Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. november 17. 09:34

Igen, pontosan, de nézzék hülyének, aki hagyja!! Én is kiviszem a pénzem. Ami az ország szégyene: én végiggondoltam, mit kaptam 18 éves koromtól fogva az államtól. Csak, ami alanyi jogon járt, GYED (utána már dolgoznom kellett!), családi pótlék slussz. És mennyit fizettem márbe?! Ne az én keservesen befizetett pénzemből garázdálkodjanak! Magamnak gyűjtenék vénségemre, hogy 80 évesen ne kelljen dolgoznom a megélhetésért és szerintem sokan érzünk így. Menjenek a fenébe a hazaszeretettel! Magyarország úgyis már csak a térképen létezik. Ezért nézem én már kívülről a világot, ezt is meg kellett tanulnom, kényelmesebb, mint benne élni.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 17. 23:12

Minden szavad igaz és én is hasonlóan érzek. Az eltérés az, hogy 18 éves korom óta teszek félre, mert sohasem bíztam a nyugdíjban. Emlékszem, Nagymamám nyugdíja 228 Ft volt. Később kapott 200 Ft földmegváltást. Ennyiből kellett megélnie!

Törölt felhasználó · 2010. november 18. 09:00

Szép napot!

Nemsokára újra látod a hirdetésem :) Én 18 évesen lakásra gyűjtögettem, de inkább nem mesélem el, hogy mire mentem vele.

Akkor még nem gondoltam a nyugdíjas évekre, talán érthető, viszont bulizások helyett dolgoztam, spóroltam, meg is lett az eredménye!! Nálunk aki nem ügyeskedik, semmire se viszi, vagy épp, hogy valamire. Kitermelt az ország egy csomó szorongó, depressziós embert. Gratulálok nekik!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 18. 21:58

Szép estét Mindenkinek!

Valami fürdős helyre kellene mennem a hétvégén. Időnként rámtör ez az érzés, akkor órákig nem lehet kicibálni a melegvízből! :)

Törölt felhasználó · 2010. november 19. 09:39

Szia!

Van néhány ötletem, csak nem tudom, most merre vagy :) Sárvár, Pápán is van (egész közel lennél hozzám :)), de a kedvenc Hévíz, messze veri az összeset, ahol jártam. 33 m mélység alattad, én az úszógumit hagyni szoktam másoknak, kb. frászt kaptak tőlem, pedig a melegviz különösebb úszástudás nélkül is fenntart. Kellemes kénszagod lesz tőle, mármint a víztől. Le se tudod mosni. Én is ellubickolnék, úszkálnék (nem szabad) most ott.

Hajdúszoboszló is kellemes, ha épp az Alföldön vagy fellelhető.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 21. 18:41

Szia!

Röjtökmuzsaj lett a nóta vége, Szidónia Kastélyszállóban. Inkább nem taglalnám, minden igényt kielégítő szolgáltatásait. Az a kávé és sütemény kompzíciók? Nem volt tömeg, az idő is jó volt.

Törölt felhasználó · 2010. november 22. 12:12

Üdvözöllek! :)

Látom, csak vissza-visszatérsz, de legalább most nem veszekszel. Lehet egy kérdésem? A fotóimmal, amiket elmentettél, mi a szándékod? Vannak elképzeléseim :)))

Törölt felhasználó · 2010. november 22. 21:09

Szia!

Az ágyban mindig hülye pofát vágok. :) Mi történt 5 éve? Mindent én se tudhatok. Én is jól jártam azzal, hogy "nekimentem az alexnek", sokat tanultam főleg a mai napon. Mostantól már tényleg lazán élem a kis életem és csak röhögök az egészen. Vicc, ami ebben az országban megy, mehet, de ez nekem is jó. Az interneten bármit megtehetsz, én is és mindenki más. Megjött a lelet :) (ha érted)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 22. 21:15

Szia!

Ezek szerint minden rendben! :) Csak így tovább! :)

Törölt felhasználó · 2010. november 22. 21:16

Szia!

Még csak most lendül be Katónéni igazán! :)))

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 22. 21:25

Ezt már szeretem! :)

Törölt felhasználó · 2010. november 22. 21:27

Merre jársz mostanság? Ritkán látni itt. Azt tudom, hogy a hétvégén hol jártál. :)

Törölt felhasználó · 2010. november 22. 21:40

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, aki teheti, annak meg jó szexelést, ájulásig! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 23. 10:15

Szombaton és vasárnap volt részem benne rendesen! Más nem is történt 2-napig. :)

Törölt felhasználó · 2010. november 23. 11:59

Egészségedre! :)))

Törölt felhasználó · 2010. november 25. 13:51

De elült a csevegés! Hol vagytok, skacok? Képzeld Gróf, levágattam tegnap a hajam. Jaj, nagyon szép lettem :)))

Már dobhatod is ki a kukába a fotóimat, amin a fejem van.

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. november 25. 21:38

Csá Kató mamó,hogy vagy ?

Elvoltam egy kicsit lazítani Villány környékén,hát mit nem mondjak,tudod írtam már,hogy a veres bort nem nagyon csippantom de amit arrafelé háznál kapni az üti az egész egerhegyaját.

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 09:20

Szia!

Neked is egészségedre! Kinek a szex, kinek a pia :) Köszönöm, jól vagyok.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. november 26. 10:06

Madárdalos szép napot mindenkinek!!!!

Törölt felhasználó · 2010. november 26. 13:44

Üdvözöllek az elmén!:))) Végre egy lány!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen