a karácsony és nem színjáték.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 15. 21:51

Ha nem gondoskodunk magunkrók, más nem fog rólunk. Most jön majd az igazi feketeleves. Nincs mese, félre kell tenni, hogy ne haljunk éhen pár év múlva. Te még fiatal Vagy, van időd félretenni. Arra vigyázz, ne dőlj be mindenféle "csábító" ajánlatnak.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 15. 21:53

Csak egy észrevétel volt, csináld csak a dolgod! :)

Törölt felhasználó · 2010. november 16. 14:59

Teszem a dolgom! :)

Ha így rohan az idő, nincs olyan messze a nyugdíj. Fiam most született, aztán már 20 éves! Viszont tényleg magunknak kell gondoskodnunk a jövőnkről. Austriában a minimum nyugdíj 800 euro, az átlag persze ennél többet kap, a többi szociális támogatásról már nem is beszélek, pl. betegápolás 7 fokozatban plusz a nyugdíjra, összegeket inkább nem írok, mert égnek állna a haja mindenkinek. Egye azért mégis: a 7-es fokozat, mikor már teljes gondozásra szorul az öreg nyugdíjas +1500 EUR.

Szép, nem? Bezzeg nálunk! Dögöljön meg! Csúnyán hangzik, de így van.

Na pusz, hamarosan újra láttok, most dolgozom. :)

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 16. 18:22

Ne csodálkozz azon,hogy tőlünk nyugatabbara mennyi a nyugdij,ott már kb 60 éve müködik a magán nyugdij rendszer,amit nálunk most pártunk és kormányunk megpróbál démonizálni és az átkos kapitalistákra pórátz tenni---valahonnan ismerős ez a retorika---- .

Különben bekaphatják mivel ha annyir akar valaki magán nyugdijpéztárat nyitni nyudodtan mehet külföldre is és ott is megkötheti ,és ez után mindenki bek@phatttttya.

Igen csak már hallom erre a a nemzeti odalt---haza áruló ki viszi a magyarok pénzét---ja csak én az onnan visza is kapom és biztos nem fogják lenyulni a keservesen megtakarított pénzemet mindenféle pénzügyi zsonglőrködésekkel,mondva csinált indokokkal,parasztvakítással.

De ha már itt tartunk a magán nyugdijpénztárak vagyonának --több ezer milliárd forinról van szó---NEM AZÉRT AKARJÁK FŐKÉPPEN LENYULNI MERT AZ NEKIK ANNYIRA KELL,--hanem mert ezek a pénzek főképp magyar államkötvényekben vannak amiből az államháztartást finanszírozták-finanszíroztuk- és ezek a kötvények lassan lejárnak és fisszafizetésük esedékessé válik.

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen