Azért fiúk így nem kerek a golyó! A 70 nő nem egy hét alatt jött össze!
Igaz, sokfelé járok, próbálkozom is. Nem félek, de óvatos vagyok és ezt nektek is ajánlom! Tájékozódjatok több lapról is!
A tisztaságról! Volt hely, ahol "vonalkódos" lepedőre feküdhettem volna, vagy egy másik, míg zuhanyoztam, megcsinált egy SOS franciát. Egy másik csaj humán-papillomával lepett meg. KF-nál nekik megvan a*** moderálva ***. Másutt a sorállás miatt nem volt ideje a minimális tisztálkodásra sem! Előttem is kocsi állt a ház előtt, utánam is, vagy a liftnél találkoztunk jövő-menő vendégek. Volt, ahonnan eljöttem!
Azokat a lányokat részesítem előnyben, akik limitálják a napi vendégszámot, (Veszprém-Győr Szofi) sokáig rendelnek egy helyen, kialakult vendégkörük van, kevéssé szorulnak a nagyszámú alkalmi vendégre! (homlesstől a VIP mókusig)
Nálatok jó volt White Angel, Tiffany Mandy páros Dyna, Vivike! (Mandy egyéniben is nagyon jó) Tatabányán Művésznő, Regina Lav. Pesten kiváló volt Liliana. Ő már befejezte, (sajnos!) megteremtette szép jövőjét. Kelet-Magyarországon is voltak remek csajok, az újakat már nem ismerem!
Bulikba is kipróbált, sokoldalú lányokat szoktunk hívni. Akik nem rettennek meg egy kis változatosságtól.
Nem akarlak, nem is tudnálak lebeszélni, működjön csak a tesztoszteron!
Ez van! :-)))